Mi az, hogy futtatok? Egyetlen konkurens lány nevét se említettem. Ha te ebből az a következtetést vonod le, hogy valakit futtatok, akkor én pedig azt, hogy te egy sajnálatra méltó, tyúkeszű lány vagy. Viszont ha már Anitát említetted, a lejáratás szándékával, kénytelen vagyok helyre tenni az agyadat. Anita a 10 év alatt nevet szerzett magának, nem ok nélkül. Nyilván annak is oka van, hogy az a hülye kuncsaft még 37 éveses lányhoz is szívesebben jár mint hozzátok fiatatalokhoz. Azt javaslom inkább gondolkodj el ezeken a dolgokon. Azzal, hogy a konkurenciát gyalázod nem jutsz előbbre. A fórumokon irogatók általában tudják kinek a véleményét kell elfogadni. Illeve ki irogat lejáratási szándékkal.
vauka· Újonc (6 hozzászólás)· 2012. szeptember 28. 14:54
Én meg erre aszt akarom neked mondani mért mások lejáratásával akarsz elöjönni inkább nézz magadba!!Mért futatsz másokat ???Kit érdekel kinnek mennyi a kuncsaftja !!!Mért kell égetni másik embert,milyen környülményei lehet elszált a ló alattad és ha Anita vagy Barbi vagy más hölgyhöz mész szivesen ez a te dolgod de nem kell mást lejáratnod !!Erröl kb ennyit más se irja ki hogy Pl: Anita 10 éve 27 éves:)))A barbi meg 29 mikor belle kénne nézzni mindenkinek magába valósat ki irni koráról stb !!!Gondolkodj erröl kicsit el!!Szia szép napot
Törölt felhasználó· 2012. szeptember 28. 09:39
Vauka te fordítva ülsz a lovon.Ez a fórum arról szól, hogy a kuncsaftok elmondhassák véleményüket lányokról. Szó sem volt itt semmiféle gyalázásról. Ha gyalázni akarnánka a Gina, Jenike, Kinga, Renike, Edina stb. nevű lányt Akkor én se azt írtam volna, hogy szerény körülmények között dolgozik, hanem azt, hogy lepukkadt lekásban. Az pedig, hogy 100 néven dolgozik az a kuncsaftok jó részében ellenérzést vált ki . Azt hiszik ez egy bejáretott szex üzem, de minimum szélhámosság. Tudnék a városban néhány lánynevetemlíteni, akik sok éve egy néven hirdetnek. Mégis tele vennek kuncsafttal. Éppen a múlt héten voltam egy lánynál, akitől megkérdeztem miért nincs fenn a hirdetése mostanában. Azt felelte, annyi a kuncsaftja, hogy így se győzi. Azt szokták mondani, ha nem megy a kupleráj akkor nem az ágyakat kell kicserélni. Ezt úgyis mondtatnám, ha nem megy a kupleráj akkor nem a neveket kell cserélgetni.
vauka· Újonc (6 hozzászólás)· 2012. szeptember 27. 20:54
Láttod csilla itt tuskok vannak akik arra jácannak másokat legyalázzanak!!Nem tudom mi a bajuk de hogy ez kaposváron uj divat amit pár ember csinál lejárató kapányok!!
Csillus· Lelkes újonc (74 hozzászólás)· 2012. szeptember 27. 19:11
Én ugy gondolom ott hirdetek ahol akarok! Nem kell megjegyzéseket tenni. Amugy nem tartom magam bombázónak de a vendégeim tudják milyen vagyok ! Amugy ha kiváncsi vagy gyere nézzél meg, utánna irjál véleményt. Vannak töled sokkal korrektebb emberek . amugy látom ezen a forumon szinte magad beszélgetsz magaddal. Másokat kápráztatsz mintha te lennél a JANI.
vauka· Újonc (6 hozzászólás)· 2012. szeptember 27. 18:30
Rocco14 te mért foglalkozol mindig másal??Valami csipi a szemed ???jobb lesz elülsz valagadra aszt vered tovább a faszod!!Nem értem egfyes emberek mért akadnak fent más dolgain!!!De ugy láttom ilyen fasz verö emberek mint te ennyit tudnak!!Fiúk mindenkinek ajálom Edinát korekkt és kulturált nö!!!Aki szivesen keressi csinos fiatal hölgy társaságát bátran ajálom!!!Szép napot mindenkinek!!
Jenny01· Újonc (6 hozzászólás)· 2012. szeptember 27. 08:13
hello!!! mi a bajod neked??? Nem kötelző jönni hozzám és ha cimemre vagy kiváncsi meg beszélhetjük!!!! lejárató kampány nem kell!!! NEM KELL HAZUGSÁGAIDAT IDE ÍRNI AKI IDÁIG IS AKART AZ ELJÖTT HOZZÁM ÉS SZÉPEN KOREKT VOLT ÉS ELÉGEDETTEN TÁVOZOTT!!!ERRÖL ENNYITPUSZI SZÉP NAPOT
vadász03· Újonc (19 hozzászólás)· 2012. szeptember 25. 16:45
Eljáró!
Ha nem ugrálnál chat-ről ki-be talán még infot
is tudnál szerezni vagy cserélni.
Ennyi.
csáo
gas007· Újonc (3 hozzászólás)· 2012. szeptember 25. 13:16
Volt valaki Rebekánál (28) már ? Írjatok róla infót , hogy milyen ! :)
Eljáró· Újonc (3 hozzászólás)· 2012. szeptember 25. 12:15
Enikőnél senki nem volt még?
Semmi info nincs róla?
A fényképeken nagyon jól néz ki.
zöldsas· Újonc (41 hozzászólás)· 2012. szeptember 24. 21:05
A Mezőcsokonyai bombázó már Kaposváron hirdet!!
zöldsas· Újonc (41 hozzászólás)· 2012. szeptember 24. 21:02
Ki az a Linda és Enikő? Hol hirdet?
zöldsas· Újonc (41 hozzászólás)· 2012. szeptember 24. 20:58
Volt valaki Rebeka (28) infó!
zöldsas· Újonc (41 hozzászólás)· 2012. szeptember 24. 20:56
:SZIA WEBER ! VYKY MÁR E HÓNAP 29.én elérhető lessz , beszéltem vele, külföldön van (CH)
Weber· Újonc (28 hozzászólás)· 2012. szeptember 20. 20:09
Sziasztok! Vicky-t keresném még mindíg esetleg valakinek új infója van róla? Ráadásul a telefonszáma sincs már meg!
gas007· Újonc (3 hozzászólás)· 2012. szeptember 20. 13:04
A most itt lévő Linda nevezetű hölgyről tud valaki valamit , volt már valaki nála ? :)
Eljáró· Újonc (3 hozzászólás)· 2012. szeptember 19. 09:02
Enikőről tudna valaki bővebb, tartalmasabb beszámolót irni?
krapek· Újonc (4 hozzászólás)· 2012. szeptember 18. 21:47
Alice....ma este....fantasztikus és varázslatos volt....élőben szebb,mint a képeken...a szemei barátságosak...közvetlen és nagyon kellemes hölgy. Ő az a lány,akit az ember elképzel a barátnőjeként is.....igen,el lehetne vilselni mindig.. csodálatos volt vele...odaadó és nála a vendég az első..óra még a közelbe sincs,szóval tőle ne várd,hogy elküld... Köszönöm neki...a kezdeti lányos zavarom levetkőztem hamar.. és mindent meg is tett ennek érdekében. Vissza fogok térni hozzá...és csak hozzá :)
Törölt felhasználó· 2012. szeptember 15. 08:41
Csak egy lányról van szó aki 38 néven hirdet. Voltam nála. A lánnyal semmi probléma, csak a körülmények nagyon szerények.
rocco14· Újonc (38 hozzászólás)· 2012. szeptember 13. 19:07
Edina már vagy 100 néven hirdetett az e-mail cím alapján ez nekem nem tetszik ezért nem megyek.De lehet hogy a *** moderálva *** cserélgeti a lányokat.
Téma indítva: 2010.02.26., 3688 hozzászólás összesen