Viszont én - komolyan - arra volnék kíváncsi a turnézós lányokkal kapcsolatban, hogy hogyan működik ez a nagy 'globetrotterség'.
Azt kapásból elvetem hogy valaki ma még pl. Kaposváron "üzemel", de holnap gondol egyet és csak úgy átbútorozik teszem azt Felcsútdobozra. Nem, nem vagyok naív - de olyan átlátszó az egész. Persze aláírom hogy sok vendég kapva kap a friss husikon, de a költözködő lány miért, mi okból, hogyan "jár-kel" ide-oda!?
Megunták valahol? Átvágott valakit? Lebukott valami vajjal a füle mögött? Világot látás, az..hagyjuk már Ibolyát legelni!
Persze a folytatásos realityben már kiderült hogy itt K.várott ki(k) mozgatják a szálakat, de mondjuk megy a telefon hogy "Mari gyere már ide izibe, mert most itt van forgalom!? Hely van a spájzban vagy egy garniszállón, csak egyik lábad ott, a másik itt!"? Tehát ez a galeri országos szinten ismeri egymást..hehe, csibész bűnbanda :D
Viszont ez meg bazi' nagy negatívum egy épelméjű vendégnek.
A másik dolog meg amin itt verdestétek a retikülötöket este, hogy csak úgy repkedtek a "szép", "ízléses", stb. jelzők.
Van egy mondás hogy hiába szép az alma kívülről, ha belül meg rohad. És kedves lányok, hogy esetetekben mi a rohadás? Nem, nem a munkátok - nemhiába ősi mesterség, és le a kalappal aki ezt sokáig bírja. Sokkal inkább a túlértékelés.
Mindannyian nők vagytok, szex szempontjából nagyjából hasonló adottságokkal (még nem hirdette magát csaj három mellel vagy két puncival). Szerintetek a túlcicomázottság, a beképzeltség, a műbabaság csábít el egy pasit? Valljátok be, némelyikőtök már annyira a föld felett jár, hogy a hétköznapi életben a kuncsaftjaitok 99 százalékával szóba sem állnátok! És hiába tudjuk mi pasik hogy miről szól hozzátok elmenni, ha annyira műek vagytok hogy minden bájcsevej és színészkedés mögül kilátszik az undor, a "csak a pénzed kell, te meg húzz már el!", cseszhetitek a kikent-kifent habtesteteket meg a beállított portfóliótokat! Innentől pedig gondolkodjatok el ki is az igazán profi!