Szexpartner fórum kaposvár

Kaposvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
xperiamale · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. február 07. 20:10

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***

Tehát ha egy tapasztalatomat írom le akkor nyílván vendég vagyok, de ha más okkal kritizálok egy lányt akkor valami belsős valakinek a valakije. Jó mert én voltam Zitánál elmeséltem az esetet és törölve lettem. Zita a soknevű lány aki most szőke műhajban szerepel, és aki már a telefonban is alázóan és kicsit bunkón beszél. Csak mit tudja az ember, hátha éppen akkor valaki felidegesítette. De az már mindennek a teteje hogy ide ne nyúlj oda ne nyúlj, az akció kapkodós, a végén pedig én fejezhettem be magamnak ***moderálva***!

Törölt felhasználó · 2014. február 07. 12:24

Bizztos igazad van,csak bökenö az nem hirdető lány véleménye fontos aki épp hírdet,hanem a vendégé !:)) Annyi hozzá fűzésem ehhez ,tutti hírdető lány fogja neked jó tanácsot adni aki nem is járt célzott személyhez ! Én nevetségesnek találom aszt mindig oda jut ez fórúm hírdetők probálkoznak (konkurencia) lejáratásában és negatív tanácsot adni vendégeknek ,persze vendégek levágják mi van nem hiába ,már csak kíváncsiság és meg győződés alapján is elmennek lányhoz ahol persze ,nem is a hírdető véelményét ossza meg hanem látja itt le írt dolog hazzugság és rágalom innentől kezdve el lehet gondolkodni dolgokon haggyuk vendég ossza meg tapasztalatát nem  konkurencia tagjai aki unatkoznak majd ki néznek valakit épp aszt piszkálják ! Hadd döntese el vendég kihez megy és kihez nem akar nem kell negatív lejáratás senki fele ,inkább dolgozzon mindenki mind itt ossza meg szennyet !!! Aki elolvassa az szerintem tudja ,ez így van és igy helyes hisz senkinek nem lesz több vendége se kevesebb akkár mit írogat ide ki és prbálja hírdető lányokat lejáratni véggén magát járatja le !

Minden kedves fórúmozó vendégnek további szép napot kívánnok !!

Lánykereső Szerkesztőség · 2014. február 07. 12:19

Tisztelt xperiamale!

Ami itt folyik az nem negatív kritika... hanem pár hirdető marakodása, lejáratása. A magán ügyüket pedig nem biztos, hogy a fórumon kellene lerendezniük. A negatív véleményeket engedni szoktuk, ahogyan az másik fórumainkban is látható, de ami itt folyt, azt már a látogatók is unták.

xperiamale · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. február 07. 11:34

Tiszteletteljes kérdésem hogy mi értelme a fórumnak ha minden negatív kritikát törölnek? Mindenkinek vannak hibái vagy hibázik így a vendégek mégis mi alapján döntsenek a képeken kívül? 

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. február 07. 07:21

Látod:D ?

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. február 06. 22:35

Bocsi, arra nem is gondoltam. :D

Törölt felhasználó · 2014. február 05. 18:09

üdv!tud valaki javasolni olyan csajt aki nem hirdet??privibe irjon.köszi

napoleon · Újonc (40 hozzászólás) · 2014. január 29. 17:54

mi törtent itt takaritas,!!

napoleon · Újonc (40 hozzászólás) · 2014. január 29. 14:54

ALICE A LEGSZEBB,LEGJOBB AZ EGESZ MEGYÉBE,HOZZA HASONLOVAL MEG NEM TALIZTAM,,,IGENYES ES GYÖNYÖRÜ,,,SZEMÉLYISEGE ELBÜVÖLÖ,EGY ÁLOMNÖ!!!FELEDTETNI TUD MINDEN PROBLÉMAT,,,VÉLEMÉNYT IRTAM évica!!

napoleon · Újonc (40 hozzászólás) · 2014. január 29. 08:34

hol van itt a teljes diszkrécio,,a vendegek számára biztositva,,,a többiröl nem is beszelve,,,egymast ellárulva a hirdetök,kinek mikor hol tartozkodik,,,""barat,szeretö,menedzser,stb,,,"ja es persze ez a jellenség nem létezik,,mert sok akcio filmet ,,,,,!

napoleon · Újonc (40 hozzászólás) · 2014. január 29. 07:58

bose!nem csak a képek a gond,,

napoleon · Újonc (40 hozzászólás) · 2014. január 29. 07:45

üdv!kaposvart aki teheti kerülje,,,,,nem irok utcakat ,,,ja akinek nem inge ne vegye magara,,,,de nagyon keves van ,,,belöle,,,,

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. január 28. 20:48

Oppsz, sorry a neved helyesen Brigitta (itt sajna nem lehet a hszokat javítani utólag).

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. január 28. 20:46

Ja és még mielőtt gyanúsítgatnál, egyik lányhoz sincs közöm (Évica, Virág), bár Virágnál jártam már többször, és írtam is róla beszit. Vendég vagyok, és nem kedvelem, ha át akarnak vágni!:(

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. január 28. 20:44

Kedves Birigtta!

Nem kell ahhoz anyakönyv, hogy lássa az ember, nem 20 éves vagy. Elég csak megnézni a fotókat. Miért kell átverni a vendégeket?

Üdv

ilko

PS: Már megint mi megy itt, hihetetlen!:))

Brigitta01 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. január 28. 20:40

mégis az én irásomra válaszoltál drága :)

Brigitta01 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. január 28. 20:33

Most kezd összeállni a kép!Szóval szerintetek én vagyok a réka?????????jó vicces!Még más név esetleg?Talán mindenki én vagyok?Nem vagyok nagyképű,de valamit biztos jól tudok ha már mindenki én vagyok és ennyien foglalkoztok velem :)

Brigitta01 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. január 28. 19:46

Amugy meg leírhatnád mit is csinál az én állitólagos párom?????????Kíváncsi lennék :)

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. január 28. 18:42

Brigitta,te örülnél,ha mindenki leírná mi megy nálatok,mit csinál a párod?

Nos senki nem fogja megtenni,mert mi egymással korrekt csajok egymás magánéletét is tiszteletben tartjuk.

Ez nem ide való.

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2014. január 28. 18:40

Én csak Xparimalenak és a hasonlóan jártaknak adnék tanácsot!

Fiúk,hanyagoljátok az olyan lányokat,akik folyamatosan nevet,telefonszámot változtatnak.

Ott álltalába valami nem stimmel,vagy a szolgáltatással,vagy vaj van a fülük mögött.

Legyen garancia a név,a fotó,a nézettség,és hogy az adott lányt hányan kedvelik.

Virágról még hozzáfűzném,nem kell elhinni a konkurencia mocskolódását.Kedves vidám lány,a párja meg nem strici és egy szép boldog pár.

Aki meg irígy rá vegyen példát róla,hányan kedvelik-dicsérik a szolgáltatását.

Téma indítva: 2010.02.26., 3734 hozzászólás összesen