Hello fórumozók!
Én nem rendelkezem még túl nagy tapasztalattal, de azért leírom két hírdetővel kapcsolatos tapasztalataimat.
Edit 43 : Évek óta vagyok visszajáró nála. Nagyon kedves, türelmes, nem nézi az órát. A szájával csodákra képes és a szex is nagyon kellemes vele. Soha nem távoztam még tőle csalódottan. A teltebb és érettebb nőket kedvelők számára szerintem az erősen ajánlott kategória.
Lilla 42: A múlt héten jártam nála először, de tuti, hogy nem utoljára. A képen látható lakkruciban fogadott és elképesztő volt. Már az ajtóban elkezdte a simogatást, bújást. A szájmunkája fantasztikus és a szexben is odatette magát rendesen. Az akció után még marasztalt egy kis beszélgetésre. Aznap le sem lehetett robbantani a vigyort a képemről, olyan szintű élményeket szerzett nekem a hölgy.
A jövő héten tervezek egy kis hancúrt, de még nem tudom, hogy kihez is menjek. Bejövős Viki30, Laura40, Léna33, Zsu32, Erika36, Kriszta26, Andi25, Főiskolás Adri26. No most melyikük is legyen? Vagy maradjak a két ismert hölgynél? No majd csak lesz valahogy. :)