Sziasztok Agymenők, látom pezseg a fórum, esztmá' szeretem!! :)) Klassz, hogy bővűl a tábor, Kécceres, meg Vidékiff is jókat írogat, QC is felélett, jóóóvann!
Akkor a lényeg: Vivien 21-et kérdezte valaki. Amit tok róla: Ő van képeken, minden szempontból korrekt. ***moderálva***uca, atós Meki környéke, jó parkolás, panel, eeső emelet. Kedves rendes fiatal, téénleg dúskeblű, nneméppenfitnesssztár, de hát látod a képeit. Minden csak gumival, ***moderálva*** (üdv a modrátornak :))) végülis ajánlható.
Füttyösnek: Nina szép is korrekt is, ***moderálva***, ez szerintem pozitív szelekciós hatású, egyébként Röffencs írt róla hosszabban, írd be a keresőbe, meglesz.
Ja, ***moderálva***srácok! Ti is használjátok léci a keresőt!
Geróf! Nem értettem mér' nyiszáltad Alízt, biztos van valami háttérbunyó köztetek, de az én infóim (több személytől is, óh bocs, szeméjjtől :)) szerint rendes lány, korrekt képekkel, színvonalas ***moderálva***. Nna mindegy.
Ritkán tok írni, mindenkinek akartam vmi személyeset, de a többieknek is üdv, várom én is a véleményeket. Ja Kyrával mi lett?! Nemá elriasszátok mielőtt megismerem!! :)))