Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Zollee · Újonc (20 hozzászólás) · 2012. szeptember 08. 20:31

Ne vagyok én neki senkije, csak egy vendége! Lehet hogy az ilyen bunkók mint te, vagytok képesek igy hozzászólni egy bejegyzéshez. Faszikám, az orvosok is átjárnak másik városba, de nem azért mert hogy nem megy nekik, hanem mert vannak betegeik akik átjárnak másik városból és ne kelljen a betegnek mennie.

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. szeptember 08. 20:52

Erről egy vicc jut eszembe!

A juhász odaköszön a papnak.

-Jó Napot Kolléga!

-Jó Napot!Mióta vagyunk mi kollégák? -kérdi a pap.

-Hát magának is nyája van nekem is ugyebár...

-Ide figyelj fiam! Majd ha te is annyit megb...sztál a nyájadból,mint én!Na majd akkor talán lehetünk

kollégák!

Kb ennyi hasonlóság van egy örömlány meg egy orvos között is.

megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2012. szeptember 08. 20:58

:-) ott a pont, azaz nálad!

Daisy · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · 2012. szeptember 09. 17:09

A mai napon volt egy érdekes telefon hívásom... az érdekelte az illetőt hogy miért mentem el Nyh-ról és hogy most hol vagyok... 

Űzemen annak a *** moderálva *** hogy sejtem ki vagy te *** moderálva *** és ne aggodj vissza fogok menni... ebben bíztos lehetsz és nem félek se tőled se mástól !!!!! Az fáj neked hogy több vendégem volt mint a te *** moderálva *** ?? Szar ügy.......... azt a pillanatott várom hogy mikor jön már egy tökös legény aki elkap titeket és még a szart is *** moderálva ***... és hidd el eljön ez az idő is !!!!!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. szeptember 09. 17:18

Úgy látom sok gondolatot átvettél tőlem!Már csak azt kellene megértened,hogy abbahagyd azt a megélhetési formát.Jól mondod,ill.jól mondtam,hogy mindennek eljön az ideje.Annak is,hogy aki Qva lett az az is marad!Ha abba is hagyod min a Dunántúlra kell költöznöd,hogy ne találkozz lépten-nyomon olyanokkal akik megb...tak.

akhilleusz · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. szeptember 09. 18:09

Így van Daisy, sajnos én már nem tudtalak meglátogatni, de ha vissza jössz szeretném bepótolni és ha ilyen emberek zaklatnának segítenék elmagyarázni, hogy kit húzzon le...

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. szeptember 09. 18:33

Mikor fog már végre beleférni abba a kis csöpp,töpörödött agyatokba,hogy hirdetőként csak akkor jelenhetsz meg itt a fórumon,ha van,vagy már min. egyszer volt érvényes,nem kétes hirdetésed!Erre a nicknévre jönnek a belső üzeneteid,itt láthatod mennyi van még az előfizetésed lejártáig.A hozzá tartozó e-mail címre küldi a levelekeket a honlap üzemeltetője!Stb,stb... Nem lehet!Érted lehetetlen tévedésből hirdetőként regisztrálni!Forditva igen.Látogató az lehetsz,ha olyan bamba vagy,hogy rosszra klikkeltél a kettő közül.

Sok csaj e-mail címének valós tulajdonosa sokszor az ellenkező nemhez tartozik.Vagy olyas valaki(barát,rokon)akinek van internetje és onnan nyomják fel a hirdetést.A kivétel csak erősiti a szabályt.Daisy baby pl saját laptoppal és mobil-stickes nettel rendelkezik.Nincs *** moderálva ***,de mindennapos problémája a távoltartásuk.Általában bizonyos sötétebb árnyalatú urak vágya az ilyen karrier befutása,de azért itt is vannak kivételek.Pl a szakmából kiöregedett hölgyek.Ugye az ő idejükben még nem volt ilyen fejlett tecnika,max komondor 64 szám.gép ami a maga kis flopy lemezével még ilyenekre nem volt alkalmas.Utólag meg már nehéz felzárkózni.Az egy lépés hátrány mindig megmarad,meg ki is bukik.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. szeptember 10. 17:19

Halló! Évike jobb válla össze volt égve? Elég gyanús!!!

Daisy · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · 2012. szeptember 10. 17:43

Már bocsi hogy ebbe beleszólok de ebbe mi a gyanús ? Lehet egyszerű baleset is nem ? :) 

Daisy · Lelkes újonc (87 hozzászólás) · 2012. szeptember 10. 17:45

Aranyos vagy köszike  de nincs szükségem mások segítségére.Elég gyanakvó vagyok mostanába .... ugyanugy mint ti vendégek mi szolgáltatok is féltjűk a seggünket. És jobb elővigyázatosnak lenni. 

goofy · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. szeptember 10. 19:09

Évikén a sérülés gyerekkori baleset te paraszt!Ettől függetlenül nagyon kedves és rendesen odateszi magát én csak ajánlani tudom őt.

julius · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. szeptember 10. 19:14

Ma ismét meglátogattam Pandit.Kedves,rendkívül csínos, értelmes ifjú hölgy akinek szakszerű és nagyon kellemes masszázsa jótékony hatással van már jó ideje  fájós hátamra. Az általa használt krémek diszkrétek, finom illatúak - napokig érzem hatásukat.Kellemes,csendes helyen fogadja vendégét.Kérem tisztelt férfitársaim figyelmesen olvassátok el a hölgy adatlapját - miszerint "no sex!" Semmilyen! Amit vállal azt tisztességesen elvégzi. Aki nem hiszi járjon utána. Normális Uraknak ajánlom!

julius · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. szeptember 10. 19:19

Véletlenül elírtam egy szót az előbbi beírásomban. - Amit " szeret " azt tisztességesen elvégzi. Helyesen amit vállal azt tisztességesen elvégzi! Bocs!

julius · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. szeptember 10. 19:22

Úgy látom orvoshoz kell fordulnom! Helyesen: amit vállal azt tisztességesen elvégzi!!!!!!

julius · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. szeptember 10. 19:25

Feladom! Nem azt írja a computer amit akarok. Nem baj, akkor körülírom: szóval az adatlapon szereplő dolgokat lehet kérni tőle.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. szeptember 12. 20:30

Goffy!***moderálva***

Ha Évikének sebe van hát istenem! Le lehet írni normálisan is managger vagy pajtás!

Melina(19) = GYULA! VIGYÁZZATOK!!!

A V.L. egyes szavakat miután elküldesz átír, használj szinonímát!

goofy · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. szeptember 12. 21:02

Ha nem lett volna nagy betű szövegkiemelés nem lettél volna paraszt.De már látom sokkal több vagy annál.

megmondó · Kvázi-tag (101 hozzászólás) · 2012. szeptember 12. 21:15

Hello Fütyülős.

Valahogy és is GYULÁT látom Melindában megtestesülni :-).

Mindenki kerülje a hölgyet messziről!!!!!

boogie · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2012. szeptember 13. 00:46

Emese eltűnt, Melinda feltűnt... Fő a változatosság!

Koma! Pályát kéne változtatnod, ez neked nem megy...

Tamas3082 · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. szeptember 13. 07:21

Sziasztok. 

Megigértem, hogy nem írok erre a fórumra, de én is innen indúltam el, hát, igy kénytelen vagyok egy két gondoltatot megosztani.

Első élményem egy lánnyal Isten tudja már mikor volt. Első élményem egy olyan Lánnyal akinek fizettem, na az épp tegnap volt elősztör.

Linda 22 - röl van szó. A fórumon olvasható vélemények alapján indultam neki az ismeretlennek, és egy pár számot felhívva ő tűnt a legszimpatikusabbnak.

Telefonos egyeztetés után, mint egy 30p multán már fenn is voltam a lakáson. Bevallom igegesebb voltam a kelleténél...

Linda, Szép, csinos, fiatal, és nagyon kedves. Szerintem mindent el lehet mondani róla. De ami a lényeg, mármint számomra, a megbízhatóság, és a diszkréció. Parkolás korrekt, a kutya nem veszi észre hol álsz, ill. hová indulsz. A lépcsőház nagy szinte elveszlik benne az ember.

A lényeg a lényeg, maradandó élmény számomra ez a lány, csak ajánlani tudom mindenkinek, főleg annak aki először indul el útjára... :)

Beszélgetni lehet vele, nagyon kedves, próbálja oldani a feszűltséget, és jól csinálja amit csinál. 

Köszönöm Linda...

Téma indítva: 2010.02.25., 17549 hozzászólás összesen