A tiffany-val mikor voltál nekem elég magorványnak tűnt a telefonba nem igazán mertem eddig bevállalni
A tiffany-val mikor voltál nekem elég magorványnak tűnt a telefonba nem igazán mertem eddig bevállalni
Sziasztok. Merész voltam, bevállaltam Mirát az apróból előítélet nélkűl. Nem bántam meg, csinos kedves fiatal lány. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Nyugodtan keressétek.
Sziasztok. Kitti 33, esetleg az apróból Mirát próbálta valaki?
Sziasztok.
Vanda 24 et néztem ki,valakinek van tapasztalata?
Jöhet privátba is.
Sziasztok! Új vagyok a városba. Kit ajánlanátok meglátogatni?
Üdv: Zoli!
Sziasztok!
tokio(33) valaki jart mar nala? Tapasztalat?
Elore is koszonom :)
Sziasztok
Alina(19) tapasztalatok aki jart mar nala? Fiatal csinos lany, adnek neki egy eselyt szivesen de elso megerzesre megis a veszelyesebb kategoriaba sorolnam. Hozza hasonlo lanyoknak sokszor buktuk mar szerintem. Aki jart nala megosztana miket tapasztalt? Koszonom szepen.
Sziasztok
Esetleg valaki járt már Laura(21)-nél?
Aú, kössz szépen az infót! Sajnálom, hogy csalódtál, remélem, hogy legközelebb sikerül kifognod egy normális csajt.
Alina19: kellemes csalódás számomra! Nagyon kedves, mosolygós! minden a megbeszéltek alapján történik! Kellemes, szembenézős francia, többszöri pózváltás! Elmondása alapján nem marad sokáig de részemről ajánlott kategória!
Ha rám hallgatsz nem szemezgetsz vele... Információ hiányában meglátogattam magam.. bár ne tettem volna.. igénytelen környezet , a képek messze vannak a valóságtól nem ő van rajta.. pénzkidobás az egész
Előre senkinek se szabad! Ez alap szabály.
Én is szemezek Rebekával, fincsinek tűnik a videója alapján. :-D
Fruzsi 19 egy hatalmas átverés, senki ne utaljon neki
Sziasztok! Rebeka 19-ről van valakinek információja? Előre is köszönöm
Sziasztok
Camilla(23)-ról van valakinek tapasztalata?
Boldog nőnapot kívánok hölgyeim🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌷🌷💐💐💐
fruzsina 24 nyugodtan mehetel korrekt a hölgy barátnős nagyon rendes türelmes 10/10 ha pontozás lenne AJÁNLOT!!!
Sziasztok. Volt már valaki itt Nyíregyházán a Fruzsina 24 néven szereplő hölgynél? Szolgáltatás, megbízhatóság?
Szia. Debrecen fórumon van róla info