Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. július 12. 07:12

Na,kinek az érdekeit sértettem meg hogy modira küldtek? :))) Végülis nekem mindegy,mert a lényeget nem változtatja meg,ami rosz az rosz.És az itteni felhozatal,a hozzáállás tehát ugy egybevéve mindent,egy nagy nulla az egész.Természetesen tisztelet a kevéske kivételnek.

Barbiról lehet tudni valamit?A képen étvágygerjesztöen néz ki,csak a kép nem tul bizalom gerjesztö,nekem olyan kamuszagu :))))

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 12. 11:16

Nahát azért ha lehuzzák a rolót 'Gina és a 'White Lédi , nem fog minden összedőlni kedves Grúf Kurátor. :) Amint tudod te is , mindent megcsinál gusztustalanul a csaj. Dugahtod a szájába ,onnan a seggébe, utánna vissza, sőt beleélvezhetel, le is nyeli neked ha akarod, oszt utánna jöhet a következő :) Ezek ha eltünnek nem veszitünk semmit sem azt hiszem.De tőle is ugyan ugy jön le a gyerekkel az apja, ha megy a kuncsaft, mint minden más helyről:)  Semmivel nem különb. Csak  ti dicséritek itt össze vissza őket. 

freddy · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2011. július 12. 11:32

A fórum hasznos is lehetne, de elég nehéz kiszűrni a lényeget. Az idő múlásával sokminden változik, többek között a korábbi beszámolók elavulnak, mert a lányok változnak. A legszembetűnőbb példa talán Pandi lehetne. Aki időben belevetette magát a ribizlizésbe az felpróbálhatta, később már csak masszázs bugyiban, végül masszázs ruhában. Igen, egy éve még magától levetkőzött, féléve kérni kellett, hogy ugyan had simogassam a szép kis melleit, az utóbbi pár hétben pedig olyan beszámolókat olvastam melyből kiderül, hogy már ezt sem lehet megtenni. Lehet engem is támadni emiatt, de csak azzal védekezhetek, hogy amikor a baszámolót írtam még úgy volt. Egyébként épp most láttam az új hirdetését, Topless Masszázs néven, lehet ismét vetkőzik közben.

Mások is változtak, legtöbben negatív irányba, ezért hanyagolom is őket. Tehát a fórum visszaolvasásakor az idő múlásást is vegyétek figyelembe. Meg azt is, hogy a gógyis managerek megtanulták a fórumban a keresést és lányaiknak olyan neveket adnak, akikről korábban jókat írtak.

A kezdőknek azt javaslom legyenek bátrak az elején, pár hónap alatt próbálják végig a kínálatot és döntsék el maguk, ki az akihez visszajárnak majd. Hiába ajánlok én bárkit, ha valamiért az a lány másnak nem szép és fordítva is igaz, lehet egekig dícsérni valakit, ha én gusztustalannak találom a mellbimbóját, nem megyek hozzá többet.

A gyerek téma ne zavrajon senkit, én egyetlen kivétellel még nem találkoztam olyan lánnyal, akinek ne lenne gyereke. Lehet nem látszik rajta, vagy letagadja, de van. Hiába fiatal, vékony, pici, ott is van gyerek. Aki nem hiszi, az legyen visszajáró, beszélgessen, előbb-utóbb kiderül. Meg azért részben érezni is, van különbség, szülés után már nem annyira szűk amennyire szeretnék. Akinek nincs tapasztalata az nem veszi észre, de aki felpróbált már szülés előtti és szülés utáni lányokat az azért csak érez valamit. Én épp ezért szeretem Krisztát, neki is van gyereke, nem is tagadja, de szerencsére császárral szült. Ez meglátszik a hasán, de sokkal fontosabb, hogy érződik a pun*in is. Akit zavar a heg azzal nem lehet mit kezdeni, keressen mást. Aki el tud tekinteni ettől, az viszont nagyobb élvezetben részesülhet. Szerintem megéri. Viszont a csüngőhas engem is zavar, én azt találom undorítónak. Nem a kövéreket, mert nem ugyanaz. Attól, hogy valaki nagydarab, még lehet a hasán is feszes és sima bőr, akár kívánatos is. A rácolódó csüngő has viszont taszító. Mégis van rá kereslet, valamiért mégis megélnek ezek a lányok is és nem tűnnek el a színről.

Az oldalról kitiltani kamu lányokat nem fognak, mert ők általában képgaranciások, ami azt jelenti fizetnek. Nincs tele reklámokkal az oldal, mi nem fizetünk a használatáért, valamiből csak fent kell tartaniuk. Bevétel a képgaranciás és tartósan hosszan, sok képpel hirdető lányoktól származik. Ha valaki három néven, három számmal vág át minket, az három hirdetést fizet. Az oldal üzemeltetőinek jelentős bevételkiesést okozna ha kitiltaná őket, erre ne is várjunk.

Freddy azt ajánlja próbálgassatok és döntsetek magatok :)

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 12. 14:37

Szia Gina!

Szerintem tévedsz abból a szempontból, hogy amit írt az nem negatív vélemény volt, hanem egyszerűen rosszindulatú anyázás. Azzal pedig kár foglalkozni. Negatívumokat is lehet normálisan írni, nemcsak pozitívumokat, de aki erre nem képes azt nem kell komolyan venni, teljesen mindegy, hogy melyik oldalon áll úgymond!:)

Ahogy olvasgatom a fórumot azért itt is vannak értelmes nickek, akiknek lehet adni a véleményére, a többi meg irogasson amit akar, az ember egyszerűen átugorja a hszaikat, és kész!:)

Nekem pl ha Nyíregy felé visz az utam, Te leszel az első, akit felkeresek!:)

Üdv

ilko

bencesex · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. július 12. 14:45

Virág, Friderika, Kitti és Dalma mind ugyan az a lehúzós csaj a májustéren vigyázzatok vele, kerüljétek.

Törölt felhasználó · 2011. július 12. 16:37

Sziasztok

Roxi-ról ki mit tud? 

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 12. 17:09

Kérlek szépen, csak annyit hogy ő van a képeken. Lehúzós, fiatal, gyenge produkcióval. Szerintem ***moderálva***, hogy mit hogy csináljon, csak szegény elég gagyin csinálja.

Szal, én csak azokról írok akiknél jártam, és ilye-olyan véleményt is megformáltam. Mission elég erősen fogalmaz, de a lehúzás is erőssen érint akárkit aki beleszalad. Nem?

Freddy: sajnos nekem a pénzért meg kell dolgoznom, és nem áll a szekrényben, hogy csak úgy feljárjak nyiregyre "próbálgatni".

Legyen Gina a kedvenc, vagy Kriszta nekem mindegy, csak ne akarjátok azt bemesélni a jelenleg nyiregyen regisztrált lányok közül valamelyik is megüti a mércét. Nekem igenis utaznom kell a ***moderálva***, és igenis legyen olyan különleges amilyennek leírja az illető. Igenis kemény pénz valakinek a pásztoróra, nem pedig apuci zseppénze!!!

UI.: Gyula légyszi ezt ne küld moderálásra, mert ez nem olyan. Köszi! :)))

Gina37 · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. július 12. 19:07

Koszonom kedves Ilko! Szeretettel varlak! En is ugy gondolom, hogy az ostoba mission irasaibol froccsog a rosszindulat es a mocskolodas. Eleteben nem volt meg nalam, ez egyertelmuen kiderult szamaromra.Egyebkent van erre egy jo mondas: nem az a fontos, hogy mit mondanak hanem, hogy ki mondja. Szeretnem megragadni az alkamat, hogy kozoljem draga vendegeimmel, h julius 24-ig vagyok mar csak Nyiregyhazan. Meg mielott mission nagyon megorulne, hogy sikerult eluldoznie, nem miatta megyek el.  Egyebkent talan egy-ket dologban egyetertek vele, pl: kisgyerekkel, csaladdal ugyanabban a hazban rendelni nem valami egeszseges dolog, eleg betegesnek talalom en is.  Jobb azt kette valasztani mint, ahogy en is es sok normalis szolgaltato teszi. Valoban gusztustalan es szova is kell tenni, ha valaki igenytelenul, budosen, fogatlanul, szorosen fogadja a vendegeket. Valamint tobb keppel hirdeti magat es 15 perc utan elzavarja a kedves kuncsaftot es majdnem, hogy csak szalvetaval hajlando megfogni a szerszamot, huzgalja a szajat es bunkon viselkedik, agyonvannak retusalva a fotoi, es lehuzos. Na igen, ezeket a lanyokat kikell szürni! De csupan azert piszkalni valakit, hogy tul vekony vagy kover, kicsi a melle, feneke? Ez mind csak izles dolga, es mint az tudjuk a szepseg is szubijektiv.     Ettol sokkal fontosabb a hozzaallas, tisztasag, figyelmeseg, tiszteseg. Én ugy gondolom, hogy meg a kor sem szamit, sok huszoneves latszik lenyegesen idosebbnek a koranal testre es arcra is. Nekem nincsenek retusalva a kepeim a realis valosagot tukrozik, nincs csungos hasam, narancsborom, nem vagyok budos, szőrős,,  igenyes vagyok magamra es a kornyezetemre is, legalabbis probalok. Nem vagyok rancos, karvalyorru es a fogaim is megvannak maradektalanul. Nem dohanyzom, tehat nem budos a leheletem es feherek a fogaim.  Igen, eleg bevallalos vagyok de csak normalis kereteken belul, akkor is letusolok megegyszer es kiöblitem a számat, ha mar nalam van a vendeg es mar elotte furodtem. Senkit nem zavarok el ido elott, sot a fel ora majdnem mindig egy ora lesz, hacsak a vendeg nem siett nagyon. Nem vagyok lehuzos, "megdolgozom" a penzemert.  Ezeket csak azert irtam le, mert nem szeretem az ok nelkuli lejaratast. Ami jogos velem kapcsolatban, hogy nehezen lehet elerni, ennek harom oka van, egy: nem tartozkodom hetekig sem Nyiregyen, mert otthon vagyok a csaladommal. Ketto: nekem is kozbejohetnek varatlan esemenyek, elinteznivalok, most pl napszurast kaptam.  Harom: valoban dolgozom es nincs titkarnom, aki kezelje  a telefonokat. Tehat rajtam nem kisgyerek csüng, nekem mar nagyok a gyerekeim.  Kedves mission mielott itelkeznel, ismerj meg dolgokat! Szerinted aki Krisztat, Mirat, White Ladyt vagy engem dicser az mind hulye es igenytelen, mert csak te vagy a nagyon okos es szep !

Talan nem csak a szepsegeert lehet valakit kedvelni es hozzajarni, ezen meg nem gondolkoztal el? Hulye kerdes, ehhez te tul egyszeru es feluletes vagy. Mindenkit lenezel, aki pozitiv velemennyel van rolunk forumon, de ez szinten csak teged minösit.  Utolag szeretnem megkoszoni azoknak a kedves vendegeknek a hozzaszolasat, akik jokat irtak rolam a forumon: Royalnak, Grof Kuratornak, Simonengnek, Heineken Starnak, regebben Kari-kanak, Majusnak, Johny Goldnak, Füstösnek, Jani01nek, Beci80nak, Hatasnak, KP74nek, Gentlemanak, bocsanat ha kihagytam valakit!  Még mielott veglek lekoszonnek, megjegyzem a vendegeim 99% kedves es jo pasi volt, de neha beleszalad az ember leanya egy-ket ilyen mission félekbe, de hat Istenem annyi baj legyen! Imadom a farkatokat es Csokollak benneteket! Gina

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 12. 19:39

Gyönyörű vagy! Te is a tisztességes megélhetést választottad ,mint ahogy  egy tisztességes anyuka. :) ! Hogy szakadna rád az ég a gyerekeid előtt, mikor hazudol nekik hogy mit dolgozol. Szerintem kicsit későn jöttél rá, hogy valamit elrontottál. De iagazd van tudom én is, hogy bunkó voltam.

Törölt felhasználó · 2011. július 12. 21:07

Az első két sor az az én beírásomra érkezett? Mit jelent az hogy lehúzós?

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. július 12. 21:44

Nem lettem nagy ribizliző és ez már meg is marad így, de azt hiszem itt sokan adnak a szavamra.

Ami most itt ment, az enyhén megmosolyogtató számomra. Kicsit rendbe kéne szedni a dolgokat.

Amíg olyan lányok hirdetnek, akik zuhanyzás közben kutakodnak a vendég pénztárcájában, addig az ilyen (egyébként) relatív dolgokkal, mint kinézet, nem kéne foglalkozni. Először takarítsuk ki a szemetet, utána jöhetnek az egyéni ízlések. Persze lehet azzal előhozakodni, hogy debrecenben így, pesten úgy... de minek? Nyíregyen vagyunk, ahol már az fantasztikus dolognak számít, ha nincs egy menedzser a lakásban.

Szerintem sokan, akik ribizlizni járnak csak felerészben mennek dugni, a másik ok ami miatt mennek, hogy kedvességet kapjanak.

Ha elmegyek egy lányhoz, azért megyek, hogy kedvességet kapjak, hogy jól érezzem magam. Aki csak elmegy dugni és olyan mint egy darab fa, az ne sopánkozzon, hogy vannak olyan lányok, akik hozzájuk hasonlóan csak egy darab faként viselkednek.

Ez a szakma az egyik legrégebbi, a társadalom mégis lenézi. (ahogy az a mostani kommentekből is kiderült) Pedig ez egy fontos dolog és sok embernek okozhat boldogságot, ha a feltételek teljesülnek.

Mivel én csak Krisztánál jártam, hiteleset csak őróla tudok elmondani. Még ha külsőleg nem is tetszik, akkor is a kedvességével biztos levesz a lábadról. Persze, ha eleve egy kőbunkó f*szkalap vagy, akkor ne csodálkozz.

Egyik alkalommal olyan kellemesen elbeszélgettünk, hogy jócskán túlléptem az időkeretemen, annyira, hogy őneki mennie kellett volna el és majdnem lekéste. Hogy gyerek van, nincs, miért fontos ez. Neked (a vendégnek) azzal kell foglalkoznod, hogy jól érezd magad.

Gina: Köszönöm, hogy bevettél a kis listádba és bár akármennyire is meg szeretnélek látogatni, anyagiak miatt nem tehetem meg, emiatt még nem írtam rólad jót, persze rosszat sem. Én úgy vagyok vele, hogy ha 1-2 megbízható fórumtárs jókat ír valakiről, akkor az egy elég biztosíték. Rólad csak jókat hallani, ha jön időnként 1-2 troll, nem kell velük folglalkozni, mert látod többen (a megbízható tagok közül) jönnek és korrigálják a dolgot. Ezt neked is írom Krisztám és pusszantlak mindenhol!

A sarkanytúról átjött Reninek azt üzenem, hogy megértem a gumit, de a gumival való szopásnak aztán tényleg semmi értelme. Szegény vendég nem érez semmit. Lehetsz te akármilyen gyöngyorű, fiatal díva, ha nem érzek semmit, szar lesz az egész. Nyalásnál mit csinálsz, a p*ncidra teszel nejlont? Gumiban szopni, bammeg...

Végezetül egy lista tőlem, az eddig tapasztaltak alapján kik a megbízható lányok.

Krisztám :)

Timi

Linda

White Lady

Gina

Eszter

És asszem Lilla, Didó, Mira is ide tartozik még.

Nem írtam a korokat, úgyis mindenki tudja kikről van szó. (Lénát nem tudom, kéne még róla 1-2 beszámoló, bár a képeid nagyon bejövősek. :) Mesi még talán.

Gina37 · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. július 12. 22:48

Honnan tudod, hogy ki miert kezdi el ezt a mufajt csinalni?  Talan elvalt, vagy meghalt a ferje es maga maradt egy-ket gyerekkel. Talan mar elotte mindent megprobalt es 70-100ezer forintbol nem tudott megelni, lehet onmaganak eleg lenne ennyi is, de csaladdal mar nehez belole kijonni.

Nem mindenki lehet cukrosseggu kisleany vagy kisfiu, aki mogott ott all anyuka es apuka. Honnan tutod milyen sorsok, tragediak allnak a hatterben?  Vagy az gondolod, hogy ezt mindenki kedvtelésbol csinalja, mert nincs jobb dolga. Biztos van olyan is, de a tobbseg kenyszerbol van ezen a palyan. Nem mindeki mehet jol ferjhez sem, es lehet "tiszteseges" feleseg. Ismered te a magyarorszagi viszonyokat? Szerintem ebbe ne menjunk bele. Hidd el, ha a rendes munkat megfizetnek, nagyon sok lany befejezne ezt a fajta munkat. Valasztana maganak egy part es csak azzal kefelne , es nem tizzel naponta. Az meg, hogy én a gyerekim elott majd, hogyan szamolok el, az mar tenyleg csak a maganugyem. Értuk teszem, hogy veletlenul se keveredjenek erre a palyara, mint én.

fedor · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2011. július 13. 07:39

Szia, nekem még nem volt szerencsém Hozzád, de ilyen korrekt írásokat ritkán lehet olvasni a fórumokon...

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 13. 08:50

Teljesen korrekt hozzászólás!

KP74 · Újonc (29 hozzászólás) · 2011. július 13. 09:54

Sziasztok!

Azt kellene megértenie minden szolgáltatónak, hogy ha ezzel a ténykedéssel akar keresni egy ilyen kisvárosban, akkor érdemes azt jól és becsületesen tenni, mert akkor fognak hozzá visszamenni! Erre kell berendezkedni, erre kell a lakást kialakítani, ehhez kell a hozzáállást igazítani. Ha ezt valaki ésszel feléri, akkor többet kereshet vele mint egy nőgyógyász a saját melójával!!!

Nem tudom kinek mi a fontos egy ilyen pásztorórán, de azért túl nagy szórás nem lehet!!! Ha egy nő aki a testét árulja ismeri a férfiakat, akkor ott jól fogja érezni magát a kuncsaft. Gina ebben is igen profi, már a telefonban tudja mit kell mondani, mivel lehet felcsigázni egy szexre éhes kant. Mert milyen egy férfi, vizuális, d..ni akar, aztán esetleg beszégetni egy kicsit, a szeretkezés ilyen helyeken felejtős, mert férfiként aki azt hiszi örömet tud okozni egy ilyen helyen az súlyosan téved, itt rólunk kell szóljon minden!

Szóba került itt debreceni Cleo, nagyon szép, fiatal, öröm nézni ahogy ritmikusan mozog az emberen, de nagyon messze áll a profi teljesítménytől, egyszerűen azért mert fiatal! Hozzá azért megy az ember hogy fiatalodjon, hogy ruganyos testű bombacsajjal legyen, de ha a kéj a lényeg akkor a 30 közeli korosztály a nyerő!!!

A legdurvább az, hogy 1-2 említettet kivéve a nagy többség itt Nyíregyen annyira buta, hogy a legalapabb dolgokkal sincs tisztában, és aki egy ilyen helyen belemegy a dologba, az ne a pénztárcáját féltse, hanem az Egészségét!!!

Szerintem érdemes értékelni azokat, akik odafigyelnek ránk, az ilyen mission féle trollokat meg le kell szarni!!!

Üdv

Petya_001 · Tag (275 hozzászólás) · 2011. július 13. 13:17

Na csak azért írok, hogy a fórumban legyen olyan téma is amiért létrejött. Voltam Vikinél. Külsőre nekem tetszik. Hatalmas cicik, formás gömbölyű popsi, annyira azért nem vékony csaj. A franciája kiváló, bár kölcsönösen nem szereti. Elég domináns :D Nekem jó volt vele, érdemes kipróbálni. ***moderálva***

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 13. 15:35

Nagyon sok ember van Magyarországon, aki nagyon rossz körülmények között él, mégsem ezt a szakmát választja. Erről ennyit..Ez olyan mintha azt mondanád, hogy nincs más kiút csak az alkohol..  Sokan ezt is teszik,  de ez nem beszéd. Az,hogy te hány fickóval hemperegsz egész nap..hát. Te válaszottad, te akartad most meg már ne  sirj, ne sajnáltasd magad. Elhiszem, hogy vannak problémáid nekem is vannak hiteleim stb amit nehéz nekem is fizetni.Na de ha hitelem nem lenne, akkor semmim sem :) Erről ennyit. Nekem még sajnos nincs családom, de elhiszem neked, hogy nem egyszerű feladat. Egyet értek veled abban,hogy nem fizetik meg a tisztességes munkát.

Candy · Lelkes újonc (44 hozzászólás) · 2011. július 13. 17:30

Szia Ginám!

_Ne vedd fel amit ez a szegény lelkű ember írkál,tisztán látszik hogy leginkább önmagával nincs kibékülve.Az ilyeneket el kell engedni a füled mellett.Szerintem a srácok is tudják,milyen vagy.Hogy szegény Mission nem bír a magába szorult dühével,az legyen az ő gondja.Azért ahhoz képest hogy ő gyönyörű és rendkívül okos,és nem pazarolná sem idejét sem pénzét ilyen rossz életűekre mint mi,nos...ehhez képest mégis megteszi.Ne törődj vele!

Te klassz csaj vagy,az pedig valóban nem tartozik senkire,miért is él jelenleg ebből egy lány.Egy anya egyébként BÁRMIT megtesz,hogy a gyerekének megadhassa azt,amire szüksége van.Tetszik érteni,Mr.Szörnyen Tökéletes?:)))

Na legyetek jók,és szobatiszták!

puszi

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 13. 18:50

Szia Gyönyörűség!:)

Egyetértek, és még annyit hozzátennék, hogy reagálni sem érdemes, mert akkor csak tovább exkalálódik a dolog, annak pedig nincs értelme. Ebből a szempontból ez a fórum is ugyanolyan, mint akármelyik másik. Vannak, akik itt élik ki magukat, mert név nélkül, a monitor előtt ülve bármit lehet irogatni, el lehet játszani a tökéletest, vagy akár a Mindenhatót is. De pont az ilyen emberek azok, akik mondjuk egy társaságban érdekes módon egészen máshogyan viselkednek. Én ezért nem is reagálok, pedig hidd el, tudnék mit írni, de minek? Ha nem reagál senki semmit, akkor előbb-utóbb úgyis abbahagyja, a hszok pedig minősítenek akár tetszik, akár nem!:)

Puszi

meekrobee · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. július 13. 19:45

Sziasztok

Hogyan lehet itt privát üzenetet küldeni???

Válaszokat előre is köszönöm :-)

Téma indítva: 2010.02.25., 17384 hozzászólás összesen