Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2011. október 06. 06:19

Szerintem meg nem csak a közös vonások miatt reagáltunk csak mi.Itt minden lányról szó volt és másnak csak addig megy a bátosága ahelyett,hogy felvállalja a véleményét,moderálásra küldi azt.Egyébként meg mission nem csak a lányokat minősíti hanem a pasikat is,mert itt mindenkinek izlésficama van.Nem kellene tovább ezen lovagolni,hanem meg kell fogadni mások tanácsát:más város,ingyen csajok a buliban esetleg unatkozó szépasszonyok.Drága mission ne te mondd már meg ,hogy mi szortírozzuk e a vendég jelöltet vagy sem!!!

Dundika · Lelkes újonc (42 hozzászólás) · 2011. október 06. 06:21

Úgy legyen!!!Csak annyi vér már nics a pucában.

aligbolond · Újonc (40 hozzászólás) · 2011. október 06. 10:18

Kicsit buta dolog azokat ócsárolni, aki minket "szolgál" ki. Naná, hogy van olyan, hogy nem tetszett a produkció -rossz kedv, mást vártunk, stb. De ezt meg kell jegyezni, és nem visszatérni oda. Másnak még lehet ez a nő az optimális. Még az is előfordulhat, hogy "tévedésből" kötünk ki annál a lánynál, mégis érdekes élményben lesz részünk, amire utólag is csendes mosollyal emlékszünk, mégha külsőleg nem is az esetünk  a hölgy. (Nem véletlenül nem használtam a k..vát, mert méltatlan lenne, hiszen a mi igényeinket igyekszenek kielégíteni, akkor miért degradáljam őket???)

Az meg nem meglepő, hogy egy-egy szolgáltató fiúja így próbál piacot szerezni magának. Ismert dolog, ez a negatív kampány. :-) A politikusok kedvenc, de nem szimpatikus módszere. Itt sem arat az ilyen dolog osztatlan sikert...

krisz86 · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. október 06. 14:41

Hali!

Tudnátok nekem ajánlani csinos 18-35 közötti nőket?

Kriszta? Noémi? Barbi? Szandra? Ivett? Renike? Róluk mit tudtok mondani?

Sziszi, Gina ők kik akiket említettetek? Nem látom most fenn őket...

Thx a válaszokért ;

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. október 06. 15:16

Nem kell kétszer is beírni, elég csak szimplán visszaolvasni. -> "Kriszta, Ivett, Szandra, Linda, Sziszi, Mesi" Válassz és érezd jól magad.

Gróf úr: Köszi a lájkot! :Ö

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. október 06. 16:42

***moderálva***

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. október 06. 17:05

mission: (remélem érted :D)

v
☻/
/▌
/ \

enzo24 · Kvázi-tag (120 hozzászólás) · 2011. október 06. 17:18

sziasztok látom maya 37 újra fenn van régóta nézegettem egyedül dolgozik normális szolgáltató?

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. október 06. 22:35

Na,szépen össze jöttetek :D Én sem szoktam visszafogni magam,de ez már ne semmi :D

Én inkább a lányokat véleményezem Krisz86 kérésére,ha nem gond. :P

Kriszta nem szép és nem okos,sött kifejezetten csúnyácska és hebehurgya,de nagyon kedves és korrekt és odateszi magát rendesen.Ahogy furulyázik az tanitandó.A téma közben szinte mindenben benne van,a vége arcra vagy szájba.

Noémi és Ivett egy helyen vannak,megbizhatónak nevezhetö hely de a lányok elég arcok és nem nagy szám egyik sem,a külsejük tetszetös de amugy nulla.

Barbi Lettivel van,egyforma nagyképü kis senkik.Lehuzásra lopásra nem árt figyelni.

Renike testre életem legjobb fogása,de amugy egy semmit nem szeretek nebánts virág.El van szállva magátol meg a szilikon csöcseitöl,de a produkciója elég fapados.

Gina már elköltözött,kár érte mert nekem bejött.Ö férfiak alá termett,mert saját bevallása szerint is imádja a f**** és szereti ha jól megcsináják.

Sziszi külömbözö aprókban hirdet,régi tapasztalt csaj aki megjárta már a hadak utját.Ez meglátszik itt ott a testén és az arcán egyaránt.De amugy egy igazi ku**gép,imád furulyázni és jól is csinálja,váltogatja a pózokat téma közben és nem ellenzi ha jól megfenik.Aztán a végén mehet arcra és szájba,némi plusszért le is nyeli.

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. október 06. 22:40

Elég szarul mehet Kinga babának odakint,ha a szabadsága alatt még ithol is tolja :D

A gépes témárol meg annyit hogy ez a XXI. század ahol mindent megfigyelnek,telót netet egyaránt igy nincsenek titkaink a szervek elött.Az viszont baromság hogy mit lehet leszürni a fércbokos oldalunkról,én is olvastam a tanulmányt de ezr sebböl vérzik.

krisz86 · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. október 07. 12:51

Köszönöm szépen a válaszod! :) Sokat segítettél! ;) Szép napot kívánok! :)

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. október 07. 17:33

Helló Karesz!
Milyen szolg. az, aki ha megérkezel, üdítővel és hellyel kínál, és megkérdezi, hogy vagy? Fr közben szinte végig a szemedbe néz? KF közben párnát tesz a feje alá, hogy akkor is tudja veled tartani a szemkontaktot? Aki megsimogat, mert látja, hogy kicsit zavarban vagy, és azt mondja, hogy "használd nyudogtan a testemet". Ha lejár az idő, azt mondja, hogy semmi baj, nyugodtan folytasd tovább, és nem kér rá pluszt a végén? Eksön végén játszik még kicsit az intim izmaival, és közben kacéran néz a szemedbe? Ha felöltöztél, nem kidob, hanem megölel, és puszit ad. És vajon ez megtörtént, vagy csak szerettem volna?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 07. 18:38

Az valóban annyira nem nagy ügy, a gáz, amit nem írtak le! Ha leírnák, a fészt be lehetne tiltani, ergo ilyesmikről mindig is "csak" szóbeszédet fogsz hallani... De ez nem ide való, úgyhogy erről ennyit.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 07. 18:41

Hát ez az, úgy látom lehet ezt normálisan is!:)))

vsan4 · Újonc (47 hozzászólás) · 2011. október 08. 12:05

pont szombaton van egy kis szabadidöm és egy lány sem tud fogadni nagyon jó:D

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. október 08. 15:27

Ezt mondatm én a többieknek is, és milyen nagy felháborodás volt beleőle.   ***moderálva***   Hétköznap meg én is dolgozok, akkor nem érek rá menni.

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2011. október 08. 15:45

nekem is kellene egy ilyen nő légyszives ha tudsz ilyenröl ird meg nekünk az elérhetöségét hogy mi is meglátogathasuk öt.

nemtom · Újonc (46 hozzászólás) · 2011. október 08. 16:50

Miráról azok a képek....... 

Nem tudom mikoriak,de mikor én voltam nála nem volt olyan hosszú haja!!

Az első 3 képen mintha nem is ő lenne:S!!

Nem értem

tibor85 · Újonc (16 hozzászólás) · 2011. október 08. 20:59

Volt már valaki a következő éányoknál: Erika(36), Maya(37), Szandra(27), Pandóra(21)

Vagy kiket ajánlanátok Nyíregyházán? Kik a megbízhatóak mondjuk ezek közül a hölgyek közül és úgy általában a városban?

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2011. október 09. 09:57

Hát "Kedves" Tibor85!

A Pandora nevü kis fírget ajánlom messzire kerüld el!A VL létezése óta hírdeti magát egyszerre 3-4 néven.Ha jól megnézed most is a nyíregyházi kb20-25csajból Ő egymagában kitesz 4et!Csak azt nem tudom,hogy honnan van annyi telefonja.Van kb 20száma.Lehet valamelyik tel.társaság nagyobb beosztású alkalmazottja futattja.A vékony alkatáról meg a mellbimbóiról könnyű felismerni.Időnként egy kb 70cm széles ágyon,vagy inkább dikón van fényképezve.

A fórum moderátorai oly nagyra tartják magukat!Nem értem mé' nem lehet tenni ellene vmit!Az előfizetéseknél úgyis kérnek tőle személyes adatokat.Nem furcsa,hogy ugyanaz a vki  pl ugyan arról a bankszámláról utal.Továbbá hetente kéri az adatlapja megváltoztatását.A net előfiztés,-amire szintén rálátnak(IP szám)-és amiről írkál a bandájával szintén nem lehet titok a számukra.Nem vagyok benne 100%-ig biztos,de állitólag egy pesti párocska a honlap tulaja.Ha én erre magamtól rájöttem,ők vajon miért nem képesek tenni vmit Pandora kisasszony ellen???

Téma indítva: 2010.02.25., 17494 hozzászólás összesen