Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
CoolDick · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. december 03. 17:27

Szia!

Levélben érdeklődtem, korrektek, készségesek.

Ha írsz akkor valószínűleg válaszolnak neked is.Nem úgy mint elég sokan.. mások.

Eddig enyi.

Meg is fogom őket látogatni hamarosan, amint ***moderálva***megengedi.

Jelenleg is párhoz járok, csak ott a lány szőke, de sajnos egy ideig náluk szünet van. :(

Imikee · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. december 03. 21:05

köszönöm!

Megpróbálom én is őket:-)

CoolDick · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. december 03. 21:42

Vigyázz!

A pároknál nagy az összetartás.

Ezt tiszteletben kell tartani, és éreztetni is velük.

Akkor jobb lesz neked is.

Pont azért megyek én is párok felé, mert 90% ban a lány külön is megy, mégse profi.

Nincs unottság, és semmi ami szingli bn el megszokott.

A csaj láthatóan élvezi, ha meg nem engem akkor meg azt hogy a palija élvezi hogy dugják.

Nekem meg ez nagyon bejön.

Összességében jobb a profikhoz képest.Szerintem.

Bár.. Kriszta azért felveheti a versenyt.

Sok sikert. :)

hpnx9105 · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. december 05. 18:34

Üdv uraim, kérnék egy kis segítséget! Olyan szolgáltató nevét szeretném megtudni, aki egyedül dolgozik !!! és megbízható is... Nem szeretnék egy háttértáncos kan cigóval összefutni a fürdőben, és egy lehűzásból is kimaradnák. Olvastam a fórumot, néztem a felhozatalt, de az egyéni tapasztalatok többet jelentenek a számomra... 

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2011. december 06. 18:36

hello valaki nem tud valamit WL-ről valamit?????

Original · Újonc (14 hozzászólás) · 2011. december 07. 13:24

Sziasztok!

Zita(28)-ról tudtok valamit?

Lilla41 · Újonc (12 hozzászólás) · 2011. december 07. 14:48

A nyiregyi srác pedig nem én vagyok ... nézz utána ...

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2011. december 08. 06:20

Szia,

a legjobb szolgáltató Nyíregyen, persze elfogult vagyok. Új vendégeknek ritkán elérhető... :) Ha minden jól megy, akkor én jövőhéten megyek hozzá :D

petrix · Újonc (16 hozzászólás) · 2011. december 08. 15:14

Sziasztok én egy uj tag vagyok érdeklődnék tőletek meik csajt ajánlanátok egy fiatal kezdőnek:)?

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2011. december 08. 15:59

WL tudom neked ajánlani lehet hogy egy kicsit ***moderálva***de megbizható és fantaszikusan jól sinálja a dolgát.

Tomika · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. december 08. 16:40

Szia CoolDick!

Olvasom a soraidat a páros dologról. Ezt már én is ki akartam próbálni, de nem is nagyon találtam olyat, akikben teljesen megbíztam volna.

Tudnál nkem tuti párokat ajánlani? Nem találok pl. semmit Eracicáról. Ha van más segíts már ki. 19tomika76@citromail.hu-ra várom. Előre is kössz! Tomika

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. december 08. 22:51

Én meg olyan lányt szeretnék, aki bármit megcsinál, bármikor, bárhogyan..  olcsón :)

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2011. december 08. 23:34

Van ilyen, csak nagyon ronda és el kell venni feleségül ;)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. december 09. 00:26

:):)):))Ez Kedves volt!!és találó...

Andante · Újonc (18 hozzászólás) · 2011. december 09. 08:47

Sziasztok!

Gondoltam megosztom veletek egy pozitív élményemet. Tegnap voltam Erika(36) nevű hölgynél. A fotók valódiak, Nagyon csinos élőben és persze nagyon kedves. Isteni volt vele. Korrekt ***moderálva***! Szóval, aki meg akarja látogatni, annak mindenképpen ajánlom. 

Üdv!

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. december 09. 22:36

Lilla is cicatestűű csak nézd meg a képeket!!   Magasan söpri a töi lány átlagát :P  A legjobb nő a faluban :P De te nem tanultál meg irni, mert se pontot, se vesszőt nem ismersz.. Valószinuleg retek  vagy, iskolába se jártál, és  ha már itt járunk, szerintem még vizet sem láttál. :)  De figyelj!!  Lilla a legjobb a te nőd..De én olyanhoz nem járok, akikhez ilyen gusztustalan rohadékok járnak mint te.pfújjjjj   ..   Még belegondolni is elég bizar lehet komolyan mondom, még a hányinger is rámjött tőled.. Na én nem mennék Lillához mártogatni két percet sem utánnad.pfö   DE ***moderálva***lehet bevállalnám riszegen  . :)

NukleárisFogász · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. december 10. 21:54

Hello fórumozók!

Én nem rendelkezem még túl nagy tapasztalattal, de azért leírom két hírdetővel kapcsolatos tapasztalataimat.

Edit 43 : Évek óta vagyok visszajáró nála. Nagyon kedves, türelmes, nem nézi az órát. A szájával csodákra képes és a szex is nagyon kellemes vele.  Soha nem távoztam még tőle csalódottan. A teltebb és érettebb nőket kedvelők számára szerintem az erősen ajánlott kategória.

Lilla 42: A múlt héten jártam nála először, de tuti, hogy nem utoljára. A képen látható lakkruciban fogadott és elképesztő volt. Már az ajtóban elkezdte a simogatást, bújást. A szájmunkája fantasztikus és a szexben is odatette magát rendesen. Az akció után még marasztalt egy kis beszélgetésre. Aznap le sem lehetett robbantani a vigyort a képemről, olyan szintű élményeket szerzett nekem a hölgy.

A jövő héten tervezek egy kis hancúrt, de még nem tudom, hogy kihez is menjek. Bejövős Viki30, Laura40, Léna33, Zsu32, Erika36, Kriszta26, Andi25, Főiskolás Adri26. No most melyikük is legyen? Vagy maradjak a két ismert hölgynél?  No majd csak lesz valahogy. :)

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. december 10. 22:44

Érdekes dolog, ez az első hozzászólásod, és mégis őket fényezed egy kis köritéssel. Nincs itt ilyenre szükség,hogy magatokat toljátok előre, itt a képek magukért beszélnek. :) Fogadjátok meg tőlem,hogy tornázzatok minden nap egy órácskát, mert elég aránytalan,és rusnya alakotok van. Ez Edit 43-nak,és Lilla-42 szólt. Ne fényezzétek itt magatokat, meg másokat sem..Az maradjon a fórumozók dolga, meg az enyém.

drfelcser · Újonc (17 hozzászólás) · 2011. december 10. 23:17

Én kérek elnézést a nevedben.

NukleárisFogász · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. december 11. 09:25

Hello!

Aki járt már az általam említett egyik vagy másik ***mmoderálva*** , az pontosan tudja, hogy nincs közük senkihez. Egyedül dolgoznak. Ezért is gondolom, hogy mission csak vaktában puffogtatja "én csakazértis megmondom" lövedékeit. Azért remélem, hogy nem csak mission értéktelen sorai fogják gazdagítani a fórumot, hanem emberek is írnak majd, akik tapasztalataikkal segítik a megbízható ***mmoderálva*** vadászó férfitársakat.

u.i.:Te pedig, kis antiszociális fórumozótársam, tanúlj egy kis illemet! Rád fér, mert ezzel a stílusoddal még a ***mmoderálva*** szexből is kizárnak téged előbb- utóbb. Szerintem egy hölgy sem akarja, hogy neandervölgyi matasson a lába között.

Téma indítva: 2010.02.25., 17500 hozzászólás összesen