Kedves Szandra!
Hozzászólásod rossz irányba vitte el a történetet. Megkísérlem előadni úgy, hogy te is megértsd. Elsősorban nem Timi tiszteletdíjának a nagyságával volt problémám. Hanem az érte kapott semmivel. A semmiért ***moderálva*** díjat tartottam soknak. Ha autót bérlek, kipróbálom és ha nem működik, el se viszem a lizingcégtől. Ilyen esetben keresek egy másik céget, ahol autót bérelhetek. Timivel kapcsolatban is ezt teszem. Másodszor, arról szó sincs, hogy nem jól beszélt. Kedves teremtés. Abban is egyet értünk, hogy ő egy tüneményes, bájos kis csaj. Nagyon szép is. Ilyen szép nőt, könnyű megkívánni, én is ezt tettem és itt kezdődött a probléma. Az a szokásom, hogy mielőtt bemegyek a házba, előtte kinyitom az ajtót. Szerettem volna előjátékképpen azt a gyönyörű testét ajkaimmal végigsimogatni. Ám azonnal rám szólt, erre nincs idő, mert a következő vendég ezt nem teszi lehetővé. Ez hideg zuhanyként ért. Rátértünk az aktusra. Melynek során szerettem volna a cicijéhez közeledni. Amelyik makktársamnak már volt olyan élményben része, hogy a csúcspont környékén egy szép női mellet ajakkal kiélvezett, és attól a gyönyörének szintje megemelkedett, az tudja miről beszélek. Itt kaptam a második hideg zuhanyt. Ne közelítsek a cicijéhez, mert az, élettársának a privilégiuma. Voltam már néhány lánynál, de ilyet még egytől se hallottam. Egykori főnököm híres mondása jutott eszembe, amiért a többi lánytól előre bocsánatot kérek: „Aki k*rv*nak szegődik az ne lepődjön meg ha b*sszák."Ezért a mondatért a többi lánytól még egyszer elnézést kérek, de mivel Szandra feldobta a labdát, muszáj volt leütnöm. Remélem nem haragudtok meg rám. Van még egy érdekes momentuma a történetnek. Ugyan abban a házban, ugyanabban a lakásban talán még ugyanabban az ágyban is, egy másik lánnyal, Nórával, egészen más hangulatban ért véget a találkozásunk. Míg Timi a minimális elvárásaimnak se óhajtott megfelelni, addig Nóra mint egy jó pincér maga kínálta fel számomra az élvezetek tárházát. Sőt egyenesen belelökött a gyönyörök mélységes bugyraiba. Varázsának hatását még most is érzem. Küldök neki innen is két puszit. Nórácska fantasztikus voltál!