Szia Brian!
Én is köszönöm az infót, bár nem nekem akartál vele hálálkodni, én is profitáltam belőle.
Felkerestem mindkét lányt, akit ajánlottál. Nem csalódtam egyikben sem, de mindkettő másként volt jó.
Kitti(21) nagyon csinos, fiatal nő, amikor megcsodáltam formás fenekét, amikor fehérneműben ment előttem, már gondoltam, hogy ennek nem lehet rossz vége. Sok mindent ***moderálva*** mellett, csók, mélytorkos natúr fr@ncia, akárhova élvezés, stb. Csak a popó van külön. Meg is csinál mindent, a mélytorkos fr@ncia jó volt (eddig még nem volt benne részem), utána akció közben olyan pózt választottam többek között amely során jól meg tudtam markolászni a csini fenekét és a melleit. A végére kértem egy natúr fr@nciát. Az örökítőanyagot cseppmentesen ***moderálva*** Szóval nagyon profi, nekem talán túlságosan is, úgyértve, hogy a barátnő feeling rovására ment a profizmus. Azért elégedetten távoztam, jó alakja és különleges, változatos technikái miatt érdemes felkeresni, a vasútállomás közelében érhető el.
Annácska(29) egyszerűen csodálatos. Igazi hamisítatlan barátnő feeling. Azt lehet érezni, hogy szereti amit csinál, és a férfiakat. Én a 18 éveseknél kezdtem a látogatásaimat, úgy gondoltam, hogy ők még nincsenek befásulva, de most be kell látnom, hogy az idősebb korosztályokban is lehet találni gyöngyszemeket. Köszi Brian, hogy megosztottad velünk az infót és ezzel ráirányítottad a figyelmemet, hozzá még biztosan elmegyek. Annál is inkább, mert olyan jó volt vele, hogy elég hamar kilőttem a tárat, és csak fél időt voltam nála, ezért nem volt alkalmam kipróbálni vele néhány kedvenc pózomat. Debrecen észak-nyugati részén érhető el, egy igényes családi házban.
(Azért ha feltűnik egy új 18 éves és tetszik, azért nem hagyom ki...)