Vagy csak nekem mond mindenki ilyen magas arakat?😂😂
Vagy csak nekem mond mindenki ilyen magas arakat?😂😂
Sziasztok. Ritka ha kommentet irok de most muszaj vagyok. Megszerettem volna latogatni a forumokon sokat dicsert lanyokat, akik adatlap es kepek alapjan tenyleg tokeletesnek tunnek. Viszont a telefonos egyeztetesek utan, az araik miatt mindegyikojuktol elment a kedvem… okes hogy sokat adnak ugymond, meg bombanok de akkor is.
Hivtam Sashat a felig orosz lanyt, amikor kimondta hogy 1ora 50rozsa, haaat ennel durvabbat sose hallottam.
Greti 1ora 40rozsa. Reka baratnojet fel sem hivtam mert tuti ugyan ebben jatszik, plusz meg egy ket extra ami megint penz.
Tokional picit baratsagosabb az egy ora 25rozsa, viszont a csok/szajbaelvezes/melytorok/popokenyeztetes mind egyenkent 5rozsa plusz.
es tudom, hogy ok kulsore mind 10/10 hozzaallasbam is tuti 10/10, de akkor sem hagyok ott egy lanynal sem egyetlen oraert 40-50rozsat plusz extrat.
ha valaki megis megteheti csak nyugodtan, de ezzel a kommenttel csak azt akarom mondani hogy tul szep hogy igaz legyen, hat ez be is jott. Koszonom.
Régen sokkal jobb volt.
Valószínűleg külföldön, de ha vársz szerintem majd hirdetni fog még a jövőben.
Szia-sziasztok! Én tegnap voltam 10/10! Mosolya, arca, teste, lenyűgöző! Technikája is kimagaslóan jó!
Franciara kihez lehetne menni ?
Szia helyileg nyíregyen belül?
Sziasztok! Ma reggel sikerült meglátogatnom Tokiót. Számomra pozitív élmény volt. Franciara voltam nekem tetszett az akció. Alkatra olyan mint a képeken. Az arca kifejezetten tetszett, bár nem vagyunk egyformák de én szépnek mondanam. Kedves volt, mosolygós. Beszelgetni en amugy is keveset szoktam de most rohantam is,de szerintem lehet vele azt is. Biztosan fogom még keresni.
Mint mindenkinek, nekem is vannak szükségleteim, amelyeket ki kell elégíteni. Lehet, hogy holnap elb*sz egy kamion vagy belém jön 200-al egy idióta autós és akkor tegyük fel, 2 évig voltam szex és anélkül halok meg? Isten ments! :-D Mivel manapság elég sok nő stikkes, alkesz, pszichés, így elég nehéz a párkeresés. Ezek az alkalmi kapcsolatok pedig tökéletesen megfelelnek erre a célra! Nem akarok éveket elpazarolni és várni arra, hogy jöjjön a nagy Ő, miközben repülnek az évek. Nyilván ha megtaláltam, le fogok mondani az efféle szolgáltatások igénybevételéről.
Akkor mit csinálsz itt?
Pedig tényleg Ferrari. Jól néz ki húzós az ára, de mégsem hajthatod meg úgy ahogy szeretnéd.
Igen, továbbra is az vagyok, 13 év és 1 gyerkőc után!
NakedGunHu
Egy alkalom után bele fogsz szeretni! Brutális :D
De amit ad az oda basz nem tudsz utána másra gondolni! Ezt tanítani kellene :)
Grétinél én se voltam mert amikor elmentem hozzá, felbasztuk egymást az ajtóba és eljöttem 😄
Sőt van akinek attól működik jól a kapcsolata, hogy néha-néha el tud menni a lányokhoz!
Ha, nem lenne már rég szétmentek volna!
Van akinek kevesebb erotika kell, van akinek több, és ez az évek alatt is változhat! Ettől függetlenül jól működik az együttélés.
Ha, valahol megkapja azt a kis pluszt, akkor jól érzi magát.
Ez valóban egy nagyon összetett dolog!
:D A lényegre tapintottál!
Jól van, legyen Neked Kimberly Ferrari.
De, Gréti akkor, maradva az olasz márkáknál, egy Pagani, de minimum egy Lamborghini Diablo.
Diablo, hmmm, nem is rossz, veszélyesen-ördögi, mert függőséget okozhat!😅
Az biztos, hogy a Ferrariba én nem csurgatnék üzemanyagot, de a Diabloba annál inkább!😁
Kedves jázmina ha olvasod a posztot ne torzítsd el az arcod így elment a kedvem hogy meglátogassalak! Esetleg valaki tud róla valamit milyen szolgáltató?
Kimberlivel én is hasonlókép jártam debrecenbe azt hittem egy fullos szolgáltatás lesz bomba test a végeredmény igen kevés volt nem szereti a kölcsönöst meg oda nem érjek mert neki barátja van és egyéb kifogások aktus megvolt de ennyi a francia óvatos an
Teljesen egyetértek NakedGun úrral! ;)