Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Kis csávó · Lelkes újonc (217 hozzászólás) · 2011. május 24. 22:16

Enzo 24! Csak azt szeretném hogy egy beszámoló is valami! Én voltam a hölgynél már réggebóta ismerem még máshol hírdetett akkor! De tényleg ott van nagyon nagyon jó  a franciája és a teste is 5-ös! Érdemes kipróbálni nem bánod meg!

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2011. május 24. 22:41

Gróf úr!

Ma voltam WL-nél, el lehet érni, csak kitartóan kell próbálkozni ;) Nekem bejött, bár azt hittem hirdetése alapján, hogy 34 éves, ennek ellenére szerintem sok 25 éves irigyelheti a testét. A beszélgetésbe is partner, amit írt magáról ("Forróvérű , igazi vadmacska vagyok") nem sokat éreztem, inkább, mintha egy kellemes "barátnő" lenne. Összeségében egy érett, zamatos, ínycsiklandó barack, melyet nem szabad kihagyni :)

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2011. május 24. 22:43

Ja és a tapasztalat: délután 5 előtt tíz perccel hívtam, negyed 6-ra kaptam időpontot :D

marq · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. május 25. 18:04
Sziasztok! Ti Reniről tudtok valamit? A képei elképesztőek az tuti, de valaki járt már nála? Köszi előre is az infot!
bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2011. május 26. 22:51

Ginánál nem voltam, sajnos szűk a nyitvatatási ideje számomra, illetve eddig nem tudtam elérni, amikor nekem is megfelelt volna. Majd egyszer :)

Hajrá Gróf a Ladynél, mindent bele ;)

kanostomcsika · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. május 26. 23:00

Lehet,hogy csak az én véleményem de,hogy lehetnek ilyen bamba tudatlan lányok.Ha már 2 neven hírdet akkor legalább a lábán lévő tetkót takarná el a vl.en hirdető:DINA 22 és GINA 23-ról van szó.Egy és ugyanazon személy!Valamit ki kéne találni az ilyen lehúzós csak a helyet foglaló csajokra  de mit lehetne.Valami ötlet társak????

bencec · Lelkes újonc (61 hozzászólás) · 2011. május 26. 23:24

ezekre nincs szűrő :( sajnos, csak az ha olvasod a fórumot, és emlékszel a fotókra, iletve én csak olyanhoz megyek akiről többen úgy nyilatkoznak, hogy nem "turista osztály" :)

kefir · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. május 27. 08:41

freddy te neked nem tudom mi a bajod a margoval de én voltam nála és kedves aranyos és tudja a dolgát nem gondolod ugy hogy benned van a baj frédi a farkadal haver bajod van a nökel nézél szét a fiuk oldalán!!

freddy · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2011. május 27. 09:13

Rég nem írtam, de itt az ideje újra :) Te szerencsétlen nyomoronc kis ge*i, mielőtt hadakozni kezdesz legalább mérd fel a terepet. Kefir névvel írsz, de hirdetőként és a hirdetésed pont a Margóé. Ha voltál nála az annyit jelent, hogy vagy masztiztál egy jót, mert te magad vagy, vagy pedig ezzel elárultad a háttérben lappangó managementet és ezekután mégkevesebben keresik majd fel. A lényeg, hogy inenntől minden fórumozó számára egyértelműen kerülendő kategóriába került Margó, köszönet érte neked kefirke :)

ilko · Őstag (786 hozzászólás) · 2011. május 27. 10:06

:):):)

Volt már ilyen, meg lesz is dehát akinek ennyi esze van... Inkább No Comment!:D

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. május 27. 18:18

Sziasztok!! Az igazság az,hogy ezek a lányok szinte (majdnem) kivétel nélkül cigányok.  Amelyik netán nem, annak a fele cigány, a fele pedig zsivány.  Szinte egy-kettő lány van aki tisztességes köztük.  Ugyan azok különböző nevekkel évek óta,szinte semmi uj nincs köztük.Én olyannal találkoztam a napokban, akit már két éve is szopattam.  Mondtam is neki,hogy ismerlek. Természetesen retek fekete volt ő is.. Igérnek fűt fát,utánna meg sehol semmi. Amelyik lány engem legközelebb becsap meglátja a következményeit. Én nem félek a managertől....

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. május 27. 21:49

"...nem gondolod ugy hogy benned van a baj frédi a farkadal haver bajod van a nökel..."

Ezt jól "megkaptad"  :-))))))))))))))))))))))

Jó pár meccs lement már itt a nyíregyi fórumon, de akkora öngólt, mint Margóé még senkitől sem láttam.

marq · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. május 27. 23:49

Sziasztok! engem továbbra is két lány érdekelne: Orsolya, és Reni. Ha valaki tud róluk valamit írjon lécci.

marq · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. május 27. 23:49

+ maja :)

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. május 28. 01:29

Orsolyához eszedbe ne jusson, Reni meg aki a sarkanyúról jött el magánrendelésre. ;)

Jelenleg az ajánlottak: Mesi + Linda + Mira + Kriszta + Gina + Vanda

bakter · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. május 28. 08:22

SZiasztok tegnap voltam NYiregyházán  egy Orsolya néven futó lánynál és csak annyit tudok ajánlani hogy mindenki kerülje el messzire  a május 1 téren dolgozik és egy rablóbanda már a zuhanynál szinte erőszakkal tudtam bevinni  aruhámat a fűrdőbe aztán tiz perc kézimunka és megnézte a telefont és azt mondta hogy letelt az időm  persze a másik szobába 2 strici  akik  még a reklamálás miatt  meg is akartak  verni alig tudtam elmenekülni  de ha olvassák üzenem hogy még ne aludjanak nyugodtan. Üdv a bakter

marq · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. május 28. 09:11

Köszi a figyelmeztetést! Akkor gondolom Renihez sem kell szaladni ezek szerint! :) Mindegy, mert végülis, akit legközelebb meglátogatok, az Kriszta lesz szerintem.

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. május 28. 11:30

Renivel, ha minden igaz nincs gond. De valakinek meg kéne vizsgálnia. :)

kefir · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. május 28. 14:55

NEM TAGADOK ÉN SEMMIT FRED DE HA TE NÁLAM VOLTÁL ÉS NEM JÖTT BE AKOR  A NYOMORULT FARKADAL LEHET A BAJ!!!

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2011. május 28. 16:33

He!Kefirke!!  :-)) Ésszel élj már kicsit!Mindig mondom,hogy a net meg a jó megfigyelő képesség(IP szám! gyengébbek kedvéért)veszélyes fegyver!! A szálak az Árpád 54be vezetnek!P...nával nagyon sok mindent el lehet érni,de a neten való minden megnyílvánulás árúlkodó lehet.Sokan csak hiszik,hogy névtelenek maradhatnak.Onnan tőled adja fel a hírdetését!Nem tudom miért,de ez tuti!  

Téma indítva: 2010.02.25., 17457 hozzászólás összesen