Nos hogy nehogy az legyen hogy én csak kérdezgetek íme 1-2 beszámoló.
PETRA:Nem hozzá akartam menni de ő vette fel a telefont hangja alapján kedvesnek tűnt úgyhogy megnéztem az adatlapját .Megtetszett így elmentem hozzá.***moderálva***út környékén ***moderálva***a kicsike .A képeken Ő van habár élőben sokkal nőiesebbnek látszik mint a képeken .Nagyon kedves formás aranyos kis csaj ,arcra szép.megbeszéltük a dolgokat és utánna irány a fürdő.***moderálva*** Ő nem szereti elmondása szerint ha alul kényeztetik,melleit nem lehet puszilgatni csak kézzel lehet izgatni.Az akció :zuhi tán egyből kezelésbe vette a szerszámom NF nem a legjobb de azért élvezhető,vegyvédelmi és jöhet maga az aktus .Több pózban is csináltuk láthatóan élvezte vagy úgy tett mintha :).Apró nyögésekkel kisérte ahogy dolgozok rajta ....a többit sztem kitaláljátok.Alapjába véve nem volt rossz .Nem vékony de nem is kövér ,elmondása szerint fogyni szeretne de szerintem nem vészes az a kis poci ami van neki. Ajánlott főleg ha szerez még egy kis tapasztalatot :)
JUDITKA(20):***moderálva***.Egyeztetés könnyen ment ,Ő a ***moderálva***utcán rendel.Bejutás könnyen ment ,egyeztetés és hajrá. Juditka vékony aranyos kis csaj arcra átlagos picke mellekkel de a feneke az nagyon jó .Poitívum hogy nem huzódozik igazán beleveti megát a dolgokba és aktív is közben szóval nem fadarab.CSókokkal simogatásokkal kezdtünk majd NF úgy vettem észre hogy kifejezetten szereti.Aztán az aktus ....nem részletezném csak annyit írnék hogy odatette a csaj rendesen magát :)Véleményem szerint az ajánlott kategóriába tartozik .
Üdv :Szimpi