Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Csavargó69 · Újonc (24 hozzászólás) · 2011. június 09. 06:43

Eszter(29)-nek fantasztikusan jó a fraciája (NFVSZ), finom és gyönyörű a puncija.

marq · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. június 09. 11:51

Linda 21 -et sem szabad kifelejteni a legjobbak közül! :)

bencesex · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. június 10. 22:53

Sziasztok, Orsiról írtam a múltkor de több néven regisztrál, most éppen Dalma, ha a Május térre hív és látod a képen vagy rajta hogy a szája fölött van egy piercingje az ő, átver, lenyúlja a pénzed, egy pasija van vele a házban. 

töki · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. június 11. 12:15

A sarkantyu elején 37 éves hölgy nagyon korekt érdemes menni kitünö a francia.

Boy · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. június 12. 14:40

sziasztok! 

a mostani felhozatalból kit/ kiket tudnátok ajánlani, akik ár arányban az alsóbb értékhez közeledik??

nem nagyon ismerem a mostani lányokat, így megköszönném a segítségeteket! inkább a teltebb formákat szeretem, de várom az összes ajánlást!

pitty · Újonc (31 hozzászólás) · 2011. június 12. 18:29

Tud valaki infót Kinga babáról?

marq · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. június 15. 08:48

Sziasztok! Aki járt már White Ladynél az írjon már lécci vagy 2 sort, hogy milyen volt a lány, mert a héten készülök hozzá! :) Az arca is érdekelne!

fedor · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2011. június 15. 08:58

Érdemes visszaolvasnod, van már itt sok infó Róla. Amúgy maximálisan figyelmes, egy igazi Nő - nem fogsz csalódni, teljes élményben lesz részed.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. június 15. 09:59

Helló

Én is osztom Fedor véleményét. Csinos, kedves, arcra is teljesen rendben van, szilikonos cicik.

Teljesen korrekt és ajánlott kategória.

töki · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. június 15. 10:50

Sziasztok visza járok még mindig a hölgyhöz probáljátok ki érdemes.normi minden .

tekergő · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. június 15. 13:51

Sziasztok.

Szia Kedves töki! Azaza "Manager Úr" Te tényleg azt hiszed, hogy a fórumozók ilyen ostobák, mint Te. 

Ennyire managgeled a sarkantyú utcát? Hát nem veszed észre, hogy a neved mellett ott van egy rang, hogy milyen fórumozó vagy (Jelen esetedben Hirdető...)

Szerinted ezt nem vágják le az emberek? 

Te hirdetőként (azaz lányként, gondolom), visszajársz még a hölgyhöz a sarkantyúra...:) :) :)

Elég vicces vagy.

További szép napot.

pitty · Újonc (31 hozzászólás) · 2011. június 15. 19:49

Helló fiuk a hölgy tényleg nagyon profi én már sokat voltam nála a számomat már ismeri egy a gond már három hete nem tudom felhívni állandóan foglalt vaqy nemveszi fell. Igaz nemvállal sokat,de azt minőségben.Csók WL-nek.

pitty · Újonc (31 hozzászólás) · 2011. június 15. 19:53

Ja még egy a szuper csajszi eggyezö Emiliával  az a baj csak a *** moderálva *** nézi egy fadarab meg nem ma barnult.

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. június 15. 19:53

Nem kell vele foglalkozni, most már külön színezés is van neki, úgyhogy aki nem veszi észre, az nagyon sötét lehet. :) Úgyis törölve lesz a hozzászólás hamarosan.

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. június 15. 19:58

Ó, Krisztám kedves, kár hogy rég hallottam felőled. Jó lenne, ha mihamarabb meglátogathatnálak, ünnepelni kell. Ha olvasod ezt, csókoltatlak! :)

Kis csávó · Lelkes újonc (217 hozzászólás) · 2011. június 15. 22:01

Hali skacok! Húúú a Léna 25-hölgyél jártam ma! A bizonytalanság bennem is bennem volt! Túl szép hogy igaz legyen gondoltam! De nem vagyok egy beszari alak na mondom majd lesz valahogy! Mikor megláttam az ajtóban nyitott ajtóval várt,azt hittem mindjárt elájulok! Nagyon tutti a csaj a képen 100% ő van! Nagyon szép feszes test gyönyörű szép cicik nagyon jó punci! Nyugott szível ajánlott kategória! Nagyon kulturál a hely magyarul 5-ös! Lehet elfogultnak tünök de szerintem aki elmegy osztja majd a véleményt! Jó numerázást mindenkinek!

marq · Újonc (25 hozzászólás) · 2011. június 16. 09:03

Köszi az infokat WL-ről ! :)

fedor · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2011. június 16. 10:27

Szívesen, cserébe írhatnál valamit Angiról - már ha sikerült meglátogatnod.

töki · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. június 16. 10:57

Sajnálom ha félreértettél de nekem mindegy akkor is jo az a nő akár mit beszélsz ja és oda mész ahova akarsz .

töki · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. június 16. 10:58

Azt gondolsz amit akarsz nekem mindegy ami jo az jo oda mész ahova csak akarsz mégis sokan szeretnek a nőhőz menni enyi.

Téma indítva: 2010.02.25., 17378 hozzászólás összesen