Nem irok én hitetlenségeket!! Nézzétek meg Renikét ott mutogatja a picsáját a cigánymercin. Na... innentől kezdve nem kell főiskola hozzá, hogy valaki átlássa a dolgokat. Oszt ő mondja,hogy én vagyok a paraszt XD Akkor most szid, vagy dicsér engem???
Szexpartner fórum nyíregyháza
Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 30. 16:33
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 30. 16:45
Lökejd mission!
Ez nem játszótér? Pontosan hogy az. Itt szórakozásról van szó! Szórakozásra vágyik aki szolgálatóhoz megy, nem pedig kellemetlenségekre. Jó, biztos sokaknak bejön az Ogre filling, meg a bunkó szöveg a lányoktol, de azért mert keleten vagyunk miért ne lehetne itt is felhőtlen a szórakozás, és nem átverés mint sok esetben. Ne védje senki se a prostikat, van nekik szexsz@rvezetük, majd megvédi az, vagy a strigó. Jó biztos Pécsen überállat a helyzet, akkor minek ide írsz, miért nem abba a fórumba okoskodsz.
Egy a lényeg Nyírgányán sz@r a minőség, és sokszor "büdös" az árú. Aki mást mond az hazudik.Álljak oda, és mondjam azt hogy:-Hé én vagyok az a fórumról, tudod aki ezt meg azt írta. Ugyanmár, ő se ad számlát, és egészségügyi könyvet se, hogy márpedig ő "tiszta", pedig el lehet kérni. Ha jól tudom, de ez nem az a műsor barátocskám.
És a legnagyobb baj az hogy lefelé halad a tendencia. Lassan már ott tartunk, hogy csak a füstös brigád üti a szakmát.
Na majd lessz ez még így se. Lesz ez még Jobbis, csak figyeljetek. ;)
Maradok egyenlőre moderálatlanul: A fütyülős
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 30. 16:46
Lökjed mission!..............
..................
Pardon, az elírásért!
mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 30. 16:57
Méghogy számlát nem adnak!! Na az egészségügyi kiskönyvet meg pláne egysem tud adni. vagyis nekem egy sem adott soha.És ezek a legnagyobb problémák!!! De a leges legnagyobb az, hogy válaogatás nélkül kefélnek mindenkivel, beleértve a ***moderálva*** is!!! ***moderálva*** Mondjuk az álláspontot én sem helyeslem.***moderálva***
ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 30. 19:16
Erről van szó!:)
ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 30. 19:34
Hogy miért írok ide? Először is semmi közöd hozzá, hogy hova írok és mikor. Másodszor pedig naívan azt gondoltam, hogy ez a fórum is van olyan normális, mint pl a debreceni. De úgy látszik tévedtem. Ugyanis ott pl mikor arra jártam, a fórum alapján válaszottam ki, hogy kihez menjek, és mivel vannak normális emberkék, akik nem bunkóznak, hanem leírják az igazat, pozitívat és negatívat is sikerült is jól választanom.
Ami meg egy másik kérdést illeti, igen van csajom, és mondjuk emberszámba is veszem őt. Mert már elnézést, de aki egy szolgáltatóról ilyen stílusban ír, az mindenki másról is így nyilatkozik, mert a stílus hozzátartozik az emberhez. Különben azért vannak itt normális nickek is, akiknek eleht adni a véleményére.
ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 30. 19:41
Látom, hoztad a formád megint. Azt hiszed ez a hozzászólás engem minősít? Ha így gondolod, akkor sajnos túlbecsültem az észbeli képességeidet. Bocsánat érte.
mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 30. 19:53
Látom mennyire emberszámba veszed a barátnődet:) Mégis van lelked megcsalni te szemétláda! És annak ellenére hogy van csajod, mégis a ribancok járnak az eszedbe te köcsög.Az ilyen mocskok miatt mint amilyen te vagy ,ezért bizonytalanok a mai lányok a férfiak iránt,és igazuk is van. Te is egy igazi példakép vagy mindenki számára, egy olyan férfi ,aki bármikor örök hűséget fogad bárkinek,és a szemébe is hazudik faszán. XD Te vagy má egy jani he! Én csak azt tanácsolom minden jánynak,hogy a jóisten őrizzen meg mindenkit egy ijen pashitól mint ez az Ilkó gyerek : XD
ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 30. 20:00
És Te minek írsz ide, ha nem jársz lányokhoz? Talán azért, mert itt éled ki magad, mivel máshol nem megy? Vagy azért, mert örömet okoz, hogy megalázhatsz másokat? Kedvelem az ilyen embereket, de tényleg. Jókat röhögök a hszaikon egészen addig, amíg nem sértegetnek olyanokat, akik ezt nem érdemlik meg! De nem is értem, hogy hogyan alacsonyodik le egy szent addig, hogy ide beírjon.
Amúgy nyugodtan szidhatsz, nem veszem fel és nem reagálok hasonlóan.
mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 30. 20:02
Ha észreveszed, ezen a forumon senki nem ad neked igazat! de ahogy észreveszem örülök neki,hogy ugy jó mélyen magadban egyet értesz velem Xd Belátod néha te is, hogy irok neked is igazakat.Ez nekem jólesik, és tanitani szeretnélek XD
ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 30. 20:07
Nem válaszoltál a kérdésemre! Mi a túrónak ír valaki egy olyan fórumba, ami annyira távol áll tőle, hiszen ő még véletlenül se jár soha iylen helyekre, hiszen csak a barátnője számít, semmi más!? És aki szerint a szolgáltatók nem emberek, hanem állatok, akik csak arra jók, hogy az Istenek (mármint a vendégek) igényeit kielégítsék?
nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. július 30. 21:41
Kedves Reni!
Sajnos vagy nem, ezt eredményezte a Missionnal való kesztyűzés. Most egy kicsit csalódtam.
mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 31. 11:25
Ilkónak kicsit kissebségi érzése van itt aa fórumon,osz próbál helyezkedni.Hát akkor helyet adunk neki is, had bontakozzon ki.. XD Szóval nyugodtan irjad, amit szeretnél :XD majd egy kicsit később irok még Renikérűl csak most daugozok,oszt nem nagyon lehet.
Császár Kurátor · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2011. július 31. 14:19
Sziasztok.
Úgy látom jól elvagytok Mission és Ilkó... :)
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 31. 14:37
Nektek (mission, ilko) valami külön dühöngő szobát kellene nyitni itt a fórumon :)
Egyik is, másik is ír jókat, meg hülyeségeket is. Mondjuk ennek soha nem lesz vége.
Ez a tipikus 22 csapdája. De ahogy érzitek. Mondjuk itt már régen nem a lányokról szól a téma, hanem a személyes sérelmekről.
Szeretném ha visszaeveznénk a fórum eredeti témájára: Fórum/Városok/Nyíregyháza.
Inkább a lehúzós, nulla ***moderálva***írjunk már, ha lehet.
Mondjuk Reni volt itt az utolsó akiről írtatok. Nekem személy szerint nem volt vele akkora bajom mint a többiekkel.
De ezt már korábban leírtam, hogy mit éltem át nálla.
Sajnos a legjobbak már nem***moderálva*** itt, (Virág, Katicabogár) de hátha jön megint egy vagy kettő hasonló kaliberű leányka, és újra beindulnak a hormonok, nem csak az indulatok. Szal béke testvéreim, mert "a gyűlölet csak gyűlöletet szül!"
Moderálatlanul: A fütyülős! :)
Császár Kurátor · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2011. július 31. 15:00
Szerintem is. Egyet értek! Tényleg így kéne, hogy legyen...
ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 31. 16:13
Hi!
Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem én kezdtem. Normális hszokra lehet normálisan reagálni, trágárságokra viszont nem. Részemről ennyi volt. Ha Nyíregyen járok esetleg és kipróbálok valakit, persze beírom milyen volt, de még ha teszem azt nem tetszett, akkor sem fogok olyan stílusban megnyilatkozni, mint itt egyesek.
nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. július 31. 17:12
Részemről eléggé elfogult vagyok Renivel kapcsolatban, mégha próbálok is tárgyilagos lenni, nem igazán sikerül. Velem mindig kedves volt, nagyon szerettem azt a játékos hangját. Nem siettetett, kínált üdítővel, azonnal reagált a változó helyzetre, nekem nagyon kellemes volt a bőre illata és a tapintása. Az ujjai pedig!!! Az a bársonyosság!!
hatas · Tag (183 hozzászólás) · 2011. július 31. 17:35
Biztos nagyon jól szop gumiban. KF-nél zacskót húz a puncijára? Mert ha igen, megyek, azt látnom kell, kerül amibe kerül. :D
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 31. 17:58
Helló
Amit most mondok, azt már máshol más is írta: ha csak kizárólag lányokról szólna a fórum, akkor pillanatok alatt lapossá és döglötté válna az egész. A lehúzós, nulla szolgáltatókról mit is lehetne még írni? Mindenki fújja kívülről a nevüket, aki fórumot olvas, az tudja, hová nem érdemes menni. Meg azt is, hogy hová érdemes. Főleg Nyíregyen, ahol jóról pláne nem nagyon lehet mit mondani. Engem pl. érdekel a kettejük szócsatája, mind a ketten két különböző vérmérsékletet képviselnek, és itt is, ott is látok igazságot az írásokban. Dr. Ilkó a nyugisabb, kultúráltabb oldalt képviseli, mert való igaz, hogy vele nem történt még annyi mocsokság, amit egyes nyíregyi lányok folytatólagosan elkövetnek, de el is hiszem, hogy aki ott lakik, annak már kiburul a bili ennyi lopás-lehúzás láttán. Szinte hihetetlen, hogy pl. Debrecenben a legrosszabb, amit le lehet írni, hogy nem veszi fel a telefont, vagy nincs ventillátor a szobában.
Az megint nem nagy téma, hogy sápitozni a már nem dolgozó lányok után. Renitől vannak 100x rosszabbak is, ha csak gumival csinálja, akkor azzal. Nem kell hozzá menni. Irány Debrecen...
Üdv