Ha újoncként kérdezel, az a baj, mert nem írtál még semmit, mit akarsz itt. Ha írsz pozitívat, az a baj, mert biztos önreklám. Ha negatívat, azt meg törlik. Na ezt oldjátok meg.
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
rozsdasrakollo · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. január 14. 17:01
Rozza · Újonc (32 hozzászólás) · 2022. január 14. 11:21
Nincs rá keretem. 😉😉😉🤣🤣🤣Tudod magammal csinálom 🤣🤣igy nincs pénz... Ilyenkor vírus időben🤣🤣
ruszki · Újonc (2 hozzászólás) · 2022. január 13. 18:11
Üdv!
Igen, én írtam és tényleg érdekes hogy hova lett az irományom!? Mivel régebben több férfi is érdeklődött felőjük, ezért leírtam a magam kis részletes véleményét, élménybeszámolóját hogy miért ne látogassák meg őket... és hihetetlennek fog tűnni amit most írok, de PONTOSAN erről kellene szólnia ennek a fórumnak! :)))) Ha valaki szépet, vagy rosszat ír de azt civilizáltan írja le, akkor miért kell törölni??
De Semmi baj kedves moderátorok... újra leírom,de most csak a lényeget!
PÓCSPETRIBEN dolgozó VIKTÓRIA 21 és AMANDA 19 -t KERÜLJÉTEK, FELEJTŐSEK, NE PRÓBÁLJATOK RÁJUK!
Ha részletek kellenek, írjatok PM-be nyugodtan!
Rozza · Újonc (32 hozzászólás) · 2022. január 13. 16:51
Baszus 😅😅😅{rülök hogy enyi ember fell figyelt enyire meg oszlik a véleményetek ☺️de csak szeretném tisztázni bem kell nekkem őn reklám alig dolgozom 😅😅és őrülök annak ha vallaki meg látogat... De azért sem haragszom ha nem... 😅😅Komolyan mint az óviba... 😅😅Látom van egy téma... Vagy megint vallakit le pipantottak hogy mást lejárjon 😅remélem célt ért...
Köszönöm szépen annak aki mellettem ált ☺️☺️🥰🥰🥰
Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2022. január 13. 15:38
Az a baj hogy máshol is ez van. Ha megírod a negatív tapasztalataidat, akkor törlik. A héten jártam így.
Bálint28 · Újonc (70 hozzászólás) · 2022. január 13. 14:12
Sziasztok!
Tiffani 37-ről vs Pamela 36-ról tudtok érdemleges információval szolgálni? :)
BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. január 13. 12:15
Azért mert ha egy fikarcnyi tapasztalattal is rendelkeznél akkor rögtön levágnád, h ez egy önreklám. Köszönjük Rózsa. 👏
Kis csávó · Lelkes újonc (220 hozzászólás) · 2022. január 13. 12:07
Miért baj az ha valaki pozitív hozzászólás ír! Nem is értem a sok lefelé mutató újjakat! Lehet a Rózsa tényleg olyan jó,és lehet hogy a földön jár az árakkal nem a csillagos égen! Köszönöm.
cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2022. január 12. 17:27
A hölgy teljesen odaadó, nem nyafog és szerintem élvezi is.
A rózsák szála kedvező.
Egyedüli kifogás, nem 52 hanem bőven plusszos!
dacika30 · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. január 12. 06:02
Sziasztok.bellyrol valakinek valami infoja abba hagyta mi lett vele nagyon eltűnt!? Jöhet privatba is előre is köszönöm pacsi
BigDaddy · Újonc (196 hozzászólás) · 2022. január 11. 09:50
Srácok!
Amúgy pofon egyszerűen megoldható a dolog, nem kell menni és kész. Megmarad a rózsacsokor és kész. Hülyeség ezekhez járni, majd idővel rájöttök. Aki nem dolgozik, ne is egyék! Ennyi.
Timur · Újonc (15 hozzászólás) · 2022. január 11. 09:10
En is erkeztem vegigolvasni! Rendszeresn kell figyelni az esemenyeket.....
Könyvtáros · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. január 11. 08:15
Nyíregyháza, Barbiről 52vélemény? Tapasztalat?
Könyvtáros · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. január 11. 07:26
Érdemes felkeresni!kedves, odaadó, hatalmas mellek, finom punci, isteni francia
Könyvtáros · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. január 11. 07:25
Barbi 52-rőlNyíregyháza van valakinek élménye, véleménye?
Williams · Újonc (16 hozzászólás) · 2022. január 10. 18:00
Nekem pont sikerült végigolvasni a “pócsi leánykát” mire 5 perc elteltével törölve lett! Mondjuk a leírás alapján már annyira nem vágyakozok felkeresni!
ZéróZénó · Újonc (211 hozzászólás) · 2022. január 10. 15:44
Na, ha tényleg így van csütörtökön lehet rápróbálok, aztán majd jól megírom ;)
kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2022. január 10. 14:38
Mit látok! Ninettke Ny.házán, hát ez lehetetlen, vagy mégis igaz???😊
Állítólag Henivel nagyon-nagy párost alkotnak! Itt a lehetőség! Kalandra fel!🤩🤩🤩
Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2022. január 10. 14:32
Az én módszerem nagyon egyszerű: Egy komment elején finoman méltatok néhány lánykát (teszem hozzá - okkal), majd a végén ordenáré módon lehúzom azt, aki megérdemli. Így nem éri meg kimoderálni.
Nextone · Újonc (43 hozzászólás) · 2022. január 10. 11:20
Pedig a lányok(vagy az “üzlettársaik”) a hirdetéseket az adminoknak is abból a rózsából hálálják, amit az elvtársak visznek nekik jó szolgáltatás reményében.
Sok elvtársnak hócipeje kezd tele lenni a szolgáltatások minőségével.
Talán, ha a lányok a “kopogásra” és kritikára érdemben nem reagálnak, lehet, eredményesebb lenne az üzlettársaikhoz fordulni. Mindenki érdekelt, nemde?