Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 29. 12:21

Lehet, de negatív beszámolót is lehet úgy írni, hogy ne legyen sértő. Ezenkívül pedig azért az nagyon furcsa, hogy valakinek csak és kizárólag rossz élményei legyenek... És ez bizony arra készteti az embert, hogy más összefüggéseket is keressen. még ha netán nincs, akkor is!

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 29. 12:27

És még valami, ha megfigyeled, nemcsak a vendégektől nem szerencsés az ilyen stílus, hanem a szolgáltatóktól sem! Volt olyan is, amikor egy szolgáltató ragadtatta magát olyan hozzászólásra, amire nem kellett volna. Az ugyanúgy nem helyes, és bizony kapott jónéhány negatív kommentet az illető.

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. július 29. 14:04

Nem vagyunk egyformák,nem egyforma a vérmérségletünk igy nem egyformán éljük meg a csalódást,itehát nem egyformán irunk róla.Szerintem is szerencsésebb a kilturált hangnem,de sajnosa nekem sem erösségem :).Az valóban gyanus ha valaki csak egy lányról és csak rosszat ir,de itt nem erröl van szó,itt sok lányrol irunk rosszatt mert sajnos ilyen rossz a valóság.Abban igazad van hogy ha a lányok elragadtatják magukat,akkor helyre lesznek utasitva.Volt arra példa hogy én veszekedtem egy-két lánnyal(Letti Kinga baba) és én ugattam le hogy ne arcoskodjon,igaz én sem voltam kulturált.Annyi a külömbség hogy ha én leégetem magam a bunkóságommal akkor max nem vesznek itt komolyan,de nekik sokkal nagyobb a vesztenivalójuk.Ök választották ezt a pályát,ne csak a jó oldalait élvezzék hanem fogadják el az árnyoldalait is.Ha nem birják a kritikát akkor ne olvassák,de a legjobb az lenne ha nem adnának okot a negativ kritikára.

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 29. 14:34

Csak az a baj, hogy itt nem erről volt szó! Hogy jön ahhoz bárki is anélkül, hogy ismerné a hátteret, hogy olyanokat, és olyan stílusban írjon pl Gináról, amit itt írt róla mission? Ez nem kritika, hanem egész egyszerűen bunkóság! És a többi hszából is árad a megvetés, az önteltség és a rosszindulat. Ez nincs összefüggésben azzal, hogy milyen szolgáltatók vannak Nyíregyházán, hanem ahogy Gróf nagyon helyesen jelezte, az illető önértékelésével van igens zoros összefüggésben.

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 29. 15:59

ilko!  Irok neked pozitiv kritikát,legalább tőlem kapod meg,ha más ezt nem teszi meg veled!  XD Pl:Vandáék Kingával,még annó az Őszöllön,későbba Kossuth uton.ők rendesek voltak,és nagyon kedvesek.Velük mindig élmény volt a szex,én speciel mindig kettőjükkel voltam egyszerre. Régen volt,talán igaz sem volt.Vandának szerintem tök jó segge is van,szinte boldog voltam mikor hátulról raktam neki. kinga meg baszott jól szopott,mint egy vákumpumpa.Hát........a kettővel egyszerre fasza volt az biztos. Na azóta se volt olyan élményem két lánnyal.Majd ha lessz megirom nektek!  A többi lány egy szutyok azokhoz képest.Retkek! lehet vannak már köztük olyanok akik kivakaróztak,de majd ha találkozok velük,akkor megirom nektek

merlin69 · Újonc (37 hozzászólás) · 2011. július 29. 16:39

Szia Fütyülős!

Ha Debrecenből van hiteles infód a lányokról és ajánlani is tudsz valakit kérlek írd meg ki az aki kerülendő és ki az, aki vállalható...

Köszi

SzilikonosRenike · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. július 29. 17:51

szia mission! két csöcs 900 ezer volt te paraszt
menj olyan lányhoz aki óvszer nélkül dolgozik9nés kapjál el valami betegséget, mertte megérdemled!!!!!!!!!!!

SzilikonosRenike · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. július 29. 17:51

szia mission! két csöcs 900 ezer volt te paraszt
menj olyan lányhoz aki óvszer nélkül dolgozik9nés kapjál el valami betegséget, mertte megérdemled!!!!!!!!!!!

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 29. 18:43

szilikonos renike!  Héj.....Én téged nem bántottalak kisasszony!! Még helyeseltem is,hoNekem nem volt semmi kifogásolni valóm a dolgokkal kapcsolatban,hogy te hogyan csináld..   ugy csináld, ahogy neked jó.. Ezért nyomatékosan elnézést kérek tőled. Na de az,hogy csak a 900 ezer forintos cici mutat rajtad, az meg legyen már a te bajod. Erre szoktam én azt mondani,hogy apád lökhetett volna rajtad még vagy kettőt. XD  Akkor nem kelett volna cicit csináltatni.   Én is vettem most 2 milkáért egy motort te kurva!!!  mert ugye az vagy!! és????érdekel valakit hogy mennyi volt???   a tályogot sem érdeki hidd el, hogyan kurválkodtad össze az árát.Ebbe meg bele se kezdjél. XD

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. július 29. 21:16

Ilyen stilus mellett beszélhetnénk arrol hogy ki a paraszt.TE!!!!!!! Te egyénként nem Renike vagy,hanem a nagy kancigány :) Abban meg mission-nak van igaza,ki kérdezte mennyibe kerültek a cicik?Akinek van ennyije feleslegben két cicire,az ne panaszkodjon és ne várja hogy sajnáljuk.Attol hogy valaki gumi nélkül is pipázik,még nem terjeszt betegségeket,mert ellentétben veled tudja mi az a higiénia. :P

Kari-ka · Tag (179 hozzászólás) · 2011. július 29. 21:18

Igen,engem nem mtámadtak annyian,pedig én aztán nem kiméltem senkit....

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. július 29. 21:27

"Darth" Mission! Mégha nem is tetszik sokaknak, ahogyan fogalmazol, lassan egyre többen értik meg a nézőpontodat.

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 29. 21:59

Kari-ka!  Ha a kancigány irt nekem, akkor Renike is kerülendő kategória. Nehogy egyszer piz nékül maraggyon a paraszt náluk. :) oszt utánna meg itt sirjanak a vállunkon,hogy jártak. Ez kellett-e?? ezt kell csinálnije?? Renike egy vagány csaj amugy, csak az a baja,hogy nagyon finnyás. Ez meg elég ahoz,hogy ezt a szép szakmát elcsorbiccsák a maguknakvalóságukkal :) én nem is tudtam,hogy egyáltalán nem szereti ,ha dicsérik.  XD Elhiszem neki,hogy félti a kis cicijét, de mint ahogy kiderült, nem is igen van neki más amire büszke lehetne. :)  Legalább magára lehetne az, hiszen mindenkinek egy igazi példakép. minden nő számára egy igazi ideál,megtudja azt mutani,hogyan kell kurválkodni.

Nem azért irok igy mert nem ismerem a helyesirást, hanem azért, mert rég rájöttem arra,hogy a Magyar ember a szóból ért.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 30. 12:23

Befektetésnek nem lett volna rossz, de ilyen benyögések mellett vissza fog jönni a beletett lóvé???

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 30. 15:34

Ezt azért valóban nem kellett volna, mert téged is minősít...

Annak ellenére, hogy mission valóban kőbunkó, de ha valaki felveszi a stílusát, könnyen ugyanolyanná válik a többség szemében.

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 30. 15:39

Tényleg? Akkor ha van mersze csináljon egy olyan próbát, hogy mikor felhív egy szolgáltatót nyögje már be neki, hogy ki ő a fórumról. Én speciel marhára kiváncsi lennék, hogy hányan fogadnák azok közül, akik olvasgatják a fórumot. De ez tuti, hogy nem így lesz, mert az ilyen alakoknak csak névtelenül nagy az arcuk. Ha arról van szó, hogy egy lánynak a szemébe is kéne mondani azt, amiket itt förcsög...

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 30. 15:48

Hi!

Nem hinném, hogy ebből a szempontból pl Pécs más lenne, mint akármelyik másik város, úgyhogy amit a tisztelt fórumozó beírt, pont hogy nem állja meg a helyét! Mert akinek van egy csepp esze (és azért az emberek jelentős részének van), az mielőtt egy nick véleményére akár csak kicsit is adna, rákeres az illető hszaira a keresővel, és csak a normális észrevételeket megfogalmazó nickek véleményére ad. És hogy ezt honnan tudom? Onnan, hogy akikhez járok Pécsen, beszélgetni is szoktunk, és mindtől ezt hallottam vissza. És éppen ezért az ilyen alak annak már nem jut el a tudatáig, hogy ezek után a beírások után még ha jogos kritikát is írna egyszer véletlenül, a többség akkor is csak legyintene rá, hogy ugyanmár ez mindenkit csak szid, tehát össze-vissza hazudozik! És én speciel örülök, hogy a fórumok nagyrésze azért így működik!:)

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. július 30. 16:26

Üdv! Mostanában ritkán vagyok.

Látom jól elvagytok. Csak szeretném figyelmeztetni a társaságot, hogy ez nem egy digitális játszótér.

Egyébként semmi baj nincsen a negatív, vagy akár a kultúrálatlanul negatív (mission-féle) hozzászólásokkal, ugyanis hiába írjuk le hatvanhatszor, hogy ne menjetek ehhez-ahhoz, mégis mentek.

mission-nel az a baj, hogy még azokról is rosszat ír, akikben nagyítóval kell keresni a rossz tulajdonságokat, és így hiteltelenné válnak szavai.

De hogy hozzászóljak én is témához, valóban siralmas a helyzet itt Nyíregyen, pedig a Nyíregyi lányok a legszebbek! (Eljárnak más városokba és más városokból jön ide a legalja?) Nézem a listát és van 1-2 szolgátató, akihez biztonságosan el lehet menni? Legalább lenne 1-2 minden alkattípusra és korra. (Karcsú-telt, Tini-Milf) Debrecennek már a listáját átnévzve és sokkal jobb a helyzet, gondolom oda mentek lányaink. :P

Vanda jöjjön már vissza egy picit, egyszer meg akartam látogatni. :( Valaki nem tud privát elérhetőséget hozza? :D

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 30. 16:28

Ilkó! Te vagy a lányok védősznetje??  Nemhogy te kersnél magadnak valami barátnőt, oszt annak osztanád az észt. De valószinüleg benned nagyobb a hiba mint bennem, mert ugye neked nincs csajod, nekem meg van :) Ennek több oka is lehet hogy nincs. Ahogy észre veszem normális ember belőled aliga lessz, főleg igy ha elbaszod a pénzed a kurvákra. Nagyokos is vagy, azt meg már nem tom hogy nézel ki, de sz.tem a legnagyobb hiba ott kezdődik. Ezt most nem kezdeném sorolni,hogy nekem mégis milyenek az elképzeléseim rólad. Szóval belekellene nézned a tükörbe, oszt elgondolkozni ezeken a dolgokon, ahelyett,hogy itt irkálsz zagyvaságokat..  A kurvákkal meg nem beszélgetek,oda baszni járok.Főleg nem adom meg senkinek a telefon számom.   Tudod mit???  majd a kurvák is arcképpel hirdetnek mind, akkor én is megmondom hogy ki vagyok.

hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. július 30. 16:30

A fiatal, tetkós Linda hol van? Már nem hirdet ő sem? :(

Téma indítva: 2010.02.25., 17388 hozzászólás összesen