Üdv! mit tudsz amit én nem?😬
Üdv! mit tudsz amit én nem?😬
Vannak még megbízható lányok.
Na ezen Staffi barátom , nem csodálkozom. Én már nem járok mostanában senkihez,mert minden honnan ezt hallani csak. :-(
Pár napja ki ugrottam Amira 20 hirdetőhöz Császárszállasra... képek és a valóság között olyan külömbség van mint köztem és Májkelldzsekszon között. :(
Szivesen. Ahogy érzed.. próbalj rá ha gondolod....😉🙂
Kössz Staffi! Szeretem a kihívásokat rá próbálok! Hátha ..
Nekem azt mondta válall "plusszötbe" gumi nelküli szexet is... elgondolkoztató... de volt olyan aki járt nálla l és ő dicsérte a lányt ...
Szeretem ezt a fórumot 👎 like van de egy szót nem ír hozzá miért !
Hanna24 nel ki járt?Válaszok jöhet privátba is.
Ej, ez az irigykedés...
Bár persze ismerem én is - irigykedem sokat pl. annak a városnak a férfijaira, ahol te vagy éppen ;)
Remélem, kapsz helyet hamar. Sokan várunk vissza!
Kinek nem inge nem veszi magára nyilván 👍
Amint helyet kapok láthatóan sok hirdetőnek nem tetszem, 😂😂😂😂😂
Szép Napot kívánok!
Üdv! Valakinek tapasztalat Zoé 20 al?csak autóst vállal! köszönöm előre
Lilla 28 jónak tűnik...egy kis infót megköszönném .... privibe is jöhet...
Most kiről van szó? Lemaradtam.😀
Régebben érdeklődtem egyszer nála,emlékszem kora délután hívtam,és valami esti időpontot tudott adni. Mondtam várjon már 10percet,és visszahívom,hogy nekem jó e az esti órákban a találka. 5perc múlva illedelmesen visszahívtam,mondtam,hogy sajnos nem tudtam a programomat átszervezni,és nem jó az este. Erre a flegma válasz annyi volt: "sejtettem" és kinyomta 🤣🤣🤣
Lenne egy tippem a "kedves" hölgy szolgáltatásáról, ha már érdeklődés közben kiderül, hogy nem ma mennék erre automatikusan köszönés nélkül kinyom... XDXDXDDDDDDD
Sziasztok! Camillárol valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm
Üdv urak!
Evelyn 39
https://videkilany.hu/szexpartner/nyiregyhaza/evelyn/yV8
Számomra meglepetés hölgy.Különleges hozzáállás,egyedi stílust rejt Evelyn.
Kedves,aranyos,bohókás mindig jó kedélyű,de azért ízzig vérig nő.
Két alkalommal is meglátogattam.A második alkalom kicsit döcögve de összejött.Sajnos akkor sietőssé lett a visszautam, így az nem volt olyan mélyrehatóan élvezetes.
Franciája kellemes,kölcsönösen nagyon szereti ha jó a nyelvjárása a vendégnek.Aktus több pozícióban. Izgatóan hatott a lelkesedésemre,hogy nem egy fadarab tipus.Élvezettel csinálja.Természetesen ha a vendég is szimpátiát tud kihozni Evelynből.
Sajnos csak szeptemberben jár megint mi felénk.
Szia! Linett masszázsról kaphatnék infot? Akár üzenetben. Köszönöm!