Ez igen, én "naívan" mindig azt hiszem, hogy a lejáratást nem lehet fokozni, de ezek szerint...
Ha Virág Pécsen lenne, már rég elmentem volna hozzá, így erre picit várni kell, de szeirntem előbb-utóbb, aztán majd írok róla beszit oda, ahol senki nem köthet bele!!! Mindenesetre ha egyeseknek az volt ezzel az egésszel a céljuk, hogy reklámot csináljanak neki, akkor gratulálok, mert sikerült elérniük, amit akartak, ha viszont le szerették volna járatni, hát az bizony kudarc, nem is kicsi!:)
1. Többen voltak nála? Mégis ki(k)? Egy olyan nick véleményét se olvastam róla, akinek el is hiszem, amit ír.
2. HITes volt? És??? Nem látom tisztán az összefüggést eközött, és aközött, hogy milyen sz*lg*ltatást nyújt, de nyilván nem vagyok elég okos ehhez...
3. Szétválaszott volna egy családot? Tegyük fel ez nem rágalom, és így van, de mégis ki a túrót érdekel ez a dolog??? Ha jó vele, már bocsánat, de pont lesz@rom, hogy ki és mit csinált miatta!
4. Idősebb, mint a képeken? És??? A lányok 90%a idősebb, mint amit kiír magáról, mégis járunk hozzájuk!
Összegezve, ha végre olvasok róla egy hiteles beszit, azt majd el is hiszem, ha nem, akkor saját tapasztalatom fogom leírni előbb-utóbb, ami vagy jó lesz, vagy rossz, de semmi esetre sem mocskolódás, mint ami itt folyik ellene egyesek részéről...