Panzió? A kutya se kérdezi meg ki miért ment oda.
Panzió? A kutya se kérdezi meg ki miért ment oda.
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni mégpedig, hogy tudtok olyan helyet ajánlani, ahol pár órára el lehet bújni? Ilyenre gondolok, hogy lakás, vagy szoba ahol nem kérdeznek.
A segítőkész válaszokat előre is köszönöm.
Miért? Ismered Jennyt? Voltál vele?
Nem veszítettetek vele sokat, hidd el…
Az biztos.Lebeszéltem vele az időpontot,hívom a lakásnál és fel se veszi.😒
Jenny rövid időt töltött Nyíregyházán. 😕
Dana (27) -ről valaki vélemény ?
Dolli 32 vélemény?
Sziasztok ma meg holnap elérhető leszek vasárnap nem , puszi nektek szép napot kívánok ☺️❤️
Alexa19+, régi jól ismert debreceni rablóbrigád "üdvöskéje", a lehúzás és műbalhé nagymestere. Az arca erősen torzított, s fehérített. Kéretik vigyázni, a hozzászólások magukért beszélnek. Egyszer sajna én is beleszaladtam a szent istván uton, ultra gáz élmény volt. Gyakorlatilag kirablás műbalhéval.
Sanel nevű hirdetőnél tud valaki tapasztalatot megosztani?
Érdekes, sehol egy dislike 😂
De jól "kidühöngtük" magunkat! 😁
99,9%nál agyonretusált, egyeseknél kifehérített, arctorzított, megtévesztő fotók. Helyszínen viszont nekik esik zokon a vendég reakciója. Ennyit a korrektségről. Én mondom, az illuzionisták elbújhatnak mögöttük, a fasorba sincsenek.
Még egy dolog van ami tetszik bennük kiírja 23 éves elmész 33 ha szerencséd van Egyébként már a képeken látszik egyes testrészeim hogy nem valós néha az ilyenek próbát teszek hátha!.. és sarkon fordulokha kell ! nincs bajom a korral csak legalább igaz legyen amit kiír!
És amikor azt mondja, hogy tulajdonképpen neked úgy kellene csinálnod mindent hogy neki jó legyen. Az hogy neked mennyire jó már másodlagos. 😁 De ki a vendég??? 😂
Teljesen egyet értek a leírtakkal. Tegnap este sokkos állapotban raktam le a telefont amikor úgy gondoltam hogy meglátogatok egy hírdetőt és kimondta a rózsák számát. Azt hittem rosszul hallok és vissza is kérdeztem hogy jól hallok??? Igen jól hallottam... Brutális... Eddig sokat költöttem hírdetőkre de ez a sokk már nekem is sok. Átlépett egy lélektani határt amit korlátok között tartottam. Ez volt az a pont hogy kiszállok ebből az életmódból. Nem azt mondom hogy nem látogatom ezt és a hasonló oldalakat hanem maradok becsületes regisztrációs tag. Aki fenttartja ezt a tevékenységet azoknak további sok sikert és kellemes élményeket kívánok.
Ahogy mondod.
Ezzel én is így vagyok előttem szólókkal egyetértek én is visszafogtam magamat az én inger küszöböm már a 15 is átlépte egyes szolgáltatóknál ha kicsit jobban ki vagy éhezve 15 perc után kint vagy az utcán vagy azért mert elsieted vagy mert úgy áll hozzá hogy örülsz ha túl vagy rajta csak ne vesszen a pénzed nyiregyen egy két viszonylag régebbi szolgáltató Van akihez nyugodtabban elmegyek ha nagyon muszáj velük szívesen el töltöm az időt az újak megmaradjanak ahol vannak. Debrecen ,Pest és egyes falvak Lányai néha sokkal különbek Csak itt meg az autós történet ami egy kicsit kellemetlen volt sokszor olyan partyba volt részem hogy az állam leesett!!
Egyetértek 100%-ban a kollegával, Dettó ez van nálam is, tehát ez már rögtön 2 vendég.