Srácok! Most elragadott a képeivel egy lány: Szofi. Róla mit tudtok?
Srácok! Most elragadott a képeivel egy lány: Szofi. Róla mit tudtok?
Nos a képen nem ő van. most beszéltem vele
Margónak olyan jók a képei, mint Friderika (22) Orsolya (23)-nak. Kár, hogy a képek nem megbízhatóak. :(
Szofi képein nem Szofi van? Pedig képek alapján nagyon csinos csaj.
Felhívtam, és mondta, hogy az nem ő. Engem Reni húzott most nagyon fel a képeivel, és úgy érzem el kéne hozzá menni! :) Plusz Angibaby is ígéretesnek tűnik! :)
Friderika meg Orsolya!Mi fasza már!Még egymás mellett van a két hírdetés.Biztos,hogy ennek jó vége nem lesz "jányom"!!!A Ferenc körútról elköltöztél már?
Hi!
Nem hiába mondják a stílus maga az ember. No meg a helyesírás...
Én orsolyát kiráncigáltam volna a házból,aztán elvittem volna magammal.....
Sziasztok! Csak nekem tűnt fel, hogy egy csomó új lány van? Ha valaki tud az újakról infot, az írjon lécci! Elsősorban Reni és Angibaby érdekel ! Köszi
Na meglátogattam a Reni-t (19) elég kezdő még, az viszont mellette szól,hogy a képeken 10%-ban Ő van. A franciát is csak gumival vállaja, anál nincs, de van vele egy másik lány akivel vállalnak leszbit. Lenyúlás strigó nincs de még sokat kell ba.ogatni, hogy jó legyen. Én megdu.ám megint.
Kedves mission!!!!!!!
Az elöhöhöz csak enyi :) :) :) :) :)
Köszi az infot! :)
Hát, a 10% nem sok. Vagy lehagytál egy 0-t?
Köszi az infót. Franciát csak gumival? Na akkor oda se érdemes menni. :)
nemrég voltam miránál odaadó és kedves volt másnál már nem is fogok járni
Sziasztok
Freddy már többször is ajánlotta, úgyhogy meglátogattam Pandit. Eléggé vegyes érzelmekkel jöttem el. Természetesen tudtam, hogy masszázson kívül más nincs, de az egyéb dolgokra viszont számítottam (volna): a kellemes beszélgetésre, a barátságos fogadtatásra, a felejthetetlen masszázsra, és nem utolsó sorban a topless "mindent a szemnek" happy finishre. A környezet tényleg hibátlan: tiszta, kultúrált, csendes. De belépésem után "A masszázs ezen az ágyon fog történni!" hűvös fogadtatás ért. Pedig Pandi tényleg nagyon csinos, de ennek a látogatásnak semmilyen olyan pozitív mozzanata nem volt (igazán negatív se), ami mély nyomot hagyott volna bennem. A kézi levezetés is megvolt (csak így egyszerűen), bár semmilyen ruhadarabjától nem szabadult meg, pedig kíváncsi lettem volna... Szóval totál SEMMI KÜLÖNÖS. Minden felejthető, semmi sem a "papírforma" szerint. Hangsúlyozom, hogy rosszat nem mondok róla, de a beszámolók alapján nem ezt vártam. Az is lehet, hogy nem voltam szimpi, vagy csak rossz napja volt, de ettől különb felfrissülést kapok Debrecenben.
Üdv
srácok Vandáról mit lehet tudni?
Sziasztok! Georginárol vagy Reniröl van valakinek infója!? A képeken nagyon ott vanak! Csak féllek,ogy kamu képek! Ki az aki ajánlott kategória lenne NYiregyen?
Nem tudom milyen alkatú lányokat kedvelsz, de Kriszta(26éves) ajánlott lány. Végtelenül kedves és láthatóan élvezi az együttlétet. Vékony, nem nagy de formás cicikkel, és nagy szeméremajkakkal! (Mmmmm! :D) Imádom a franciáját is! :D
Kkeresd őt!
Szia,
Őket mindenki ajánlja:
Gina - Nyíregyháza - 38
White Lady - Nyíregyháza - 34
Kriszta - Nyíregyháza - 26
Ginát még nekem sem sikerült elérnem, de WL után nem biztos, hogy keresem :)
Krisztát sem láttam még élőben, azt hiszem maradok WL-nél ;)
Most veszem észre, rajongója lettem :D
Hát Lilla 42 ma is kifacsart.Érti a dolgát.Köszönöm neki mégegyszer.