Sziasztok.
Megigértem, hogy nem írok erre a fórumra, de én is innen indúltam el, hát, igy kénytelen vagyok egy két gondoltatot megosztani.
Első élményem egy lánnyal Isten tudja már mikor volt. Első élményem egy olyan Lánnyal akinek fizettem, na az épp tegnap volt elősztör.
Linda 22 - röl van szó. A fórumon olvasható vélemények alapján indultam neki az ismeretlennek, és egy pár számot felhívva ő tűnt a legszimpatikusabbnak.
Telefonos egyeztetés után, mint egy 30p multán már fenn is voltam a lakáson. Bevallom igegesebb voltam a kelleténél...
Linda, Szép, csinos, fiatal, és nagyon kedves. Szerintem mindent el lehet mondani róla. De ami a lényeg, mármint számomra, a megbízhatóság, és a diszkréció. Parkolás korrekt, a kutya nem veszi észre hol álsz, ill. hová indulsz. A lépcsőház nagy szinte elveszlik benne az ember.
A lényeg a lényeg, maradandó élmény számomra ez a lány, csak ajánlani tudom mindenkinek, főleg annak aki először indul el útjára... :)
Beszélgetni lehet vele, nagyon kedves, próbálja oldani a feszűltséget, és jól csinálja amit csinál.
Köszönöm Linda...