szia knman.hol láthatom ezt az új hirdetőt: én is komáromi vok.kiváncsi vagyok
szia knman.hol láthatom ezt az új hirdetőt: én is komáromi vok.kiváncsi vagyok
NOs már eltünt a hirdetése
Volt már valaki a Komáromban hirdető két csajnál?
Sztem a Nina nevű hirdető nem valos!!
Miből gondolod? Kifejtenéd bővebben?
Hívtam már beszéltem is vele csak technikai okok végett nem jött össze a találka!
Ma voltam Ninánál!
A lakás normális panel. Az a csaj nyit ajtót aki a képeken van. Nagyon kedves, nagyon aranyos kiscsaj ténleg próbál a kedvedben járni. Beszélgetni is lehet vele.
Hogy azért negatívumot is írjak a mellei nem épp a legfeszesebbek, de összeségében ajánlott kategória. 7/10
hali...Komiba kit érdemes meglátogatni?
Hello
Nem tud valaki Komáromban vagy Komárnoban kontaktot lányokra akikhez el lehetne menni
Üdv! Járt már valaki a Gabriella nevű hirdetőnél?
Tehát annyira jó volt??Bővebben írnál róla valamit?!Köszi
Gabriellát csak ajánlani tudom !!!
Szasztok,
Komáromban Nicoletta nagyon ajánlott. Ha valakit érdekel, privátban.
Nem, nem vagyok a menedzsere, csak mert ez az első hozzászólásom :-)
Sziasztok!
Nem hiszem el,hogy Pestre kell felmennem mert a környéken nincs bevállalós lány.
Továbra is keresek kényszerfranciát vállaló hölgyet!(De nem nyavajgost,könnyekkel -öklendezéssel).
Ne keverjük össze a kényszerfranciát a mélytorokkal!
Makk társak senkit nem tudtok ajánlani?
Hello valakinek van valami infója erről a három hölgyről? Karinuska,Summer,Amira ők érdekelnének melyikhez lenne érdemes el menni.
Valahogy pangás van itt Komáromban.Az elött szépen cserélkeztek a lányok ,volt választék most meg semmi.Jöhetne megint néhány bombázó.
Az apróban hirdető leányzóról tud valaki infót? Köszi
valami helyes beválalós csajszi magyar komárom vagy szlovák komáromban ? tudnátok esetleg valakit ajánlani ? :)
sziasztok.valami meno ribi akad komarom kornyeken?vagy total meghalt ez a varos?
Semmi jó nincs!!!! már vagy másfél éve
Szia Alexbp.. :-) Köszi a megtisztelő bejegyzést. (a többiek nevében is )Én egyike vagyok annak a csapatnak akik ott voltak anno.......Majd megpróbálok valamit tenni az ügy érdekében ;-) Addig is további Szépeket :-)puszi.