Ha rám hallgatsz nem szemezgetsz vele... Információ hiányában meglátogattam magam.. bár ne tettem volna.. igénytelen környezet , a képek messze vannak a valóságtól nem ő van rajta.. pénzkidobás az egész
Ha rám hallgatsz nem szemezgetsz vele... Információ hiányában meglátogattam magam.. bár ne tettem volna.. igénytelen környezet , a képek messze vannak a valóságtól nem ő van rajta.. pénzkidobás az egész
Előre senkinek se szabad! Ez alap szabály.
Én is szemezek Rebekával, fincsinek tűnik a videója alapján. :-D
Fruzsi 19 egy hatalmas átverés, senki ne utaljon neki
Sziasztok! Rebeka 19-ről van valakinek információja? Előre is köszönöm
Sziasztok
Camilla(23)-ról van valakinek tapasztalata?
Boldog nőnapot kívánok hölgyeim🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌷🌷💐💐💐
fruzsina 24 nyugodtan mehetel korrekt a hölgy barátnős nagyon rendes türelmes 10/10 ha pontozás lenne AJÁNLOT!!!
Sziasztok. Volt már valaki itt Nyíregyházán a Fruzsina 24 néven szereplő hölgynél? Szolgáltatás, megbízhatóság?
Szia. Debrecen fórumon van róla info
Sziasztok!
Mérivel akinek esetleg volt már személyes tapasztalata szivesen meghallgatnám!;)
Sziasztok!
Méri 50-hez volt már valaki? 🙂
Emma 27 ről va e valakinek infója? megköszönném-
Sziasztok az apróban hirdető Lilla, Zsófinál volt már valaki?
Sziasztok!
Gina (21) ről valakinek infó?
Ne tartsátok magatokban!
Köszi
Meg látom őket. :)
Minden nap.
értem akkor csak tudod valakitől
Claudia 35 volt szerencsem ujra meglatogatni. Tovabbra is tartja azt a magas színvonalat amit megszokhattunk tőle régen is. Ódákat nem akarok írni rola de aki régeben is jart nála tudja miről beszélek... 😉☝️🔞😉
En jartam Amanda 21 hirdetőnel ugy két éve akkor Fanny néven hírdetett, Csaszárszallason voltam hozzá autos kaland volt. Egy alkakommal voltam nála.... ☝️😉🙂
írnék neked, de nem lehet. írj rám, ha gondolod, s adok infót