enemy· Újonc (38 hozzászólás)· 2011. június 19. 21:42
Jajaja, mostmár eszembejutott a kinyomás-kikapcsolás is!
Szóval délelőttönként egy tanfolyamon vagyok minden nap, és egyszer véletlenül bekapcsolva hagytam a telót, és ekkor hívott valaki, ami kínos volt, és muszáj volt kinyomnom, kikapcsolnom, ezer bocsánat. :(
enemy· Újonc (38 hozzászólás)· 2011. június 19. 21:40
Kedves Huntelar, Köszönöm. :)
Huntelar· Újonc (12 hozzászólás)· 2011. június 19. 21:26
Kedves enemy, nagyon örülök hogy itt sikerült elérni téged (nem úgy mint telefonon) ! Sose hívtalak rejtett számról azért is volt fura, hogy nem vetted fel vagy kinyomtad,és utánna kikapcsoltad a telót. Úgy látszik rosszul időzítettem, de sebaj azért nem adom fel ilyen könnyen...
zsuzska28· Újonc (19 hozzászólás)· 2011. június 19. 21:23
Sziasztok!Holnaptól ismét elérhető leszek ,de csak június 30 ig.Mindenki eldöntheti,hogy ez jó vagy rosszhír,nekem beváltotta a külhoni munka a hozzáfűzött reményeket.Viszont nem szeretném elhanyagolni az itthoni vendégkört sem ezért reggel 8 tól várok mindenkit szeretettel.Szép estét!puszi:Zsuzska
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. június 19. 21:07
Tiszta sor. Köszi a többiek nevében is.
Üdv
enemy· Újonc (38 hozzászólás)· 2011. június 19. 19:05
:)
igen, minden okay, a jelzett időpontokban hívható vagyok, a felsorolt kizáró okokat kivéve. :)
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. június 19. 18:54
Helló
Az "elveszett" enemy jelentkezik :-)
Régóta nincs fenn hírdetésed. Amúgy gondoltam, hogy fogsz reagálni, mert tudom, hogy olvasod a fórumot. Ezek szerint rendben lement a költözés?
Üdv
enemy· Újonc (38 hozzászólás)· 2011. június 19. 17:26
átírja a gép a d.o.l.g.o.z.o.m. szót, ezért néhány helyen értelmetlen mondatokat hozott létre helyettem, bocs.
enemy· Újonc (38 hozzászólás)· 2011. június 19. 17:23
kedves dv8, bocsi, még nem csináltam képeket az új helyről, amit kértél, ezért nem jelentkeztem.
ennek ellenére hívhatsz, jöhetsz bármikor, csak tudom, hogy neked nem mindegy hová. :)
szóval mondom a ház 42 éves, nem mai darab, kívülről eléggé nagymamás, nekem sem tetszik, de ez van, viszont belülről próbáltam kihozni belőle a maximumot, aminek az adott helyzetben értelme volt.
de dolgozom a képeken. :)
enemy· Újonc (38 hozzászólás)· 2011. június 19. 17:19
kedves huntelar, először is nem szoktam a vendégeimet f@sznak tartani. nem baj? :)
továbbá ha nem veszem fel a hívásod, illetve hívását bárkinek, akkor vagy éppen maszírozok, vagy rejtettel hívsz, és valszeg ezért nem veszem fel, mert a rejtettek 98%-a lefoglalja az időpontot és nem jön el.
enemy· Újonc (38 hozzászólás)· 2011. június 19. 17:15
kedves gubanc, neked is mondom, vagyok, dolgozom, csak nem nonstop és nem mindennap, ez tény.
hétköznap 13 órától este 9-10 ig, ahogy sikerül, illetve hétvégén 10től 6ig kb.
enemy· Újonc (38 hozzászólás)· 2011. június 19. 17:13
de
szia, bocsi, vagyok én, csak valszeg pont olyankor hívtál, amikor éppenpont nem dolgoztam pillanatnyilag, ne hari.
csoki· Újonc (2 hozzászólás)· 2011. június 19. 08:23
Sziasztok! Én is úgy tudom,hogy Szendy végleg befejezte. Szerintem már hiába keressük és nem is érdemes. Szerintem Debrecenben ő volt az egyik legmegbízhatóbb szolgáltató. Ideje más után nézni.
dv8ati· Újonc (7 hozzászólás)· 2011. június 18. 18:43
Én csak masszázsra jártam hozzá, nem volt semmi más, elvileg nem is vállal csak kézimunkát. A külső izlés dolga, a képeken látszik. A masszázs alapos, nem erős se gyenge, olyan kellemes ( nekem ). Amúgy normális, nem beszél lyukat az ember hasába, de lehet vele beszélgetni ha úgy adódik. A panel ahol dolgozott lepukkant kicsit, de a maszoba teljesen jó volt. Nekem pont jó volt, csak hát eltünt, mint szürke szamár a ködben...így kénytelen voltam/vagyok keresni valaki mást, több-kevesebb sikerrel. Úgyhogy kedves Enikő, ha esetleg olvasod érezd magad leb@szva. :)
Huntelar· Újonc (12 hozzászólás)· 2011. június 18. 17:40
Értem...Köszi az infot! Egyébként neked mi a véleményed róla?
dv8ati· Újonc (7 hozzászólás)· 2011. június 18. 14:45
Néhány hónappal ezelőtt jártam hozzá hetente kb. egyszer ( vagy 5-6 alkalommal összesen ). Annyit tudok, hogy költözködött, amikor utoljára voltam tök üres volt a lakás, csak masszázspad volt. Írtam neki mailt, hogy ha kész van költözéssel szóljon, ez volt kb. 3 hete, de nem szólt...
Trefoil· Újonc (1 hozzászólás)· 2011. június 18. 11:30
Sziasztok. A tapasztaltabbak felé fordulnék. Olyan lányt keresnék, aki tud spriccelni. Régi vágyam, hogy kipróbáljak egy olyan lányt, de még nem sodort elém az élet. Hátha, itt szerencsével járhatok. Üdv!
humm· Kvázi-tag (125 hozzászólás)· 2011. június 18. 09:21
Ne fényezzétek már ennyire, legközelebb nem jutok be hozzá :)
tekergő· Újonc (29 hozzászólás)· 2011. június 18. 06:57
Én is jártam a napokban a Szandi(27)-nél. Hmm, nagyon ott van a lány, én meg voltam vele elégedve.
Egyet kell értsek az előttem szólóval /QCpassed-el/, hasonlóak voltak a lánnyal az élményeim. Nagyon tudom ajánlani. Aranyos, kedves, intelligens.
Nekem is benne van az első 5-ben Debrecenben.
Pál-Pusztai· Őstag (83 hozzászólás)· 2011. június 18. 03:53
Minden szavad igaz! Ezek szerint sógorok lettünk!? :)
Téma indítva: 2010.02.25., 21427 hozzászólás összesen