Szexpartner fórum kaposvár

Kaposvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
guldan · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. május 01. 15:04

Egy kezdő "látogató" számára kit tudnátok ajánlani a Kaposváron megforduló hölgyek közül?

főleg *r-szolgáltatás-hozzáállás arányában

Előre is köszi a választ

massfun · Újonc (47 hozzászólás) · 2016. május 06. 06:20

Marylinnél Pécsett voltam , ott nem volt semmi gond vele. Jó test , kellemes levezetés  semmi extrat nem igért és nem is kért . A bomba test miatt nem mondanám átlagosnak :D

Rocker · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2016. május 13. 18:38

Ma sikerült eljutnom először Alicéhez, amióta visszatért közénk. Fantasztikusan jó  volt.

nicky · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. június 01. 17:18

Szervusztok, Biankárol mit tudtok Kaposváron mennyire jo nála

fiatalsrác325 · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. június 07. 12:23

Sziasztok !

Érdeklődnék hogy volt egy csinos lány Kaposváron Nefelejcs néven hirdetett de hirtelen eltűnt esetleg valaki nem tud róla valamit ? Hozzá teszem nagyon jó volt vele minden.

guldan · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. június 07. 21:20

Vivi (28) - ról és Vicky (25)-ről valaki tudna adni egy rövid értékelést?

RedLine · Újonc (6 hozzászólás) · 2016. június 14. 22:44

Tudnál adni elérhetőséget hozzá? Mert hamar eltünt sajna

Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2016. június 16. 10:14

Megéri a befektetést!

Fehér · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2016. június 16. 18:29

És másoknak is ez a véleménye vagy csak neked saját magadról? 

Tomi811 · Újonc (7 hozzászólás) · 2016. június 17. 13:21

Sziasztok!

Elrententésül írnék egy lányt! Semmiképp nem ajánlom, lehet nem szép dolog, de nem szeretném, ha csalódnátok ti is! 

Előre is elnézést mindenkitől!

Nagyatádon hírdet egy lány, Anikó! 

Jó nagy mellei vannak, ezt aláírom, de itt be is fejezem a dícséretet!

Első, a képek szerintem 2 éve készültek, akkor kb 60 kilónak nézet ki, hát most jócskán felszedett, szerintem van 70 is simán!

Az első amin kiakadtam, nincs melegvíz és koszos a lakás. Nagyon! 

Eztán a francia egy unalom, csda hogy fel tudta állítani. Majd a szex, hát utólag, csak akkor nem figyeltem, megbántam, hogy nem mentem el, mondom, hátha jó lesz legalább, de nem. Mint a liszteszsák, kb annyit csinált! Aztán a végén mivel nagyon eröltette 15 perc után kb hogy fejezzük be újra francia, de annyira gázul csinálta nekem kellett befejeznem. Szájba élvezést hagyjuk majdnem rámhányt!

Szóval Anikó Nagyatád, több ló nem indul! Nagyon gáz!

Törölt felhasználó · 2016. június 18. 21:04

Mit lehet tudni Evelin 25 ről? Volt vele valaki?

mastermister · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. június 21. 21:35

Serafina18 engem is érdekelne :) meg esetleg a Bianka nevű lány - ha valakinek van korrekt infója, privátban várom. :) 

tattoomann26 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. június 24. 14:38

Engem is érdekelne 😊

shrinktube · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2016. június 26. 00:24

Akkor légyszíves nevezd meg a kolléganőit is, nehogy más is így járjon.

mogyorospele · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · 2016. június 26. 19:10

Ma végre eljutottam Patriciához. Igazából már több éve terveztem, hogy el kellene menni hozzá, de kocsi híján mindig elmaradt. Már a múltkorában találkoztunk volna itt Pécsett, de sajnos rajtunk kívül álló okok miatt ez nem jött össze, "Murphy közbeszólt". Mivel nem akartam várni a következő pécsi látogatásági, lebeszéltünk egy kaposvári találkát. Elég sokszor beszéltünk telefonon, és nagyon jól kezelte a kis hülyeségeimet, már a telefonban egy rendkívül kedves lánynak hatott. A személyes találkozáskor viszont még engem is meglepett, hogy milyen édesen fogadott, teljesem meghatódtam. :) Hamar sikerült eloszlatnia "kisfiús zavarom", intelligens, kedves nő, akivel nagyon jól el lehet beszélgetni is. És természetesen gyönyörűszép, teljesen oda voltam tőle. És amit kaptam tőle, az volt a legjobb: az érzékiség. Pécsett is csak ajánlott lányoknál voltam, akik nem csak jól néznek ki, de korrektek, normálisak. Viszont valahogy valami eddig mindegyiknél hiányzott, az az igazi barátnős érzés, a csókolózás, az igazi összbújás. Pati nagyon érzékien csókol, ahogy kell, ahol kell, tökéletesen ráérez mi is kell igazából egy férfinak. Minden pillanatát élveztem az együtt töltött időnknek. :) Más lány miatt nem hiszem, de érte még biztosan megteszek ekkora utat. Ha pedig újra Pécsett lesz, biztosan meg fogom látogatni.

Puszi Pati, és köszönöm ezt a fantasztikus együttlétet. :)

Kira11 · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. június 27. 07:33

Drága htibi nem kell anyit beszélgetni mivel másik  vendégek is be vannak jelentkezve. Ha negyed órát beszélgetsz akkor a másik vendégnek kell negyed órát várnia rám.Én meg szeretem a pontosságot.

shrinktube · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2016. június 28. 21:43

Hm.. Felettébb érdekes, hogy moderálták, akarom mondani kicenzúrázták ezt a hozzászólást.

carbon961 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. június 28. 21:55

Így van kedves Kira.Én nem bántam meg azt amikor meglátogattalak,köszönöm a kedvességed és remélem mihamarább találkozunk megint.

shrinktube · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2016. június 29. 06:57

A hozzászólások számát tekintve htibi véleménye a hitelesebb.

shrinktube · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2016. június 29. 21:12

Tisztelt moderátorok!

Az értelmezésem szerint sem htibi, sem pedig az én hozzászólásom nem ütközik a fórum szabályzatban foglalt pontok egyikével sem. Kérem indokolják, miért törölték a hozzászólásokat, hogy a következőkben elkerülhetőek legyenek ezek az esetek.

Téma indítva: 2010.02.26., 3676 hozzászólás összesen