Nem lettem nagy ribizliző és ez már meg is marad így, de azt hiszem itt sokan adnak a szavamra.
Ami most itt ment, az enyhén megmosolyogtató számomra. Kicsit rendbe kéne szedni a dolgokat.
Amíg olyan lányok hirdetnek, akik zuhanyzás közben kutakodnak a vendég pénztárcájában, addig az ilyen (egyébként) relatív dolgokkal, mint kinézet, nem kéne foglalkozni. Először takarítsuk ki a szemetet, utána jöhetnek az egyéni ízlések. Persze lehet azzal előhozakodni, hogy debrecenben így, pesten úgy... de minek? Nyíregyen vagyunk, ahol már az fantasztikus dolognak számít, ha nincs egy menedzser a lakásban.
Szerintem sokan, akik ribizlizni járnak csak felerészben mennek dugni, a másik ok ami miatt mennek, hogy kedvességet kapjanak.
Ha elmegyek egy lányhoz, azért megyek, hogy kedvességet kapjak, hogy jól érezzem magam. Aki csak elmegy dugni és olyan mint egy darab fa, az ne sopánkozzon, hogy vannak olyan lányok, akik hozzájuk hasonlóan csak egy darab faként viselkednek.
Ez a szakma az egyik legrégebbi, a társadalom mégis lenézi. (ahogy az a mostani kommentekből is kiderült) Pedig ez egy fontos dolog és sok embernek okozhat boldogságot, ha a feltételek teljesülnek.
Mivel én csak Krisztánál jártam, hiteleset csak őróla tudok elmondani. Még ha külsőleg nem is tetszik, akkor is a kedvességével biztos levesz a lábadról. Persze, ha eleve egy kőbunkó f*szkalap vagy, akkor ne csodálkozz.
Egyik alkalommal olyan kellemesen elbeszélgettünk, hogy jócskán túlléptem az időkeretemen, annyira, hogy őneki mennie kellett volna el és majdnem lekéste. Hogy gyerek van, nincs, miért fontos ez. Neked (a vendégnek) azzal kell foglalkoznod, hogy jól érezd magad.
Gina: Köszönöm, hogy bevettél a kis listádba és bár akármennyire is meg szeretnélek látogatni, anyagiak miatt nem tehetem meg, emiatt még nem írtam rólad jót, persze rosszat sem. Én úgy vagyok vele, hogy ha 1-2 megbízható fórumtárs jókat ír valakiről, akkor az egy elég biztosíték. Rólad csak jókat hallani, ha jön időnként 1-2 troll, nem kell velük folglalkozni, mert látod többen (a megbízható tagok közül) jönnek és korrigálják a dolgot. Ezt neked is írom Krisztám és pusszantlak mindenhol!
A sarkanytúról átjött Reninek azt üzenem, hogy megértem a gumit, de a gumival való szopásnak aztán tényleg semmi értelme. Szegény vendég nem érez semmit. Lehetsz te akármilyen gyöngyorű, fiatal díva, ha nem érzek semmit, szar lesz az egész. Nyalásnál mit csinálsz, a p*ncidra teszel nejlont? Gumiban szopni, bammeg...
Végezetül egy lista tőlem, az eddig tapasztaltak alapján kik a megbízható lányok.
Krisztám :)
Timi
Linda
White Lady
Gina
Eszter
És asszem Lilla, Didó, Mira is ide tartozik még.
Nem írtam a korokat, úgyis mindenki tudja kikről van szó. (Lénát nem tudom, kéne még róla 1-2 beszámoló, bár a képeid nagyon bejövősek. :) Mesi még talán.