Ja és nem hirdetem magam csak roszul választottam regizésnél csá.
Ja és nem hirdetem magam csak roszul választottam regizésnél csá.
Szeva.
töki-töki! És te /mint Hirdető/ ezt honnan tudod, hogy sokan szeretnek a nőhöz menni???!
Kikérdezed hány "akciója" volt aznap?
Sziasztok.
Szia fickó32. Hát itt Nyíregyházán ez van, itt ez folyik. A saját magát hirdető lány, vagy épp a "Managere" írogat a fórumra, hogy milyen jó a lány.
Ezek után már csak azért sem megyek el ahoz a lányhoz, mert csak saját magáról írkál itt jókat. Ez van.
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Láttam Liza hírdetését és nem tudom,hogy ő az a lány aki régen is dolgozott?... Esetleg volt már nála valaki,aki régen is ismerte??
Töki! Nem tudom te voltál az, akinek egszer megigértem,hogy ha megfoglak elverlek mint a kutyát!!!! De megcsinálom mert kifogom provokálni,hogy előgyere...
Szia Kiga Baba nagyon örölök a mai estének remélem visszatérsz és mi hamarabb talizunk.Viszem a kártyát amit megigértem.
Már régi lejárt lemez amit csinálsz,sokszor megtárgyaltuk hogy te nem vendég vagy hanem Kinga baba esetleg a "fönöke".Ugyhogy ne strapáld itt magad a szinészkedéssel,hanem ird meg nyugodtan hogy Kinga baba ismét elérhetö és kész.Minek cifrázni?
Sziasztok! Didó nagyok kellemes nő! Fiatalabbnak néz ki, mint a kora! Kellemes öltözékben vár, Kávéval, üdítővel kínál, jól elbeszélget veled! Nincs időhöz kötve! Isteni a franciája, természetesen csizma nélkül! Sexet, csak gumival vállal, de hihetelen jól csinálja! Újfehértón rendel, könnyen megtalálod, jó parkolássa, eldughatod a kocsit az udvarban! ***moderálva***
Ajánlott kategória!
Kedves MT-ak :)
Rég nem írtam a fórumra inkább olvasgató vagyok mint irogató. :)
Legutóbb akkor olvashattatok rólam mikor Ferenc KRT. kis lehúzós kurvát szidtam.
Egy történetett szeretnék elmesélni, ami a napokban történt velem.
Munkámból adódóan nagyon sokat utazok főleg BP-re, szolgáltatónál eddig csak Debrőbe voltam egy "fadarabb" stílusu csajosnál, illetve Nyíregyen a lehuzosnál.
A napokban ismét BP-re keveredtem és rávettem magam egy ottani szolgáltató igánybe vételére.
Hát mit ne mondjak egy 21 éves szőke bombázó 52KG-os csajost látogattam meg.
Szeretném még az elején kihangsúlyozni, hogy tisztelet a kivételnek, de minden lány aki ezt a szakmát űzi sűrgősen gondolkozzon el, főleg itt nyíregyen.
Ahogy hallom ismerőseimtől megy a lehúzás, a flegmázás, a csak legyünk túl a dologkon, kényszer szex feeiling,managerezés. (Kiemelem itt is hogy tisztelet a kivételnek!)
Én nem hazudok olyan dolgot kaptam pesten amit nem hogy szolgáltató még eddigi pályafutásom alatt egyik barátnőm se tudott nekem nyujtani. (Ez akár rólam is lehet szegénységi bizonyítvány, hogy milyen Bnőim voltak...)
Lesz még 1 lány akit meg fogok itt látogatni nyír1en is (kriszta) mert nagyon osk jót hallani róla.
De ha nem lesz az se megfelelő lehuzom a rollót ebben a városban az tuti.
Csak ennyit szeretem volna veletek megosztani.
Üdvözletem és köszönöm hogy meghallgattatok.
Ui.:Mivel homály fedi a lány kilétét ezért nem követek el indiszkréciót azzal, hogy elárulom a hölgy Nyíregyre jár haza. :-)
Utalva ezzel arra, hogy a legjobb szolgáltatók nyír1-iek csak az a baj, hogy nem itt rendelnek. :)
Üdv
Természetesen bevállal!
Benne nem fogsz csalódni!
Számkijelzéssel hívd!
Sziasztok Makktársak!
Valami friss pipihusit szeretnék magamnak a hétvégére kit ajánlanátok?Nem szeretnék úgy járni mint a múlkoriban amikor a most hirdető FRIDERIKA áldozata lettem akkor még a Ferenc körúton rendelt LINDA néven.Az eredeti LINDA 21-et már meglátogattam jó élmény volt.White Lady-t sajna soha nem érem el:(.Ki van most a top 10-es vagy 5ös listán????
A fórum(ok) rendszeres látogatója lévén az én tippjeim számodra:
Kriszta (26) - akit mindannyian imádunk
Mesi - a topaprón megtalálható a hirdetése
Remélem tudtam segíteni.
Valaki adja már meg White Lady számát lgéyszíves, mert nem mentettem el, most meg nem látom az oldalon! Köszi
Hali Kis csávó!
Kicsit írhatnál bővebben Lénáról... Konkrétan arra gondolok, hogy milyen a hozzá állása, milyen a szexben, merrefelé ***moderálva***egyedül van-e, vagy vannak még rajta kívül esetleg lányok, ***moderálva***?
Köszi előre is!
Szia Heineken Star! Amit kérsz az lehetettle dolog de megpróbálom! Nekem legalábbis nagyon bejött és sokkolt a látvány és az együttlét! Nem sokáig bírtam nála az első aktust annyira izgató csaj! Szóval Léna 25 egy tündéri teremtmény figyel a partnerére kemény feszes test gyönyörű szép cicik nagyon kulturált helyen fogad! Könnyen megtalálható és csak egyedül van nincs vele senki!!!!!!!!!!! Ez nagyon fontos! Az á*ai az átlagosak. Szóval nyugott szívvel ajánlom mindenkinek aki egy jó csajszival akar együtt lenni!
Még mindig kéne White Lady száma! Fontos lenne, és nagy segítség, ha valaki megtudná adni! Köszi előre is.
Szia marq!
Nekem ez a legutolsó ismert száma, a számokhoz tartozó kezdőbetűket írom, nehogy idő előtt moderálják:)
voda/jpg-pdm0 (nulla)
Sok sikert!
köszönöm szépen
Tyűű Heineken, hogy én meddig gondolkodtam, míg leesett hogy a telenfonkiosztás betűit mondod... :D
Vigyázzatok az alkohollal MT-ak! :D
Persze, ha a körzetszám helyére azt írom, hogy vodka, akkor egyből leesik, mi?! :D Azért gratulálok a helyes megfejtéshez, a nyereményed egy kitűző meg egy zokni! :D