Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
rocco 23 · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. augusztus 05. 07:29

''rocco urság,, :D hallod már füttyölős ?? milyen szép a megszólítás... :D mindegy.. jót nem irt senki.. bár....

kedves VKI,,(LILLA)  ( ha nem vagy lehuzzos , miért nincs több kép?? vagy garanciás kép.. csinos vagy meg minden , de már félek sokktól..sok a kamu kolléganőd és támad a *** moderálva *** :)  igaz nem te tehetsz róla , mert hozzád még nem voltam , de mennék szívesen. ;) remélem megértesz egy kicsit..

emeséről meg annyit ...stb füttyölös lehet nem mond hülyeséget mert nem csak ő irt róla ilyet.. tessék csak visszaolvasni.

Sergio · Kvázi-tag (135 hozzászólás) · 2012. augusztus 06. 20:59

Basszus, ez az Emese tényleg lehúzós Gyula feeling? nemár... mindig azok tetszenek meg akikről utólag kiderül,hogy gáz.... :((( 

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2012. augusztus 06. 21:03

Én ezt a Szindy Baba-t nem tudom hova tenni. Képei tipikus gyula beállításúak, de a lány totál máshogy néz ki. Valaki okosabb felvilágosíthatna. :)

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. augusztus 06. 21:30

Na! Kielemeztem a képeket, és nyugodtan állíthatom hogy Szindi Baba = Emese = GYULA!

100%-ig biztos! A nyomokat nem árulom el, mert Gyula nem okos, bár a *** moderálva *** 1%-al veri!

Olaf · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. augusztus 07. 18:49

Sziasztok, én keresek egy lányt aki régen itt hirdette magát.

2009-ben Emese néven volt fent,  kamu képpel, a képen egy kislányos alkatú világosbarna hajú csaj volt, a valóságban egy 170 cm 60-65 kilós fekete hajú csaj, volt rajta pár nagyobb anyajegy, egy elég tré lakásban volt a  Tompa Mihály utcán, akkoriban 21 vagy 22 éves volt.

Ha tudtok valami elérhetőséget, ne fogjátok vissza magatokat:) 

Olaf · Újonc (16 hozzászólás) · 2012. augusztus 07. 23:45

Még egy olyan kérdésem van, hogy tudtok olyan lányt aki elég aktív ( nem egy farönk, eddig ilyennel volt dolgom csak régebben) , esetleg enyhén domina is:) (korbács nem kell, de ha kicsit irányít és tudja mit csinál az cask jó)

GSP · Újonc (37 hozzászólás) · 2012. augusztus 08. 18:19

szatyor emese 20 veszelyes olvas utana

Vén Szatyor · Lelkes újonc (95 hozzászólás) · 2012. augusztus 09. 21:42

Szia GSP!

Visszaolvastam vagy 10 oldalt a topicban, de semmi rosszat nem olvastam róla.

Lehet valami elkerülte a figyelmemet?

TonyRickardsson · Újonc (18 hozzászólás) · 2012. augusztus 09. 22:09

Szerencsére nem kell megismerni,helyesírásod jellemez,de tényleg ezt a lehúzós "szolgáltatást" meddig folytatod?

Egyszer nagyon megütitek a bokáitokat,Te meg bikád aki zuhanyzás alatt "leleltározza"a zsebeket.

TonyRickardsson · Újonc (18 hozzászólás) · 2012. augusztus 09. 22:14

"ajállani"?

Már megint az a fránya helyesírás.

Most Emese néven futsz?

Emese · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. augusztus 09. 23:14

na igen a helyes írásom  :D  na temeg akkor ölűlj neki hogy te helyesen írsz !!!!  :D :D te gyö...r 

TapsiHapsi · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. augusztus 10. 09:18

koszonom Fustos a reggeli "jokedvrederitot"!!! =) 

"a PORSZIVONAK mi a neve?" 

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. augusztus 10. 12:03

Á, Gyula ez már Magyar Helyesírási Lexikon-ért kiált!!!

Hát nem lehetsz ekkora .....!?

Emese · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. augusztus 10. 13:37

:D XD XD XD ku...us XD XD :P   te idióta  le álhatnál már :D

alf · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. augusztus 10. 16:25

Őrölök, hogy többen is jelzik ha „Gyulá”-t észlelnek. Egyszer én is így jártam, hogy meglopott 2 fekete csaj  B.u.z.a téren az egyik 10 emeletesben. Azóta csak a jó referenciával rendelkezőkhöz járok.  

TapsiHapsi · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. augusztus 10. 23:07

Nyugodtan meglátogathatod,nem lehúzás,voltam nála. Ha van kérdésed vele kapcsolatban,szívesen válaszolok.

TapsiHapsi · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. augusztus 10. 23:10

Dórinál voltam,nem átverés,a többi rajtatok múlik... :)

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. augusztus 11. 14:40

Jah! Gyula bcenéven ismered meg itt a fórumban! :)

szexi farok · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. augusztus 12. 17:10

*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését! ***

sziiia fütyi nagyon jó Szindy Baba. Ma voltam nála és nagyon jól éreztem vele magam, a szexben abban, nagyon ott van.:P Én azt mondom neked menj el hozzá nem fogod megbánni..:)

szexi farok · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. augusztus 12. 17:18

*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését! ***

Szia Fütyülős! Én ma voltam Szindy Babánál és, egyáltalán nem Gyula sőt nagyon is jól néz ki. Pontosan olyan mint a képeken.

Nagyon jól éreztem vele magam . És ami a legfontosabb nincs lehúzás...Én nem tudom ki az a Gyula de Szindy Baba az biztos hogy nem Gyula....:)

Téma indítva: 2010.02.25., 17543 hozzászólás összesen