Viszont neked is,örülök,hogy anno sikerült normális mederbe terelni a dolgokat:)Sok vendéget neked:D
Viszont neked is,örülök,hogy anno sikerült normális mederbe terelni a dolgokat:)Sok vendéget neked:D
Sziasztok kedves vendégek és láttogatók !
Láttom megint velem van elfoglalva a frissen regisztrált tag ,belehet fejezni ez gusztustalan lejáratást képző ki írást mert kezd unalmas lenni a konkurencia elkezdő lejárata,csak a gond az felesleges belle kezdeni mert nem megy semmire ezzel és ezzen kívűl üzenem annak személynek akinek ez a céla persze tudom ki ír ki ha nem fejezi be rendőrségen feljeletem és IP címme alapján le lesz nyomoztatva a személy felesleges erőtetés amit csinálsz és hamarosan ***moderálva*** !Amúgy ha érdekel a dolog én vállalkozókéntz dolgozom hivatalos papírokkal ,és hiába probálkozól feleslges és üzenem annak személynek aki ezt irogatja és el kezdi se str*cim se védő emberem nincs aki gondolja lehetősége van eljönni hozzám és meg bizonyosodni róla.Várom minden kedves vendégem sok szerettel és rossz indulatú pletykáknak ne üljetek fel hisz konkurencia művek ezzek,aki friss regisztrációval probálkozva zavartatja dolgozom és újra vissza áltam.Már sex is elérhető nálam akik olvasák és szeretnének jönni várom sok szerettelÉvica neked üzenem nem rád gondolok és múltban lévő nézet eltérésünkért elnézést kérek sok sikert jövőt illetően.
Noémi,Bújoscica ti kaposváriak vagytok?
Helló! Magasszőkéről tud valaki valamit? Ugye nem az a csaj aki korábban Toponáron hírdette magát vagy 20 különböző néven?
Szia Évica azért moderáltak mert hajléktalan strici aki bújoscica nevén irogat be mert olvasom pár oldalon a hozzá szolását aszt olyat szólt amiért fel kaptam a vízet ! Másik az utálom faszopó embereket aki női hirdető regisztráción irogat be aszt nem is nő ennyi haggyuk !!!! Noemike is komoly hírdető ha semmi hírdetése sincs kamm nem mondom meg hol vagyok meg található !!:))) Másik az ha valakinek valami nem okés vezényeljen fel mielött vádaskodik aszt meg beszéljük nem ocsmány dolgokat kell terjeszgetni !!!
nem, mivel moderalva lett amire válaszolt, gondolom,de lehet akkor nem is volt fontos:D
He?Nem érteni.
Mi a kérdés Gubás?
Nem voltam hetvegen,és nem lattam mi van kimoderálva:/
De én nem bujoscica vagyok,ha megint ezzel jöttök..
Mér' moderáltak ki már megint Taibox Bajnok?Rossz fát tettél a tűzre?:D
Helló!
Alicehoz nyugodtan elmehetsz, a többieket én nem ismerem...
Üdv MT-k!
Alice(33), Virág(20) és Vivien(28) ajánlott kategória? Valakinek tapasztalat?
Ha ők nem, kit ajánlotok helyettük?
Köszi előre is, jó vadászatot!
Szörnyű, hogy a f*tt*tó vagy akárminek nevezzük emberek írogatnak a lányok nevében! :D :( De hát mindenki a saját élete kovácsa......
noemike, és bujoscica és Kaposvári dolgozós!? :D
Emberi belső térkép..... :DDDDDDDDDDD
Szegény Vicky-ről kértek infót,aranyosan lehúzták,hogy kapkod,de ajánlották helyette ezt meg azt.Kedves Ronaldo Enikőt,utána mr egy hozzászólás szintén őt.
Meg van ki futtatja a hölgyet.Tényleg tisztára,mint egy térkép.
Te például manager (hihi micsoda előkelő megfogalmazás, holott csak közönséges strigó) vagy...
Hol a mendzser?:)) Meg pár dolog tényleg észre vehető feltünően ,de eddig is volt ilyen írások !! Érdekes aki hetekig ki írt ide fórúmra a yardos és társai eltüntek miért is???Fúrcsa pár dolog ebbe lányfüggönek igazza van,és osztoma véleményét !!
Úgy látom ezen a fórumon leginkább a lányok és mededzsereik írkálnak egymásnak. A lányokat látogató potenciális vásárlók kiszorultak innen. Talán annyi haszon azért van belőle, hogy a hozzászólásokból fekete-fehéren kiderül, melyik lánynak ki a menedzsere? Hiszen a lányára írt bármilyen csekély kritikára rögtön reagál, ezzel elárulja magát. Olyan lett a fórum mint egy térkép. Aki tud térképet olvasni, az mindent lát és ha hozzáteszi a lányoktól személyes szerzett információkat, mindent ért is.
A konkurencia által keltett műbalhék miatt nem kell izgulni, eddig még sohase vezettek eredményre. Amelyik lány jó a szakmában, azt hiába áztatják. Mert annak törzsvendégköre van akik ha nagy ritkán megnézik a fórumot, mosolyognak az illetők szánalmas erőlködésén. A rosszul dolgozó, vagy csúnyácska lányok hírnevének meg főleg nem tudnak ártani. A Gubásféle kibiceknek meg teljesen mindegy, nem sok vizet zavarnak hozzászólásaiikkal.
áááááááááááááááááááh :D
De láthatod nem én vagyok aki irogat több néven Évike,szóval nem értem miért rám lett fogva !!! Érdekes ez a Virág ,yardos stb... ezzek hova tüntek el lefagytak vagy nem értem kinnek volt ez jó ez két hetes kampány ami itt ment de sok érdekeség volt benne Évica ez tutti !!!