Hi.
Köszönöm, hát, meglátom mi lesz. :)
Hi.
Köszönöm, hát, meglátom mi lesz. :)
Sziasztok!
Ez az oldal nagyon ellaposodott. Nincsenek már új lányok, új , értelmes hozzászólások, úgy gondolom ez a vég.
Üdv: Thomika
Van benne valami...
Akik jelenleg is hirdetnek és voltam már náluk: Monika31 (31), Edit (42), Kriszta (25) mindhárman kedves nem lehúzós lányok és nem kell félni hogy idegenek lépnek ki a szomszéd szobából, legalábbis tapasztalataim alapján. Ha valakit bővebben érdekel valamelyikük kérdezzen nyugodtan és ha más nem emailben írok részleteket.
Jó lenne ha más is megosztaná tapasztalatait a többiekkel, fogjunk össze a kamucsajok ellen!
hello mindenkinek!katicabogarkat senki nem probalta meg?esetleg info vagy tanacsok?:-ss
hello
tud valaki róluk valamit? képek valódiak? csak nem "őslakosok"?
Katicabogárka(21), Barbara(19), Letti(22), Kriszta(25), Dönisz(21)
vagy tudnátok ajánlani valakit, aki normálisabb?nem szeretnék pórul járni...
szeva freddy érdeklődnék kriszta 25 felől érdemes benézni?
mert elegem van már a sok kamu hirdetésből.
régi motoros vagyok a szakmába eltüntek a szép lányok az oldalról
nem tudom kihez érdemes benézni mostanában csalódok mindig
előre is köszi az infót
hali!
hali tibor 85!
lettihez jártam régen mostanában nem voltam
egy kicsit szerintem drága a tarifa,de megéri!
igy van sorstárs én sem találok azóta más rendes ápolt szép lányt
Szia tibor85!
Kriszta25 valós megbizható magyar lány saját fotókkal,kedves aranyos az együttlét kellemes.
Barbara19 többek szerint nem is létezik,egy és ugyanaz a lány Lettivel,bár a multkoriban valaki azt irta hogy a Letti hirdetés mögött sem az a lány áll aki régebben.Pedig Letti elég jó csaj volt szerintem,jeles francia tudással csak kissé makrancos.Egyébként magyar lány,viszonylag korrekt és megbizható de azért nem ö a város legjobja.
Sziasztok!
Én sokáig Evelinhez jártam vagy Heni babához de ugyanaz a két lány, de most el van tűnve tudtok valamit róla?
Üdv mackó79, Kriszta fotói valósak, annyi retusláls van rajta, hogy élőben jobban szembetűnnek az anyajagyei a testén. A ház és a fogadtatás kellemes, az árak tapasztalataim szerint átlagosak, viszont a kiszolgálás átlagon felüli. Kifejezetten vékony lány, popót nem vállal, de lenyeli :) órát nem nézi, lehet vele beszélgetni is, fizetés a végén megegyezés szerint. Diszkréció maximálisnak tűnik, még a garázst is lehet használni, így senkinek nem tűnik fel a kocsi a környéken :) nem a belvárosban található, így gyalogosan időigényes elmenni hozzá. Jövőhéten valószínűleg újra megkörnyékezem, nekem tetszett.
Most hogy mondod megnéztem a képeket és valóban ugyanaz lesz a két név mögött. Az érdekes hogy mindkettőjüket meglátogattam volna már, de az a bibi hogy sohasem érnek (vagy ér) rá és folyamatosan változik a találka helyszíne. Ha valaki többet tud róla (Evevlin / Heni baba) írjon már a fórumra, engem is érdekelne mi a helyzet.
Mónika, Enikő! Mi ez a búcsúajándék szöveg? Csak nem visszavonultok vagy elköltöztök? Vagy megint csak egy rövidebb szünet jön?
Hali freddy!
Köszönöm a hasznos infót valószínű a hétvégén én is meglátogatom
A következő lányok (társoldalon találtam őket csak ott nincs fórum) érdekelnének, ha valakinek van róluk infó kérem tegye közkinccsé :)
Jázminka (20) -9777
Veronika (24) -5301
Klaudia (20) -0519
Nina (20) -6712
hali freddy!
szerintem a claudia(20) kamu fotó angellika black képe bár örűlnék neki ha megcáfolnának benne.
veronika (26) hoz voltam régebben ő normális csak picike a melle.
hali
érdeklődnék: Kinga Baba(23) milyen, fénykép valódi, stb.
vagy egyáltalán kit ajánlanátok, aki normálisabb???
köszi
Ha egy lányról infóra van szükséged, érdemes használni előbb a kulcsszavas keresőt, itt jobb oldalon ->
A felhozatallal, színvonallal kapcsolatban egyetértek Thomikával. „új, értelmes hozzászólások” – ezzel is, de nem ezért jövünk ide. Nézz be az ELTE bölcsészek fórumára :)
Korábbi kérdésre: Nina(20) valószínűleg „nyaral”. Én is próbálom elérni néhány hete, emilre sem válaszol. Még nem találkoztam vele.
Úgy látom dblpi(Hirdető)-nek törlődött néhány dolog :) Szóval:
Egy *** moderálva ***, ahol „igényes” lányok is hirdetnek Veronika(24)=Melinda(22) ugyanaz, mint azon az oldalon, ahol fotok vannak garanciával Melinda=Brigitta és azon az oldalon is, ahol tuti a sex. De ettől még lehet jó a lány. Ha valaki tudja, közölje.
Szerintem a Klaudia(20)=Noémi(23) nevű lánnyal viszont valami nem stimmel, mert régóta csak egy kép van róla, és az is ki tudja kié.
szia kari-ka ! katicabogarrol te se tudsz semmit?parszor felvetttem mar a kerdest dehat senkitol semmilyen valaszt nem kapok:(