Ne magyarázz bele semmit a mondanivalómba köszi. Fogalmad sincs róla milyen vendégkörrel rendelkezek, de amit írsz annak alapján látszik, hogy fogalmad sincs dolgokról. Mindenki annyira tartja magát, amennyire akarja, a jelek szerint a protezsáltad úgy gondolja, hogy ő a ***moderálva***. Neki ez büszkeség, én szégyellném. Nekem az nem lenne nagy dolog, hogy azért van vendégem, mert ***moderálva***vagyok mindenki másnál, nekem azért legyen vendégem, mert elégedett a szolgáltatásaimmal és úgy gondolja, hogy az akár megér ***moderálva***, mint újfent Kinga? (nagyon vicces) Mindenesetre annyit megtehetnél, hogy szólsz a kedvencednek, hogy mások rágalmazását fejezze be. Annyira ostoba szegény, mert olyanokat támad, akik évek óta jelen vannak a piacon, a vendégek ismerik őket, tehát hiába erőlködik lejáratással. Ha sokáig nem nyugszik, majd csak kiharcolja, hogy ezen a fórumon is bezárják a kaposvári topicot, csakúgy, mint***moderálva***. Nem vagyok jártas jogban, de annak szerinted lehetne következménye, hogy alaptalanul vádol másokat olyan dologgal, aminek büntetőjogi felelőssége is lehet? Beküldheted moderálásra az összes hozzászólásom, de jó lenne ha valaki lépne már az oldal üzemeltetői részéről is, értem, hogy f*zetős hirdetőjük, de muszáj mindenkinek engedi, hogy itt hirdessen, ha képtelen alapvető normák betartására? Hányszor megégette magát már hazugságokkal itt a fórumon, de csak folytatja. Ideje lenne befejezni.