Személyesen lecsekkolom neked a tangát rajta. :)
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Alexan · Újonc (179 hozzászólás) · 2022. március 11. 23:19
Alexan · Újonc (179 hozzászólás) · 2022. március 11. 23:12
Mindenképpen drága.Millió puszi a bimbókra.
Zita25 · Újonc (78 hozzászólás) · 2022. március 11. 17:27
Kedves Urak!
Sajnálattal közlöm hogy az általatok írt megyjegyzésektől még nem lesz több munkája a pátyolgatottaitoknak
Nem szeretném magam reklámozni
Inkább dolgozom aztán pihenek!
Kitartást
Szép estét kívánok mindenkinek!
Boj26 · Újonc (59 hozzászólás) · 2022. március 11. 12:47
Izgatottan várjuk!😍😍😍
Zita25 · Újonc (78 hozzászólás) · 2022. március 11. 12:17
Meg lesz 😉👍
Lena26 · Újonc (4 hozzászólás) · 2022. március 11. 12:12
Köszönöm szépen alexán az értékes beszámolót szívesen várlak máskor is ugyan ilyen cukin és kedvesen hívj bátran!!
Boj26 · Újonc (59 hozzászólás) · 2022. március 11. 12:01
Szeretnénk egy fehér tangabugyis képet látni rólad😍😍
ZéróZénó · Újonc (211 hozzászólás) · 2022. március 11. 10:35
Hát igen, amúgy jó lenne szépen lassan megtanulni a fórumozóknak, vagy inkább bevezetni, hogy ha írnak valakitól, egy linket, telefonszámot vagy bármit tegyenek a nevek mellé. Több okból is: Nevet bármikor változtatnak a lányok, de profil linket nem biztos, plusz telefonszámot sem biztos, hogy egyből cserélni tud ha pl negatív a hozzászólás. Most pl van RL-en egy Zita(22) de akkor mi a 27 és a 28? Szóval igen, kicsit nehezen vehető ki kiről is van szó pontosan... :)
Zita25 · Újonc (78 hozzászólás) · 2022. március 11. 10:18
Sziasztok 😁 Szia szép Napot kívánok
Ez gondolom nem rólam szól
Mert rám nem illik az infó
BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. március 11. 10:10
Fogfájós napon nem kell dolgozni, fogorvoshoz kell menni, ennyi. Vagy táppénzre menni, amúgy engem is siettetett, erősen éreztem a "haladjunk már" flilinget, szóval Zitának egy feketepont részemről is.
Outsider · Újonc (189 hozzászólás) · 2022. március 11. 08:35
Én egy fogfájós napján látogattam meg, de mégis kedves és közvetlen volt velem. Mennék még, de sajnos mindig nagyon messze van tőlem.
Dávid96 · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. március 11. 08:10
A test es arc ertekeleset megerősíteni tudom, viszont en hozzaallasban is átlagon felülit tapasztaltam. Szvsz az egyik legjobb most a varosban. En biztos visszamegyek meg hozza, remelem rendszeres látogató lesz Nyiregyen.
justaGigolo · Újonc (70 hozzászólás) · 2022. március 10. 22:52
Zita22(27),(28) Megleptem magam vele nőnapra.
Van egy jó, és egy rossz hírem. Test 11/10, arc 10/10 szubjektíve, de sajnos rettenetesen unott és lekezelő volt. Van ilyen . Több sikert nektek! Pedig egy gyönyörű romcsi lány, sajnos megbántam, hogy nem Gabyhoz mentem. (:
ZéróZénó · Újonc (211 hozzászólás) · 2022. március 10. 18:42
Csak megerősítei tudom soraidat, szeretek én is hozzá járni, imádom a homokóra alakját, pár sorban talán én is írtam róla még régebben mikor először jártam nála. Szép magas, arányos testalkat, és kutyusban gyönyőrű látvány, de persze bármelyik póz nagyon jó vele :) És igen, nem utolsó sorban normális és sajnos ezt manapság már erényként lehet feltüntetni, ahelyett, hogy alap lenne. De, ez van, legalább meg tudjuk becsülni az ilyen lányokat! ;)
Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2022. március 10. 16:28
Nelly 33 csinos kedves normális szolgáltató,ma jártam nála először de nem utoljára😉 mit ahogyan a írja is 180 cm magas.
Röviden jóó francia és szex több pózba, nincs nyafi tudja a dolgát hm az a széles csípő és az a jó markolni való popsi nekem bejött😊😊
Részemről ajánlott! Köszi Nelly majd még találkozunk.. 😘😘
GIBSON39 · Lelkes újonc (113 hozzászólás) · 2022. március 10. 15:13
Egyáltalán hogy jutott eszedbe hogy elmész hozzá???
Nekem speciel a szemem fáj ha ránézek a képeire.
BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. március 10. 13:48
😂😂🤣🤣 Este szerinte már nem lesz meg 🤣😂😂😂 Kész végem van 🤣🤣 Mi jöhet még? Ismerősöm is futott már beléjük régebben. Debrőbe is tarháltak anno.
NyíregyiGigolo · Újonc (57 hozzászólás) · 2022. március 10. 11:02
Alisha 20:
Tegnap hívtam, lebeszéltem vel, és mivel az SOS-ben nincs kölcsönösség, hát maradok fél órára mert abban benne van. Rózsák közepesek...Csinos, fiatal, kívánatos, kis akcentussal. Előre eltette a rózsaszálakat a megbeszélt 30 percre, F, NF, SZ, -..vagy mi :D. mikor felállította, midnezt meztelenül, közölte, egyébként szex most nem lesz mert éppen megjött neki és így a kölcsönösség sem működik...erről ő nem tehet. Hallottam a másik szobábol férfi hangot kiszűrődni, így nem akadékoskodtam, az autóban hagytam a 9mm is, meg amúgy is olyan jól állt a szájában, hogy vagy 15 percig szo**attam keményen...többször megkérdezte, hogy el fogok tudni menni? Mondtam, ne aggódj, a fél órába amit megbeszéltünk beleférünk, de minél többször hagyod félbe annál tovább tart! :D
szóval lehúzós, átvertős..de a szája ügyes! :D Ja a végén közölte, hogy estére vissza mehetek hozzá ha gondolom, akkor már szerinte nem lesz meg! :D Szóval mondanám, hogy kedves Alisha: bekaphatod! de ezen márt túl vagyunk, meg amúgy is minden amit elveszel az élet vissza adja! :D
szorosgorilla · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2022. március 09. 23:57
Jessy és Jenny voltak, D fitness-nél
törpapa · Lelkes újonc (243 hozzászólás) · 2022. március 09. 18:32
Kegyetlen....