Nincs rá keretem. 😉😉😉🤣🤣🤣Tudod magammal csinálom 🤣🤣igy nincs pénz... Ilyenkor vírus időben🤣🤣
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Rozza · Újonc (32 hozzászólás) · 2022. január 14. 11:21
ruszki · Újonc (2 hozzászólás) · 2022. január 13. 18:11
Üdv!
Igen, én írtam és tényleg érdekes hogy hova lett az irományom!? Mivel régebben több férfi is érdeklődött felőjük, ezért leírtam a magam kis részletes véleményét, élménybeszámolóját hogy miért ne látogassák meg őket... és hihetetlennek fog tűnni amit most írok, de PONTOSAN erről kellene szólnia ennek a fórumnak! :)))) Ha valaki szépet, vagy rosszat ír de azt civilizáltan írja le, akkor miért kell törölni??
De Semmi baj kedves moderátorok... újra leírom,de most csak a lényeget!
PÓCSPETRIBEN dolgozó VIKTÓRIA 21 és AMANDA 19 -t KERÜLJÉTEK, FELEJTŐSEK, NE PRÓBÁLJATOK RÁJUK!
Ha részletek kellenek, írjatok PM-be nyugodtan!
Rozza · Újonc (32 hozzászólás) · 2022. január 13. 16:51
Baszus 😅😅😅{rülök hogy enyi ember fell figyelt enyire meg oszlik a véleményetek ☺️de csak szeretném tisztázni bem kell nekkem őn reklám alig dolgozom 😅😅és őrülök annak ha vallaki meg látogat... De azért sem haragszom ha nem... 😅😅Komolyan mint az óviba... 😅😅Látom van egy téma... Vagy megint vallakit le pipantottak hogy mást lejárjon 😅remélem célt ért...
Köszönöm szépen annak aki mellettem ált ☺️☺️🥰🥰🥰
Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2022. január 13. 15:38
Az a baj hogy máshol is ez van. Ha megírod a negatív tapasztalataidat, akkor törlik. A héten jártam így.
Bálint28 · Újonc (70 hozzászólás) · 2022. január 13. 14:12
Sziasztok!
Tiffani 37-ről vs Pamela 36-ról tudtok érdemleges információval szolgálni? :)
BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. január 13. 12:15
Azért mert ha egy fikarcnyi tapasztalattal is rendelkeznél akkor rögtön levágnád, h ez egy önreklám. Köszönjük Rózsa. 👏
Kis csávó · Lelkes újonc (220 hozzászólás) · 2022. január 13. 12:07
Miért baj az ha valaki pozitív hozzászólás ír! Nem is értem a sok lefelé mutató újjakat! Lehet a Rózsa tényleg olyan jó,és lehet hogy a földön jár az árakkal nem a csillagos égen! Köszönöm.
cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2022. január 12. 17:27
A hölgy teljesen odaadó, nem nyafog és szerintem élvezi is.
A rózsák szála kedvező.
Egyedüli kifogás, nem 52 hanem bőven plusszos!
dacika30 · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. január 12. 06:02
Sziasztok.bellyrol valakinek valami infoja abba hagyta mi lett vele nagyon eltűnt!? Jöhet privatba is előre is köszönöm pacsi
BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. január 11. 09:50
Srácok!
Amúgy pofon egyszerűen megoldható a dolog, nem kell menni és kész. Megmarad a rózsacsokor és kész. Hülyeség ezekhez járni, majd idővel rájöttök. Aki nem dolgozik, ne is egyék! Ennyi.
Timur · Újonc (15 hozzászólás) · 2022. január 11. 09:10
En is erkeztem vegigolvasni! Rendszeresn kell figyelni az esemenyeket.....
Könyvtáros · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. január 11. 08:15
Nyíregyháza, Barbiről 52vélemény? Tapasztalat?
Könyvtáros · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. január 11. 07:26
Érdemes felkeresni!kedves, odaadó, hatalmas mellek, finom punci, isteni francia
Könyvtáros · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. január 11. 07:25
Barbi 52-rőlNyíregyháza van valakinek élménye, véleménye?
Williams · Újonc (16 hozzászólás) · 2022. január 10. 18:00
Nekem pont sikerült végigolvasni a “pócsi leánykát” mire 5 perc elteltével törölve lett! Mondjuk a leírás alapján már annyira nem vágyakozok felkeresni!
ZéróZénó · Újonc (211 hozzászólás) · 2022. január 10. 15:44
Na, ha tényleg így van csütörtökön lehet rápróbálok, aztán majd jól megírom ;)
kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2022. január 10. 14:38
Mit látok! Ninettke Ny.házán, hát ez lehetetlen, vagy mégis igaz???😊
Állítólag Henivel nagyon-nagy párost alkotnak! Itt a lehetőség! Kalandra fel!🤩🤩🤩
Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2022. január 10. 14:32
Az én módszerem nagyon egyszerű: Egy komment elején finoman méltatok néhány lánykát (teszem hozzá - okkal), majd a végén ordenáré módon lehúzom azt, aki megérdemli. Így nem éri meg kimoderálni.
Nextone · Újonc (43 hozzászólás) · 2022. január 10. 11:20
Pedig a lányok(vagy az “üzlettársaik”) a hirdetéseket az adminoknak is abból a rózsából hálálják, amit az elvtársak visznek nekik jó szolgáltatás reményében.
Sok elvtársnak hócipeje kezd tele lenni a szolgáltatások minőségével.
Talán, ha a lányok a “kopogásra” és kritikára érdemben nem reagálnak, lehet, eredményesebb lenne az üzlettársaikhoz fordulni. Mindenki érdekelt, nemde?
ZéróZénó · Újonc (211 hozzászólás) · 2022. január 10. 10:14
Persze, hogy jól van! Mit is gondoltál?! :D :D A világ legtermészetesebb dolga, hogy negatív semmi nem jelenhet meg senkiről, még ha lehúznak és fenyegetnek akkor sem... Kussolsz és csak jót írsz vagy del... Persze, hogy jól van ez így, mit gondoltál, hogy NEEM?! Ne gondolkozz, költsd a pénzt lehúzós csajokra (IS) hisz az oldalnak abból van pénze. Az még más téma, hogy a lányok hülyének néznek mindenkit (az adminokkal együtt), más neveken, más életkorokka jelennek meg ugyanazzal a képpel... :D :D Nincsenek nagy elvárásaim, pár óra és ez is del... Písz.