Hi! Heineken Star!
Ez a tel.szám megadás olyan volt,mintha a nehéztüzérségnél szolgáltál volna!De tényleg az a száma.Bár a sitten is van hasonló kódrendszer.
Hi! Heineken Star!
Ez a tel.szám megadás olyan volt,mintha a nehéztüzérségnél szolgáltál volna!De tényleg az a száma.Bár a sitten is van hasonló kódrendszer.
A sittre eddig csak ruhát mosatni voltam. Végülis mostmár elmondhatom, mert a múlté...
A Nemzetbiztonsági Hivatal nyomozója lettem volna. De miután ez volt a legbonyolultabb kód, amit ki tudtam találni három hét megfeszített agymunka után... kinevettek és visszatanácsoltak az óvodába. Mostmár azt mondom, lehet nem jártak volna velem jól... :D
Én meg a Hetedik Lovasezrednél voltam nehézvályogvető!Kemény kiképzés volt.Ki a zöld kukoricásból,be a térdig érő hóba!!Megutáltam azt a sok f...szságot ami ott volt.Azóta p...namániás lettem.
Látom, itt csupa harcedzett veterán van. Igazság szerint én is megjártam a SEAL kiképzést a vietnámi háború előtt: többek között védőruha nélkül fel a Mount Everest csúcsára, majd még aznap egy levegővétellel le a Mariana árok mélyére. Hát kicsit elfáradtam...
Hát ezeken most egy hatalmasat nevettem. Csak az a cink az egészben, hogy nem tudom elérni WL-t. Sajnos. :(
WL-t nekem sem sikerült sosem elérnem. Úgyhogy ejtettem. :D Kriszta bezzeg mindig felveszi. Imádjuk Krisztát! Menj hozzá! :D
Hát lehet,hogy valamelyik kuncsaftja nagy hatással volt rá és szerelem lett belőle.Én voltam egyszer nála.Tényleg felejthetetlen volt,de éreztem rajta,hogy már nem fogja birni ezt sokáig csinálni.Szerencsés lehet az aki mellett döntött.Qvából lesz a legjobb feleség ugyebár...?
A Reni néven hirdető,szilikon mellű lány valóban úgy néz ki,ajánlom mindenkinek mert nagyon kedves,és sexi lány!
;
-
Köszi Rita, hogy fényezed Renit!
Üdv katonák!
Egyébként én egyszer hívtam fel WL-t és azonnal felvette. Mondjuk ez akkor volt még, amikor megjelent először a hirdetése. Sajna még nem voltam nála, de a rövid távú terveim között szerepel. Mondjuk fél óra múlva megpróbálom... :)
Viszont én Ginával vagyok úgy, hogy nem tudom elérni. Tízből tíz esetben nem veszi fel. Az oké, hogy vannak nála, na de folyamatosan, megállás nélkül?! Amikor először el tudtam hozzá jutni, akkoris baromi kitartóan kellett hívni. Kb 10 percenként hívtam újra, majdnem 2 órán keresztül.
Lehet WL-vel is eképp kell tenni.
Most pedig rohanok is, mert lőgyakorlatom lesz! Egy sunát kell eltalálni arasznyi távolságból, kézhasználat nélkül.
Ha még nem mentél el a bevetésre,akkor fúj visszavonulót!Újra fent van a mi "Fehér Hölgyünk"hírdetése!Lehet csak piros betüs napjai voltak és eltávra ment!Én már hívom is.
Egyébként melyik napszakban lehet nagyobb sikerrel elérni WL-t?
Ismered a Animal Cannibals-tól,hogy a női szeszélyt kiismerni nem lehet.Aki megpróbálja belegebed.
Bár a köszönésből lehet következtetni,de attól még lehetsz lány is.Ha tényleg 17vagy akkor nem biztos,hogy neked való ez még.De ha tényleg egy kis friss hús vagy én bevállalak.:-)Nem vagyok pedofil,csak türelmetlen.
Sziasztok!
Nem tudjátok Mayát miért nem tudom elérni? Az utóbbi napokban többször telefonáltam de nem vette fel.
Ennyire elfoglalt? :D
Kedves fustos!
Nincs szerencséd, fiú vagyok!
Sziasztok.
Én sem nagyon érem el mostanában a Mayát...
Nekem WL-t sok probálkozás után egyszer sikerült elérnem, másodjára már nem volt gond, mert elmentette a számom. Egyébként szerintem amikor érdemes próbálkozni az délután 3-5 közt, olyan 15 percenként, ugyebár a kuncsaftok miatt. Remélem tudtam segíteni úgy Nektek, mint Neki. :D
Szassz Emmerich!
Én már voltam Léna25-nél.Valójában van vagy 35éves.Agyonszolizott szilikonbaby.Viszont egy nagyon igényes,kertes házban rendel.Normális csaj,csak km is van már benne bőven.
Hello
Lénával kapcsolatban több infót írhatnátok.
***moderálva***
Kösz.