Helló Zöldsas! Csak ajánlani tudom! 2-3 szor voltam nála nagyon kedves korrekt szolgáltató! Nekem bejön az alakja is nagyon nem vékony lány de nem is kövér szeriintem pont jó! De hát izlések és pofonok mint tudjuk... Egyszóval ajánlott!
Helló Zöldsas! Csak ajánlani tudom! 2-3 szor voltam nála nagyon kedves korrekt szolgáltató! Nekem bejön az alakja is nagyon nem vékony lány de nem is kövér szeriintem pont jó! De hát izlések és pofonok mint tudjuk... Egyszóval ajánlott!
HELÓ WEBER! Vyky külföldön van Kb. 10 nap és itthon lessz, és mi a véleményed róla?
Heló Péter!
Köszi a választ! Akkor inkább valaki mást keresek! Egyébbként Vickyről nem tudtok valamit? Itt hírdetett de már egy ideje nem látom a hírdetését! Üdv.
Heló Péter! A Dórirol kicsit bővebben, mert én is pályázok rá ( natur fr, csók jó punci stb.)
Heló Weber!
Én voltam Enikőnél,valóban jó teste van. Viszonylag vékony, de nem nádszál, hatalmas mellei vannak, kétkezes. A baj vele az, hogy nagyon unalmas a csaj, olyan mint egy darab fa és komentál minden dolgot. 1szer jó volt a nagy mellek miatt de többet nem megyek. Másnak biztos bejött, nekem nem. Üdv.
Sziasztok Úrak!
Ma voltam Dórinál és kellemes meglepetés ért, ha fogalmazhatok igy, arról a pici kis törékeny tündérről. Figyelmessége, teste minden porcikája számomra tökéletes volt. A szuper együttlétből csak a szoba mérete von le pontokat, azért lehetne nagyobb is, bár az ágy jo. De nem is a kéró a lényeg hanem Dórika, látogassátok meg Őt, nem fogtok csalódni, szerintem. Mindenkinek minden jót kivánok!
Zöldsas! A csaj van a képeken, haja színe? Telefonban kedves a hangja, csak nem akarok autózni Marcaliba blikkre? Köszi.
A Keresztúri Marcaliban rendel, ajánlom nagyon jó
A Keresztúri punciról tud valaki valamit?
Sziasztok! Enikőről tud valaki mondani valamit! Nagyon dögös a képeken szívesen meglátogatnám csak szeretnék előtte informálódni!
LG Mlyen a Csoknyai? Hol rendel?
Már megint megjelent itt a Mezőcsokonyai tuskótestű nő, csak más néven.
A Marcali Szonja nagyon jó szük punci
Vyky Kaposvár mit tudtok,
Most nézem Virág18 nálatok van volt GYőrben is vigyázzatok rá kár hogy elment okát sajnos nem tudom:(
kaller00 kerestél régebben reagáltamneked üdv:Jenny
Ellnézést javitom kaller01 neked irtam!!
sziakaller láttom régebi bejegyzésedben kerestél!!Most elérsz ha akarsz engem apro ingyenesben meg találsz fiatal szöszi lány várja hivásod kedden fent lesz már!!Ha érdekel és jönnél ,szivesen látlak!!***moderálva***!!!Számod jelezd ki ,diszkréten kezelem és annyit rejtett számla nem reagálok kösszi érdeklödésed!!!Jenny
Ha valamit elkezdesz miért nem fejezed be? Jöhetnek negatív kritikák is, de ha nem szeretnéd légyszí küld el priviben nem szeretnék pórul járni.
Majd megtudod, de te döntsd el kihez mész