Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
zolizoli · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. november 25. 17:16

szevasztok tudtok valamit laurárol egy vörös lány már nincs fönt valaki esetleg élménnyel tud beszámolni köszi

fickó32 · Újonc (34 hozzászólás) · 2011. november 25. 11:37

Sziasztok.

Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek használható információja Lulu(31)-ről?

Meg szeretném látogatni a napokban, és érdekelne mások tapasztalata, aki esetleg már volt nála.

További szép napot Mindenkinek.

Brian · Lelkes újonc (79 hozzászólás) · 2011. november 25. 10:15

Hello,

Sajnálatos félreértés történhetett Rita (35)-tel kapcsolataban: nem ő van a képeken. A képeken egy szolizott, csinos, hosszú, egyenes hajú, keze és bőre alapján láthatóan fiatal nő látszik. Aki a valóságban fogad, ő pedig egy vállig sem érő, hullámos tejfelszőke hajú hölgy, aki inkább erős 44-es, mint 30-as, az élet által kissé meggyötörtnek látszott. Nem stimmel a testalkat sem, csak a nagy cici, bár teljesen más, mint a képeken. Ez nem okozna gondot, ha őhozzá akartam volna menni, de nem. Nekem a képeken látszó lány kellett volna, aki lehet, hogy átadta a "licencet" képekkel és helyszínnel együtt. Különben nem volt gond, lendülettel és békével távoztam. B.

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2011. november 25. 08:39

:)))

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2011. november 25. 08:39

Egyetértek sajnos! Ezért ha írok is valakiről, mindig próbálok visszafogott lenni, akár pozitív, akár negatív a tapasztalat!

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2011. november 24. 20:17

sziasztok

itt az apróban hirdet egy dorina nevű lány. az a dorina aki anno a***moderálva***? a képe mintha ugyanaz lenne.

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. november 24. 18:26

Hogy kellene színt vinni az életembe? Valaki tudna segíteni? Jaaaa! Megvan!! Színes betűket meg háttereket fogok használni. Húúú, de jó lesz!! Hogy kitaláltam! És én majd akkor különbözni fogok a sok többi-mindenkitől! És még ha Traubit iszom majd kóla helyett, na az lesz majd az igazi színes egyéniségesség!

Tudnátok ajánlani olyan lányokat, akik megtesznek ezt-azt ***moderálva*** cserébe? Mert amúgy nem tudok csajozni. :-(

És bocsi, hogy nem szabolcsi stílusban nyomtam a vakert. ikszdé

marshall · Újonc (47 hozzászólás) · 2011. november 24. 17:46

Üdv !

Én legutóbb "Zafiránál" jártam és maximálisan meg voltam elégedve vele, még a nyögdécseléseivel is :-))

de lehet hogy ez csak a pozitív hozzáállásom miatt történt.

Ahogy olvastam másnak nem volt ilyen szerencséje (:

Csüssz

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. november 24. 17:14

Mit köszönsz Grófnak, hogy leírta hogy manager vagy?

Szánalom!

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. november 24. 15:13

Köszönöm, Gróf úr! Lehet ezt más szavakkal, kicsit visszafogottabban, ahogy mondod. Sokszor az mélyebbre hat. Persze értő hallgatóság szükségeltetik. :-) Szerintem is a megfelelő következtetésen múlhat a kedvezőbb irány megválasztása.

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. november 24. 15:09

Tudnál segíteni, hogyan kerülhetnék olyan "magas" szintre, mint te? Annyira szeretnék és is a tartalom helyett színeket használni! ikszdé

bélus · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. november 24. 12:24

Üdv Vadászok !

A múlt héten jártam angyalka néven hirdető hölgynél. A kéró az egyetem közelében van.A Lakásban semmi extra, ***moderálva*** A lány visszafogot,mondhatni unja az egészet,egy hang nem hagyja el a torkát az action közben.Nem ajánlom senkinek,borzasztó rideg.......

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. november 24. 11:06

Most már csak az a kérdés hogy hova legközelebb?

Gróf egy kicsit elbizonytalanítottál a korábban említett lányoknál!

Pedig oda szívesen visszamentem volna. Természetesen váltó állítás után!

???

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2011. november 24. 07:59

Tényleg ha már itt tartunk, szerinted voltam a leírt hölgyeknél? Vagy csak "összeollóztam a beszámolókat"? Merthogy épp tegnap ezt vágtákl a fejemhez egy *** moderálva *** a pécsi hölgyek vonatkozásában!:DDD

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2011. november 24. 07:57

:)))

Amúgy gondolom észrevetted, hogy nem szívesen írtam le, és nem is fogom reklámozni, mert bár sok mindenről beszélgettünk, a névváltás okáról nem, és valami oka mindig van, pláne ha olyan korrekt hölgyről van szó, mint ő.

Brian · Lelkes újonc (79 hozzászólás) · 2011. november 24. 07:47

Köszi az infót. Hálából elárulom a jelenlegi legjobb szeretőm nevét: keresd fel Annácskát. Igazi barátnő feeling, de emellett profi is, tudja mi kell neked.

Ha őrjítően szexi csajt akarsz, menj el Kitty (21)-hez. B.

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2011. november 23. 20:40

Hi!:)

Miért nem hívod fel, és kérdezed meg tőle?

Nem harap!:D

ketszeres · Újonc (44 hozzászólás) · 2011. november 23. 20:22

Sajnos, ha a tartalom nem elég, akkor az írásképbe kell némi színt vinni! :-)

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. november 23. 19:10

Üdv!

Legutóbb Debynél jártam aki együtt dolgozik még Nellivel, Myrázzsal, és a Boss szerintem Sexi Lya.

A parkolás ingyenes, a lakás 10/7, zuhanyzó, 10/6, diszkréció 10/3 (a sok lány+éhes disznó) miatt.

Deby aranyos, fiatal, feszes bőrű, kerek fenekű, kicsi de feszes mellű elmondása szerint új lány.

Gyengus NF, közepes akció, maximális BN feeling. Majd belejön a drága.

Itt is hiányoltam a "sex hangjait"! Ne ordítson, de legalább nyögdécseljen, vagy mondjon pár izgató szót!

Ilyen téren fadarab, mint a csajok 80%-a, főleg a többszobás k*rás miatt!

Van olyan lány aki tényleg beleéli magát, vagy legalább úgy csinál?

A legutóbbi csaj aki már nem hírdet legalább nyögött amíg "gyömöszöltem".

Na amúgy rendben van a csaj. Idő nem fontos. - ,+ 5-10 perc. És végig mosolyog, de azt mondta ha igénytelen a partner elküldi.

Ennyi. Nemsokára megint írok.

Üdv! A fütyölős!

Brian · Lelkes újonc (79 hozzászólás) · 2011. november 23. 17:16

Rita (35)-ről van valakinek tapasztalata? Jók a képei, a telefonban is szimpatikus volt. B.

Téma indítva: 2010.02.25., 21329 hozzászólás összesen