Helló
Noha nem nekem címezted a mondanivalódat, de mintha a 3. mondata rám (is) vonatkozhatna. Azzal kapcsolatban csak annyit, hogy egyrészt nem vagyok b*zi, másrészt ha a te olvasatodban aki nem ír beszámolót, az b*zi, akkor üdvözöllek a klubban :-) Légyszi mutasd meg, hogy hol van leírva, hogy ezen a fórumon csak és kizárólag beszámoló jelenhet meg! Ide írogatni ugyanolyan jogom van nekem is, mint pl. neked, bár kicsit más a stílusunk... Ha te XY-nal a fejed nagyságát, vagy egyáltalán a b*ziság mikéntjét akarod megbeszélni itt, akkor az a szíved joga. A vita nem akadályoz meg senkit abban, hogy beszámolót írogasson (téged sem), sőt a helyet sem foglalja el előle, mert az van bőven. Viszont ha azt a heti 2-3-4 beszámolót tényleg gondot okoz szelektálni a többi beírás közül, akkor a hiba az ön készülékében van. Sajnálom, hogy nem sikerült kimoderáltatni a beírásaimat, vajon mivel indokoltad az admin felé a moderálást? Nem érted, nem tetszik, vagy csak idegesít? Nyomósabb indokot legközelebb. Én sem sírom el magam felé, mert leb*ziztál. Ezek nem moderálandó dolgok...
Azzal viszont egyet értek, hogy a beszámolók szubjektív érzésből fakadnak, ezért nem kell élből elutasítani, de elhinni sem.
Amennyiben rám pl. nem gondoltál a "többi b*zi" emlegetésekor, akkor bocs, és vedd a beírásomat meg nem történtnek.
Üdv