Na,szépen össze jöttetek :D Én sem szoktam visszafogni magam,de ez már ne semmi :D
Én inkább a lányokat véleményezem Krisz86 kérésére,ha nem gond. :P
Kriszta nem szép és nem okos,sött kifejezetten csúnyácska és hebehurgya,de nagyon kedves és korrekt és odateszi magát rendesen.Ahogy furulyázik az tanitandó.A téma közben szinte mindenben benne van,a vége arcra vagy szájba.
Noémi és Ivett egy helyen vannak,megbizhatónak nevezhetö hely de a lányok elég arcok és nem nagy szám egyik sem,a külsejük tetszetös de amugy nulla.
Barbi Lettivel van,egyforma nagyképü kis senkik.Lehuzásra lopásra nem árt figyelni.
Renike testre életem legjobb fogása,de amugy egy semmit nem szeretek nebánts virág.El van szállva magátol meg a szilikon csöcseitöl,de a produkciója elég fapados.
Gina már elköltözött,kár érte mert nekem bejött.Ö férfiak alá termett,mert saját bevallása szerint is imádja a f**** és szereti ha jól megcsináják.
Sziszi külömbözö aprókban hirdet,régi tapasztalt csaj aki megjárta már a hadak utját.Ez meglátszik itt ott a testén és az arcán egyaránt.De amugy egy igazi ku**gép,imád furulyázni és jól is csinálja,váltogatja a pózokat téma közben és nem ellenzi ha jól megfenik.Aztán a végén mehet arcra és szájba,némi plusszért le is nyeli.