Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Nextone · Újonc (43 hozzászólás) · 2022. január 10. 11:20

Pedig a lányok(vagy az “üzlettársaik”) a hirdetéseket az adminoknak is abból a rózsából hálálják, amit az elvtársak visznek nekik jó szolgáltatás reményében.

Sok elvtársnak hócipeje kezd tele lenni a szolgáltatások minőségével.

Talán, ha a lányok a “kopogásra” és kritikára érdemben nem reagálnak, lehet, eredményesebb lenne az üzlettársaikhoz fordulni. Mindenki érdekelt, nemde?

ZéróZénó · Újonc (211 hozzászólás) · 2022. január 10. 10:14

Persze, hogy jól van! Mit is gondoltál?! :D :D A világ legtermészetesebb dolga, hogy negatív semmi nem jelenhet meg senkiről, még ha lehúznak és fenyegetnek akkor sem... Kussolsz és csak jót írsz vagy del... Persze, hogy jól van ez így, mit gondoltál, hogy NEEM?! Ne gondolkozz, költsd a pénzt lehúzós csajokra (IS) hisz az oldalnak abból van pénze. Az még más téma, hogy  a lányok hülyének néznek mindenkit (az adminokkal együtt), más neveken, más életkorokka jelennek meg ugyanazzal a képpel... :D :D Nincsenek nagy elvárásaim, pár óra és ez is del... Písz.

kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2022. január 10. 08:03

Hmmm, hogy milyen gyorsan változnak itt a dolgok. Tegnap este még olvastam a pócsi lánykákról egy kritikát, ma már nyoma sincs!

Hogy van ez? Jól van ez?🤨🤔☹

Janesz2 · Újonc (99 hozzászólás) · 2022. január 10. 05:43

Tud valaki pindurka 19 valamit múlt héten még más neve volt és meg csak egy hete kezdett.

Boby10 · Újonc (37 hozzászólás) · 2022. január 08. 12:51

Sziasztok! Annet 25-ről valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm. 

kutya1 · Újonc (152 hozzászólás) · 2022. január 07. 14:28

Ramikával nagyon jól éreztem magam, a földi mennyországba repített. Rágjam meg a kis húsát! Köszönöm!😊😍😋😅

staffi · Őstag (1087 hozzászólás) · 2022. január 07. 07:37

Teljes mértekbe egyetértek veled amit a Zita27 hírderőnél tapasztaltál. Annyit füznek hozzá én csak 23 évesnek néztem, és az utobbi időbe nem nagyon láttam egy  hirdető szemébe sem azt a kis " húncut nézést" amivel kacérkodik közben, vagány laza csajszi. Teljesen korrekt mindenben. 

Janesz2 · Újonc (99 hozzászólás) · 2022. január 07. 06:46

Tud valaki Grétiről valamit azt mondta vagy két hónapja két hétig nem lessz csak már két hónapja lehet megint abba hagyta.

Tymo80 · Újonc (68 hozzászólás) · 2022. január 07. 05:58

Jó reggelt mindenkinek.  Esetleg tudna valaki infóval szolgálni  Virág 42 -ről.  Valahonnan ismerősek a fotói  és a tetoválása,  de lehet hogy tévedek.  Jöhet  privátban  is a beszámoló.  Köszönöm 

Alexan · Újonc (179 hozzászólás) · 2022. január 06. 12:28

A hölgy bemutatkozását látván az adatlapján,déjá vu érzés fogott el.Vagy koppintotta a"herceg",vagy testvérek.A harmadik lehetőségbe bele se merek gondolni.🤣😄

Scarlobaldi · Újonc (10 hozzászólás) · 2022. január 05. 23:19

Cintia 18-al vigyázzatok, szép, aranyos, kedves először ... de mellesleg terhes és lehúzós.

emanuel82 · Újonc (143 hozzászólás) · 2022. január 05. 17:16

Meg a hejesirrás! 🤣

Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2022. január 05. 15:22

7 órás regisztráció😂😂😂 önreklám a legrosszabb reklám😂😂 bárcsak a matek kémia lett volna anno ilyen egyértelmű mint ez:)😂😂

Nextone · Újonc (43 hozzászólás) · 2022. január 05. 14:30

Viktoria 27 fiatalabb lett 3 évvel, jelenlegi profil szerint 24, még 1 év eltelik és tini kategoriába tehető 😃

ZéróZénó · Újonc (211 hozzászólás) · 2022. január 05. 11:19

De legalább ne úgyanúgy írnád, mint a két bemutatkozásod mindkét adatlapodon... :D :D Egybeírva midnen, nulla írásjel és ékezetek nélkül... 

staffi · Őstag (1087 hozzászólás) · 2022. január 05. 10:41

Átlátszó mint a folpakk😉

Davidherceg · Újonc (1 hozzászólás) · 2022. január 05. 08:12

Szia kinga nagyon jo volt veled jol ereztem magam minden egyes pillanatot es minden egyes perc jo volt veled nagyon isteni a franciaja minden kedves úri embereknek ajánlani tudom ezt a szep hölgyet jol végzi a dolgát mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szep hölgyet urak senki se hadja ki kingácskát ❤❤❤❤maskor is fogok menni hozzad szep gyönyörű kingacska 😍😍

Janesz2 · Újonc (99 hozzászólás) · 2022. január 05. 05:56

Orchidea és Ivon  hozzájuk lehet menni megbízható régi szolgáltatók.

Szerencsközelit · Újonc (113 hozzászólás) · 2022. január 04. 21:46

Zita 27 Azt hiszem nagyon jó évkezdés:) egyszer régebben már találkoztam vele csak sajnos azóta nem járt a környéken:) képek teljesen valósak sőt élőben szerintem még jobb:) nagyon aranyos cuki lány semmi flegmaság semmi nagyképűség! Egy órára mentem maximálisan kihasználtuk nagyon jól éreztem magam:) franciában valami isteni nagyon kimagasló! Szex közben is meg kell mondjam hibátlan nem tudnék semmi rosszat mondani és nem is akarok:) részemről nagyon ajánlott kár kihagyni:)

Szasza70 · Újonc (22 hozzászólás) · 2022. január 04. 17:24

Sziasztok érettebb hölgyek(40+) közül kiket ajánlanátok nyugodt szívvel?? :P

Téma indítva: 2010.02.25., 17549 hozzászólás összesen