Ninettke (36)
Képek alapján magasabb lányra számítottam, picit meg is lepődtem mikor ajtót nyitott. Fotók nagyon jól beálítottak, vagy nem teljesen frissek, élőben azért picit másabb az összhatás. Az elején kicsit tartózkodó stílusú (legalábbis velem), de később nagyon beszédes, el lehet vele csevegni szinte bármiről. Arcra nekem nem a zsánerem, de nem kell tartani tőle, a diszkréció miatt van csak a kitakarás. Szexben ügyes, aktív, a kölcsönösséget elmondása szerint szereti és gyönyörű látvány fogadott a combok között. Francia kellemes, változatos, kutyus, misszi és lovacska, mindben szép látványt nyújt és aktívan odateszi magát.
Részemről ajánlott kategória, de számomra valószínüleg csak egyszeri alkalom volt, valahogy nem volt meg az összhang úgy éreztem utólag.
Heni (28)
A fotók szerintem itt sem a legfrissebbek (és sajnos némelyik torz is kicsit), de nincs nagy eltérés, a látványt leginkább a piros body-s fotók adják vissza. Gyönyőrű hatalmas szilikon cicik, az alkatához pont illő méretben, nekem nagyon tetszettek, el is időztem velük. Arckitakarás csak a diszkréció miatt, kellemes látvány és széles mosoly fogadott az ajtóban. Gyors zuhany után maga mellé invitált az ágyon és el is indultam, hogy végigcsókolgassam azokat a gyögyőrű ciciket és belevessem magam a buja idomokba. A kölcsönösséget, bár csendesen, de bevallása szerint élvezte... Francia kellemes, változatos, akár így is a végére érhettem volna a randinak, de mindenképp látni akartam azokat a ciciket szex közben ringatózni. A szex barátnős, bújós, nekem kifejezetten tetszett. minden pózban aktívan részt vállal, egyáltalán nem egy fadarab típus. Emlékeim szerint missziben végeztünk, de nem dob le egyből magáról, megvárja míg teljesen lenyugszom és kedvesen segít a védőruhát is eltávolítani.
Ajánlott kategória, biztos vagyok benne, hogy még visszalátogatok hozzá, a személyisége nagyon átjött, még találkoznunk kell.
Együtt is dolgoznak a lányok, még úgy nem próbáltam a műsort, egyszer talán arra is rászánom magam, csak éljem majd túl valahogy... :)