Szia Cleo!
Tényleg nem vagy köteles "elviselni" az orrba szájba stílust és valóban: a kevesebb néha több de számomra több mint furcsa, hogy egy szolgáltató undorodik attol ha a vendég orálisan szeretné kielégíteni.
Természetesen szived joga de számomra megdöbbentő volt amikor nálad jártam. Azért esett ilyen rosszul mert igencsak válogatós vagyok és eddig egy szolgáltatót sem kivántam meg annyira, hogy orálisan kielégítsem. Te voltál ilyen szempontból az első és bevallom amikor ajtót nyitottál megörültem neki, hogy végre egy igazán szép lány (pont az ideálom vagy) akinél törzsvendég leszek. Kedves voltál, barátságos és első benyomásra intelligens.
Hogy a közmondásoknál maradjunk: Nem minden arany ami fénylik.
Úgy gondolom, hogy egy KF nem nevezhető sem durvának sem alpárinak sőt továbbmegyek: az alap szolgáltatásba kéne tartoznia.
Az érdekes az egészben, hogy pozitív élményként éltem meg a találkozásunkat ennek ellenére tudom, hogy többé nem látogatlak meg.
Ha okosan tudnád használni a tested (ami tökéletes, sőt a tetkókkal együtt számomra egzotikusan szexi) akkor annyi pénzt kereshetnél, hogy megszámolni is alig tudnád.
Üdvözlettel: X