Nem sértettél meg. Azért se mert nem vagyok sértődős, meg azért se mert egy fórumon mindenki azt ír, ami a véleménye. Aki ezen képes megsértődni, az ne fórumozzon. Katrina azért okozott meglepetést mert abból a tapasztalatból indultam ki, hogy a hirdetések fotói szemtelenül csalnak. Értsd alatta, 10 évvel fiatalabb képeket tesz fel, nem ő van a képen, úgy van fotózva, hogy semmi se látszik ami számára előnytelen, Photoshoppal átszerkesztették stb. Ugyan ez van a kaposvári lányoknál is. Tisztelet a kivételnek, de őket név szerint nem említhetem, mert le vagyok náluk tiltva. Nincs ezzel semmi gond se, mert aki jár a lányokhoz az tudja ki hirdet való képekkel és évjárattal, ki az aki szélhámoskodik. A vendéglányokkal van a gond, mert ők könnyen visszaélhetnek, azzal az előnyükkel, hogy mire kitudódik a turpisságuk, addigra tovább állnak. Nekem is volt néhány ilyennel dolgom. Őket nem is ajánlottam senkinek se. Ebből a szempontból volt számomra Katrina meglepetés. Azt gondoltam egy ilyen szép testű nő, biztosan kamuképpel hirdet, de nem, valóság volt. Igaz túl kedves nem volt hozzám, viszont maximálisan őszinte. Amit én éppen úgy tudok értékelni. Amúgy meg rábeszélni senkit se akarok, mert ha legközelebb Kaposvárra megyek, lehet, hogy már nem is lesz ott.