nowone· Tag (141 hozzászólás)· 2011. július 27. 18:56
Mission!
Olvasva a hozzászólásaidat, egyre jobban kedvellek. Olyan, mintha Te lennél itt a fórumon a Sith Sötét Nagyura. Ez részemről nem kritika (azt egyébként sem formálhatnék, mert nem ismerlek), hanem elismerésként fogalmaztam meg. Bizonyos szempontból az írásaid tartják lendületben a többieket.
mission· Lelkes újonc (89 hozzászólás)· 2011. július 27. 21:33
..... A nők olyanok mint a parkoló..A jók foglaltak, a többi nyomorék vagy fizetős!..
Heineken star· Kvázi-tag (119 hozzászólás)· 2011. július 27. 21:33
Szia Emmerich!
Egy kis kiigazítást szeretnék eszközölni.
Szerintem te a "mi" Ginánkat összekevered valakivel. Ebben egészen biztos vagyok. Ugyanis a következőket magától Ginától tudom:
2006-ban kezdte a szakmát, de csak egy rövid ideig csinálta. Évekre abbahagyta, és 2009-ben kezdte újra, majd kb. 1-1.5 éve jött Nyíregyre.
Ezekre alapozva szerintem kevered egy másik lánnyal, aki nagyon hasonlít rá. Nem?
mission· Lelkes újonc (89 hozzászólás)· 2011. július 27. 21:50
Ezekre a lányokra büszkék lehettek kedves makktársaim. Mindre, főleg Ginára XD mert ugye csak ő a legjobb. Meg Lettike,na meg ő. ők azok akik a legfaszábbak. fenomenálisak,jól néznek ki,meg ilyenek. Heineken star meg a falu legnagyobb bikája.Őneki van a legjobb szerszáma ehez az egészhez . XD Ő szereti a legjobban nyalni nekik.Ő a pártfogó, az isenük,akire felnéznek,aki után pisilnek,XD Szóval rá lehet halgatni,ő rendes ember,becsületes, nem jár csajozni,gondolom csavarogni sem,szóval mindenkinek egy igazi példakép. XD Ő mindenhol ott van XD egy anyatigris :D XD
mission· Lelkes újonc (89 hozzászólás)· 2011. július 27. 21:54
nowone! Örülök,hogy kedvelsz!Rendes tőled.
ilko· Őstag (787 hozzászólás)· 2011. július 27. 22:01
Az nem lehet, mert a Mr. Tökéletes az Te vagy, már elfelejtetted?
De legyél büszke magadra, gratula a hszaidhoz, valóban sugárzik belőlük a kultúra, az értelem és persze a jóindulat...
mission· Lelkes újonc (89 hozzászólás)· 2011. július 27. 22:09
Még irni sem tudol normálisan te értelem! olvashatatlanok a szavaid! Ezt kell csinálni-je More he??produkcijóje more XD
ilko· Őstag (787 hozzászólás)· 2011. július 27. 22:14
Tényleg? Melyik szót nem érted? :DDD
mission· Lelkes újonc (89 hozzászólás)· 2011. július 27. 22:18
hszaidhoz" ez mit jelent more.he?? oszt ezt hogy gondoltad?tanuljak meg olvasni he.mi??
ilko· Őstag (787 hozzászólás)· 2011. július 27. 22:20
Hsz a hozzászólás netes rövidítése. Egyéb kérdés?:D
mission· Lelkes újonc (89 hozzászólás)· 2011. július 27. 22:28
Irjál nekem tökéletesen,magyarul ugy,hogy mindenki számára erthető legyen .Én is azt teszem XD
Emmerich· Újonc (5 hozzászólás)· 2011. július 27. 22:30
Szia, Heineken star!
Köszönöm a kigazitásodat, igazad van az évszámokat illetően, de nem tévesztettem össze mással. Anno 2006-ban a Sóstón rendelt egy másik lánnyal. Sajnos ez nem változtat azon, hogy egyszer sem tudtam olyan időpontot egyeztetni, amely megfelelt volna SAJNOS!!!!
Ui:Remélem, azért aki a kérdéses időpontban meglátogatta az kapott némi biztató infót a továbbiakról. Remélem nem hagyta abba végleg azért is szeretném meglátogatni. Akár priviben is várom a válaszod.
Üdv:Emmerich
Kari-ka· Tag (179 hozzászólás)· 2011. július 27. 22:36
Eddig azt hittem nekem van a legnagyobb pofám a fórumon,de "mission" lekörözött,és rám is vert egy utca hosszat.
Kedves "mission",mi a bajod Ginával és Lettikével,na meg Krisztával hogy állandóan szapulod öket?Ha nem vagyok tul indiszkrét?
ilko· Őstag (787 hozzászólás)· 2011. július 27. 22:37
Őszintén szólva nem látom értelmét, hogy bármit is írjak neked a továbbiakban. Már leírtam a véleményem rólad, és a hozzád hasonlókról, legyen ennyi elég. Ha hasonló mocskolódást vársz, mint ahogy te írtál a sz*lgáltat*k zöméről, nos ezt tőlem nem fogod megkapni.
mission· Lelkes újonc (89 hozzászólás)· 2011. július 27. 22:40
kari-ka! Veled semmi bajom nincs, szerintem te egy rendes ember vagy! szerintem mi ne bántsuk egymást!
Kari-ka· Tag (179 hozzászólás)· 2011. július 27. 22:42
Én nem bántottalak,csak kérdeztem mi a bajod ezekkel a lányokkal....
mission· Lelkes újonc (89 hozzászólás)· 2011. július 28. 11:14
Majd este leszek 9 után,irok nektek érdekeset! Most dolgozok, azért nem nagyon tudok irni, majd este megyek haza.Fáradt is vagyok, a csajommal fél 12-ig hemperegtünk,kétszer el is mentem, aztán igy kivagyok készülve mert alig aludtam .(Na de mikor, ha nem huszonévesen ) XD most majd nem kell irni azt,hogy ki kiváncsi rá, meg bala-bla bla.Most is csak az igazat irom. :)
merlin69· Újonc (37 hozzászólás)· 2011. július 28. 11:59
Reni20 Nyíregyházáról tud valaki érdemi információval szolgálni....köszi
Szofi a Sarkantyú elején is érdekelne!
nowone· Tag (141 hozzászólás)· 2011. július 28. 14:01
Heineken star! Elég gyorsan választ kaptál a kérdésedre.
nowone· Tag (141 hozzászólás)· 2011. július 28. 14:03
Mi a kérdés? Elérhető? Igen. Kedves? Partnerfüggő. Igényes? Ízlés dolga. Szép? Szubjektív. TP? Partner vagy kedvfüggő.
Téma indítva: 2010.02.25., 17388 hozzászólás összesen