Szexpartner fórum kaposvár

Kaposvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. április 23. 14:34

Minden vélemény annyit ér, mint aki mondja. Ez ugyanez, nem? :)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. április 23. 14:33

Na akkor legyél m*rtír hátha megnyugszol! :D  Jah, miért is tiltottak le a fórumról egy időre? A szerkesztőség többet lát mint a fórumozók tán azért! Ennyit a te jóságodról! 

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. április 23. 14:18

Ha valaki lenéz, vagy lekicsinylő megjegyzéseket tesz rólad, ne légy dühös és ne szomorodj el. Mindig gondolj arra, hogy az ilyen egyén leginkább önmagával nincs megelégedve és a kisujjadig sem ér fel emberileg. ;)

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. április 23. 14:10

"Magad választod a nehezebb sorsot,

És megbecsülöd az őszinte szót.

Attól vagy ember hogy különb tudsz lenni, és felismered

A rosszat s a jót!

***moderálva*** ér,

Aki nem tud, csak tudni vél;

Mennyit ér,

Aki korlátok nélkül él;

Mennyit ér,

AKI ÚGY FORDUL MINT A SZÉL!?"

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2014. április 23. 13:37

Évica!  Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű! De hab a tortán, hogy te még mártírt is csinálsz magadból! ;)

Te nem fenyegetted Virágot, nem mondtad el mindennek? Dehogynem!

Annyi a különbség köztetek, hogy te ezt mind ki is írod a fórumra, hogy te milyen jó voltál és a Virág meg egy s*nki!

Én is ajánlottam más lányt vendégnek, akit nem csíptem csajt, azt pont beajánlottam egy olyan lányhoz aki megpiszkált anno. :D  Tehát, küldtem neki egy jó nehéz esetet, de nem vertem a fórumon a mellem, hogy milyen rendes voltam! :D  Tudod, a vendégek pletykásabbak mint a nők, minden csajnál azt mondják, amit a lány hallani akar, te vagy a legjobb meg stb és a másik milyen sz*r. De elmegy a másikhoz és akkor már te leszel a sz*r!  Ezt még nem tanultad meg?  Pótold!

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. április 23. 13:27

***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését*** (Kinga)

Persze,hogy nem kértél,de ilyenek a jó kollégák:meg védik,ajánlják egymást,nem hátráltatják,segítik egymás dolgát.

Levelezésünk közben azt hittem egy korrekt,kedves kollegínát ismertem meg.Tudod,ha leszállnál a magas l*ról rájönnél milyen sokat ér az efféle kollegalitás,összetartás.

Ennek szöges ellentéte volt hogyan reagáltál egy csepp problémára,életveszélyes f*ny*get*ssel,nyomda festéket nem tűrő hívással,levelekkel.

Akiket hozzádküldtem ,ea beszámolójuk alapján egy szóval  fogalmazom meg mit mondtak rólad:hangulat ember.

Már pedig inkább kihagyják a vendégek azt a ***moderálva***,akinek a hangulatához nekik kell igazodni,és nem a lány igazodik.Szóval már bocsi,s*gg*t csináltam a számból,amikor ajánlottalak,mint kedves nőt,és még én kértem elnézést.

A problémára való reagálásod,és az,hogy a *** moderálva *** sem fogadtad el a negatív kritikát,a vissza jelzések megerősítik számomra,hogy itt is a lelkecskéd nem veszibe,hogy téged is kritizálhatnak,ahogy velem is tették,de ezt nem így kéne venned.

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. április 23. 13:13

Én voltam nála egyszer, velem kedves volt végig, a telefonban is korrekt módon tájékoztatott. Ha nem "Zsigmond vagyok" stílusban beszélsz hozzá, akkor egészen biztos vagyok benne, hogy nem fog b*nkózni se a telefonban, se a helyszínen. Neki se érdeke, hogy már a telefonáláskor elmenjen a vendégjelölt kedve tőle.

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. április 23. 12:36

Lehet moderálni,de nem zörög a haraszt alapon lehet egy rossz vélemény is igaz! Egy biztos,ehhez a Narayás beíráshoz SEMMI KÖZÖM NINCSEN!

Nem egy alkalom volt rá hogy megvédtelek Virág itt a fórumon!

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. április 23. 12:20

Szög a zsákból:DNekem még ***moderálva*** is van róla.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. április 23. 09:43

Szia Virág!:)

Tudjuk, hogy korrekt vagy! Szép napot!:)

narayana · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 22. 23:16

A Viragnak nevu hirdetovel beszeltem MA....es megmondom oszinten rendesen ledobbentem..,mekkora alp*ri c*g*nysag van itt!nem tudom mire beszel lekezeloen egy lehetseges vendeggel aki tok udvarias volt....megmutatta az igazi arcat.....k*vel kene ***moderálva*** a hajas *gy*tlan ***moderálva***!nem ajanlom senkinek se!egy ***moderálva*** kis csi**ka

Csillus · Lelkes újonc (74 hozzászólás) · 2014. április 18. 08:32

Kedves vagy én is kívánok Kellemes húsvétot neked! De kívánom ugyan ezt minden ittlévő kolléganőmnek is!RENI

Eni · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. április 17. 21:21

szép estét ! kedves vendégeimnek és leendő vendégeimnek üzenem hogy holnaptol- keddig  nem vagyok elérhető! szerdától ismét várok mindenkit szeretettel :)  koleganőimnek kellemes ünnepeket kívánok... március 23. án találzunk :) puszi

Törölt felhasználó · 2014. április 16. 16:28

Sziasztok, kaposváron kit érdemes meglátogatni, mondjuk a tecsó környékén lenne valaki (az lehet a központ?) 

privátba ha lehet, köszönöm!

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. április 16. 15:37

Kedves fiúk!

Ne hidjétek,hogy mi csak egymást ajánlgatjuk.

Telefonba,ha olyasmiről van szó,ami nálam nem lehetséges,nagyon szivesen ajánlok más kollegínát.

Sajnos erre már ráfáztam,meg kedveltem egy hölgyet,ajálgattam,de kiderült,hogy hangulat ember,és a diszkréció nem az erőssége szépen szólva.

Nos tarthattam a hátam,ezért már nagyon óvatos vagyok és körültekintően választom azt a akit nyugodt szivvel ajánlhatok.

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. április 16. 15:19

Kis magyarázat miért írom ezt katrinról,holott,nem vagyok mazó,és a szolgáltatását nem próbáltam ki.Ne legyek hiteltelen.

Anno a Mood-nál (is),vállaltam szadó filmeket,és nagyon sok dominával beszéltem.Meg tudtam tőlük,hogy ahhoz,hogy ezt csinálják,rengeteget kellet a pszihéről,anatómiáról tanulniuk.Nos Katrinnal beszélgetve nála ez a tudás meg van.Illetve a felszerelését is láttam,jujj:)

Egy öjelölt "domina" ,akinek nincsenek anatómiai,némi egészségügyi tanulmányai,akár maradandó kárt is okozhat.

Nos ez a hölgynél nem fordulhat elő,de garantált az élvezet,mert ismeri az emberi testet.

MasszázsÉlmény · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 16. 15:15

Kinga, köszi az ajánlást. Ezt a magam módján csak viszonozni tudom. Eddig Rólad csak jót hallottan, a Vendégek külön kihangsúlyozzák inteligenciádat, kedvességedet, humorodat (ezt csak megerősíteni tudom, mindig ha talizunk jókat és tartalmasat beszélgetünk), és érzékiségedet, huncut mosolyodat főleg kiemelik- :-) Igen, mielőtt a "huhogók" elkezdenének huhogni, Barátnők lettünk amit a masszázs és az élet egyéb dolgai hoztak össze, érdek és hamisság nélkül, nyiltan, nem "földalatti mozgalomként". Uraim, Kingát csak ajánlani tudom mint vonzó nőt és inteligens embert. Ne higyjetek a pletykáknak, mindenről személyesen győződjetek meg.

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. április 16. 14:56

Ki igazi dominára vágyik,annak is tudom ajánlani Katrint.Nem házi hobbi domina.

Rendes stúdiós felszerelése van,jellemre tökéletesen dominás tud lenni :D ,rendes anatómiai ismeretekkel rendelkezik,pszihésen is tökéletesen jártas,tehát,aki igazi lelki-testi megaláztatásra vágyik nála a helye.

Bár én nem próbáltam ki :D de látom,hogy mindent bele ad és maximalista.Tapasztalt domintól tanult,tehát nem érhet csalódás,szerintem.

Arra vigyázzatok,hogy egy nappal előtte egyeztessetek vele,mert pillanatok alatt nagyon keresetté vált és szoros a napirendje.

Próbáljátok ki,a felkészültségből ítélve nem csalódhattok,tényleg nem csak kinevezte magát dominának,az is!:D

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. április 15. 18:13

Szeretném minden Úr figyelmébe Katrint!Rég kerestem egy masszőrt,aki segít a beállt izmaimon.Igaz kolléga vagyok és nő,megbeszéltünk egy lazító,antistressz masszázst.Profi,mindenkinek tudom ajánlani,aki lazításra vágyik.Jókedv,garantált.
Egyéb lehetőségeiről nincs infóm :D ,de ha olyan precíz és oda figyelő,nagyon jól fogjátok érezni magatokat vele!

csücsök · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. április 14. 13:06

Sziasztok! Emeséről szeretnék infót, köszi!

Téma indítva: 2010.02.26., 3734 hozzászólás összesen