Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
kurelka · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. december 10. 21:11

Voltam a minap a Nelli 19 nevű ***moderálva***.Olvasgattam előtte,de úgy látszik nem jött be ,valaki fényezte a kicsikét.Telefonban mindent ígért,de mikor az esemény zajlott már semmit nem lehetett,azaz nincs csók,a puncit csak messziről láttam nem is foghattam meg,natúr francia gumiban zajlott,kölcsönös francia .......azt mondta nem szereti,inkább a szexet élvezi.Ilyen rossz aksönben régen volt részem !!!!!!!!!!!!! Az alakja sem a legjobb,elmegy de sokkal jobb lányok vannak a piacon.Fiatal,nagyon ***moderálva***,inkább ne ígérne semmit mintsem az ember fia ott szenvesüljön a semmivel.Igazi lehúzós filling,csak fizess,hogy mit kapsz érte az nem számít.Csak nem tudom mit gondolnak az ilyen buta libák a jövőről,én biztosan nem megyek feléje soha többet.

Csak azt nem értem akik makktársak csupa pozitívat írnap pl.erről a libáról azok még soha nem szexeltek egy normálisat ? Ez nekik szinvonal ?

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. december 10. 15:21

Welcome! Szerinted az nem paradox, hogy egy olyan élőlény, aki síkban gondolkodik, véleményt alkot egy olyan másik élőlényről, aki pedig térben?

"Kép-es, Kép-et festeni." Micsoda szójáték! ikszdé És persze ezt sem magadból raktad össze! Megvolt már a mai napra "kiírt" hamu-dózisod, kicsi Bécike?

Ha a madár repülése nem hagy nyomot maga után, (ennek analógiájára) akkor a hal úszása sem, és a vakond túrása sem? Ezt próbáld meg bemagyarázni Jonathan Livingston-nak! Biztosan értékelne téged! Már megint nem tudod, hogy mit csinálsz!

Misztikus ember, mi?! Szeretnél annak látszani itt? Közöd valóban van hozzá, mert ugatod, de elég messziről. :-(

"aki most vagy és aki lenni szeretnél ellentétben állnak egymással" Na, most ezegyszer magadba trafáltál!

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. december 10. 14:58

Hi! Szerintem az övék is lehet "érdemi" hozzászólás, csak mi, akik nem vagyunk "beavatva", nem tudhatjuk vagy érthetjük elég árnyaltan, hogy mi is zajlik közöttük. Nélkülük kissé más színezete lenne ennek a helynek.

Egyébként a te írásodban nincs semmi olyan, hogy "- Na ennek most jól megírtam", ugye?

Macur · Újonc (40 hozzászólás) · 2011. december 10. 00:22

Nem stílustalant vagy parasztot írtam, hanem kicsinyest. A kettő nem ugyanaz, az én olvasatomban... :) Az Enemys látogatásom egyenlőre-több ok miatt-még várat magára, de ígérem, amint túl leszek rajta, megírom!

Részemről az üzengetést befejeztem, további jó kioktatósdit, és jó puncivadászatot Neked! :)

Üdv: Macur

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. december 09. 22:29

Helló

Neked is csak azt tudom mondani, mint Füttyösnek, hogy a "Welcome" kezdetű beírásokat - ha annyira zavar - hagy ki! Én soha nem írtam, hogy akkora pin@bubus lennék, ezt nem tudom, honnan vetted, az sem érdekelt, ha "szakmasszázzsal" küzdöttél, szíved joga. Itt nem a mágusságról van szó, ha az elejétől nyomon követted, akkor tudod, ha nem, akkor meg ne törődj vele. És igen, jó érzés a "-Na ennek most jól megmegírtam!" XD feeling. És szerintem kicsinyesnek nem mondható; akkor lenne az, ha "...kurtizán anyád.."-dal lenne tele...

Viszont kiváncsian várom beszámolódat Enemyről, és a többiekről...

Üdv pártatlan fórumozó.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. december 09. 22:16

Welcome! RE

Nem akarok én semmit a szádba adni, ha ilyen kedvem van, arra van jól bevált módszerem és telefonszámom... XD Belenézek a tükörbe, és bizony nem egy törpe néz vissza onnan. Kicsit kusza mondataid összevisszaságából elég nehezen lehet kihámozni a lényeget, de nevezhetjük ezt olcsó játszótérnek, itt viták is vannak, és a vita nálam távoli szinonímája is lehet a küzdelemnek. Abban is teljesen igazad van, hogy itt nem lehet senkit megismerni, de mindenkiről lehet a beírásai alapján egy képet festeni, és ez a kép a valóságtól akár teljesen távoli is lehet, de hűen tükrözheti is a kuncsaftot. Te kapsz elég sok negatív kritikát, beszólást, sikerül összeveszni boldog-boldogtalannal. Hogy értékelnéd a "teljesítményedet"? XD Te vagy a meg nem értett/félreértett mártír, vagy ússzunk az árral szemben - EZ VAGYOK ÉN, A HARCOS!!!

És valami a végére: a szőlő nem savanyú, viszont édes a pihenés...

:-)))

alias · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. december 08. 18:47

Ugyan az a csaj kéthirdetésen található más lánnyal ugyan abba a pozba külömbözőhelyen!  egyik hirdetési neve:iza és kinga,a másik:sherry és hanna!

winner24 · Újonc (13 hozzászólás) · 2011. december 08. 11:37

Semmi bajom sincsen. Az a baj hogy nem veszed a pojéntot! NEm személyeskedésnek szántam, sajnálom ha annak vetted!

Személy szerint magasról le_sza_rom, hogy ki mit ír a fórumra, szólásszabadság van.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. december 08. 10:46

Mi bajod van? Kifejtenéd ezt bővebben, ha megkérhetnélek.

Nem szeretm a személyeskedést, főleg ha rosszmájú.

"Elvégre nem együtt őriztünk libát"

winner24 · Újonc (13 hozzászólás) · 2011. december 08. 10:19

Szerintem  a Fütyülős a legnagyobb mágus itt a debreceni Qrvafórumon.

CelticsFan · Újonc (53 hozzászólás) · 2011. december 08. 09:45

Sziasztok

Igaz, hogy én nem láttam Grétit szőkén és csak itt a ***moderálva***voltam nála, de szerintem nagyon is rendben van a hölgyike, sőt azon kevesek egyike akinél 

többször is jártam (legutóbb kb. 2 hónapja). Az új képei is baromi jók. De természetesen "ízlések és pofonok". Egy próbát viszont mindenképpen megér.

Hali

bélus · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. december 08. 08:33

Halli !

Van valakinek infója,tapasztalata Claudia 31-ről ?

Macur · Újonc (40 hozzászólás) · 2011. december 08. 02:40

Jah, prosztó módon nem címeztem. Azért hátha rájön, akinek szól...  :)

Macur · Újonc (40 hozzászólás) · 2011. december 08. 02:38

Távol álljék tőlem,hogy beleszóljak a magasröptű vitába, de egymás baszogtatást abbahagyva, esetleg érdemi hozzászólást is kaphatnánk néha, ha már mindenki akkora pin@bubusnak tarja magát..?! Nagyon jól elszúrkálódtok itt, csak azt nem veszitek figyelembe, hogy az ide betévedők többsége nem azért jön ide, hogy elolvassa a "ki a nagyobb mágus a debreceni Qrvafórumon?" saga újabb fejezetét, és arra sem hiszem, hogy bárki kíváncsi lenne, hogy vádoljátok egymást managerséggel oda-vissza, lassan több részben,mint a barátok közt épp aktuális fejezet száma... 

De ha ez benneteket szórakoztat, vagy a másik fél feletti pillanatnyi "-Na ennek most jól megmegírtam!" feeling miatt csináljátok, hát lelketek rajta. 

Mindenesetre kicsinyes dologként jön le, mint pártatlan fórumozó, ezt így véleményezem...

Ha tovább ütitek, háát G.L! 

videkiferfi · Lelkes újonc (80 hozzászólás) · 2011. december 07. 20:12

Azért nem mentem egyből Annácskához, mert szeretem a fiatal ***moderálva***is, tetszik mikor kissé zavarban vannak, és még nem jön át a profizmus.

Visszajárok Annácskához is, mert jó vele, de ő majdnem minden nap elérhető, viszont nem minden nap hirdet újonnan egy 18 éves lány.

Semmi különösebb baj nem volt Carmen(18)-al, kedvesen fogadott, csak nekem arcra nem annyira jött be, és nem éreztem azt a viselkedésén, hogy kezdő és 18 éves lenne. Annácska után válogatósabb lettem. Régebben simán maradtam volna.

Nem szólt rá semmit, eltűnt az arcáról a mosoly és kiengedett az ajtón. Szerintem egy alkalmi kapcsolat esetén is az első személyes találkozáskor bármelyik félnek joga van azt mondani, hogy mégsem, ha nem alakul ki az elégséges szimpátia benne.

lótök · Kvázi-tag (136 hozzászólás) · 2011. december 07. 18:10

Köszönöm a részletes leírást videkiferfi!

A hasonlóságot én is felfedeztem Marcella és Dius között (az anyajegyet is). Írtam is korábban, hogy ugyanaz a lány lehet,de nem reagált rá senki.

winner24 · Újonc (13 hozzászólás) · 2011. december 07. 11:17

Most akkor mi is volt a baj Carmennal? Az hogy arcra annyira nem jött be? Miért nem Annácskához mentél egyből?!

Mit szólt rá, hogy otthagytad?

Én még gondolkodom rajta, nagyon bejön.

videkiferfi · Lelkes újonc (80 hozzászólás) · 2011. december 07. 09:24

Egyetértek winner24!

Nem vállalnád el eme nemes feladatot?

Én elmentem hozzá hétfőn. A belvárosban érhető el, ***moderálva***

Mosolyogva nyitott ajtót, és az első gondolatom az volt, hogy több, mint 18 éves. Lehet, hogy tévedek, mert manapság a 14 évesek néznek ki 18-nak, én Carmen(18)-at legalább 24 évesnek néztem. Félreértés ne essék, nem csúnya lány, csak arcra nekem más az ízlésem. Felöltözve fogadott, de így is látszott, hogy vékony, csinos lány. Nagyon magabiztosnak tűnt, mosolygott, és mondta, hogy lazuljak már el egy kicsit. Ez is furcsa volt, az első vendéges 18 évesek szoktak ilyenkor kissé feszültek lenni. Én nem voltam feszült, csak azon dilemmáztam, hogy maradjak, vagy menjek. Végül elnézést kértem tőle, és távoztam, mert az én ízlésem szerint Annácska(29) is néz úgy ki mint Carmen(18), Annácskától már tudom, hogy mit kaphatok, akkor meg miért ugorjak az ismeretlenbe, kockáztatva egy csalódást. Ezért inkább délután ismét felkerestem Annácskát, és nem bántam meg.

Szóval vállalkozó kedvűeknek nyitott a lehetőség, a hely biztonságosnak tűnik, várom én is a beszámolókat Carmenről.

marshall · Újonc (47 hozzászólás) · 2011. december 07. 08:18

Üdv !

Szerintem Grétihez már nem érdemes menni ! Ráadás jelenleg barna, a szőke jobban állt neki(szerintem).Akkor még máshol fogadott és nagyon klassz volt a vele eltöltött egy óra.

Most a ***moderálva***szemben ténykedik egy igényes lakásban. A parkolás könnyű de a lány lelombozó !!!

winner24 · Újonc (13 hozzászólás) · 2011. december 06. 21:37

Nem azért mondom de Carment valaki felavathatná!

Téma indítva: 2010.02.25., 21328 hozzászólás összesen