Szexpartner fórum miskolc

Miskolci szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Pet0101 · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. május 10. 22:28

Hát kedves Miskolciak! Én nem vagyok borsodi de mindenképpen tudatnom kell veletek egy uj, vagy ugy írom itt uj leányzorol.

Emmy volna akiről most írok,és hozzá teszem nem elöször.Nagyon örültem hogy megtaláltam,mert Győrben ***moderálva***egy darabig aztán eltünt,és mit add Isten ujra itt a vidéki lányon csak,épp kicsit meszebb:) Nekem nem gond hisz ugyis járom mindig az országot, hát gondoltam  felutazok hozzá.Nagyon tudja mi kell nekünk férfiaknak,a natur franciája..NO1 vagyis a legjobb,mert ugye voltam egy két lánynál de ő tarolt nálam.Ha szeretitek a nagy cicit és kevességet,na persze a lényeg egy jo franciával egybe kötött sexet, mindenképp látogassátok meg.És higyétek el nem én vagyok az egyetlen aki így gondolkozik rolla,itt a forumon már irtak rolla egy páran.

ATfan · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. április 28. 12:27

Kefe MT igen jól hangzó beszámolója után én is kedvet kaptam meglátogatni a káprázatos Selly (Istennő)-t. :) A ***moderálva***oldalon megtalaáljátok a beszámolómat.

Millió köszönet Selly, a tegnapi felejthetetlen délutánért!!

Szereztél egy új ***moderálva***.... :)

kefe · Újonc (15 hozzászólás) · 2011. április 22. 18:48

Egy rövid beszámolóféleség!

Sokszor megfogadtam, hogy ha rossz napom van nem megyek ***moderálva***, mert csak a ***moderálva***, és általában kevés maradandó élmény származik belőle.

Hát ma megszegtem ezt a szabályt.... (Hála istennek.)

A felhívott hölgy Selly volt.

A telefont elsőre felvette, és igen hamar sikerült időpontot, és helyszínt egyeztetni.

A megadott időpontban felmentem, és épp akkor léptem be az ajtón, amikor egy (számomra) igencsak szemrevaló hölgyemény jött ki. Rá kellett jönnöm, hogy igencsak kívánós fajta vagyok :-)...

Gyors tus, és utána irány a baszoba... Az aktus előtt Selly-nél rákérdeztem „a távozó” látogatóra, 

Ő rákérdezett, hogy kipróbálom-e Őket együtt.. Mire én: IGEEEEEEEEN!!!!!

Egy telefon, és hamarosan hármasba folytattuk az aktust.
Az érkező hölgy Mandy-ke volt.

Nem szeretném hasonlítani a két hölgyet, mert mind a kettő eltérő stílus, de mind a kettő nagyon kitett magáért. 

Selly 105-ös keblei, érzéki franciája, és közvetlen modora magával ragadott. 

Mandy-ke nagyon profin talált rá erogén zónáimra, és egy percre sem hagyott pihenni. Ráadásul a franciájában volt valami ami őrjítő ***moderálva***, amit más lánynál még nem tapasztaltam .....

Az aktust nem részletezném, de annyit megjegyzem, hogy egész aktus alatt forgott a szemem mint a reklámmacskának, és sok olyan pillanat volt, hogy sajnáltam hogy csak két kezem van (és egy farkam) ..... 

A két hölgy nagyon jól kiegészíti egymást...

Az életem nagy álma teljesedett be: két nővel egyszerre... Ráadásul két Qrva Jó nővel....

Hamar eltelt a ***moderálva***egy óra, és remegő lábakkal távoztam az aktus helyszínéről...

Ford Fairlane szavait idézve: Eszem-faszom megáll!!!!

Ha negatívumot is kellene mondanom, akkor megemlíteném, hogy egyik sem ***moderálva***se csókot, se lesbit :-(

Összegzés:

egyeztetés 9/10

lakás 9/10

hölgyek 9/10 (mind a kettő az esetem külön külön is , de együtt 16-osnak kellene lenniük :-) )

***moderálva***9/10 (10-est még tartalékolom...)

***moderálva***

Tudom, hogy nagyon elfogult vagyok, de ha rangsorolni kellene életem aktusait, igen előkető helyet töltene be a mai.....

Aki nem hiszi járjon utána.....

lolomme · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. április 19. 23:25

Szöszike (22)-ről tud valaki valamit mondani? :)

lolomme · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. április 19. 23:25

Szöszike (22)-ről tud valaki valamit mondani? :)

ATfan · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. április 12. 10:49

Érdekelne Nikol száma és egy pár képet is néznék róla, mielőtt felhívom, tudsz nekem ebben egíteni?

THX!

ATfan · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. április 12. 10:22

Ez elég biztatóan hangzik, arról a lányról van szó, aki most Mesi (27)-ként van itt fent??

ATfan · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. április 12. 10:05

Ha Selly (28)-ra gondolsz, akkor mostmár van Róla kép és telefonszám is fent!

ATfan · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. április 11. 22:23

Barbara (27) sem olyan rossz, valaki tud Róla valamit?

ATfan · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. április 11. 22:16

Kedves "Érdekes" MT!

Kiváló ízlésed van, én is Jázmincicát szemeltem ki magamnak! :)) Ha előbb járnál Nála, akkor mindenképpen oszd meg a tapasztalataidat, mert én is nagyon kíváncsi vagyok arra alányra, hogy mit tud!! :)

Köszi,

ATfan

fickó32 · Újonc (34 hozzászólás) · 2011. április 11. 21:14

Sziasztok.

A közeljövőben megyek Miskolcra, és érdeklődni szeretnék a Nenszy(19) nevű hölgyről. Milyen ***moderálva***? Érdemes-e meglátogatnom?

Ajánlott kategória-e?

Esetleg tudtok ajánlani valami top10-es csajt?

Érdekes · Újonc (30 hozzászólás) · 2011. március 27. 08:58

Jázmin Cica és Linda a következő kiszemelt , csak szombaton lekéstem a rendelési időt . . .

Érdekes · Újonc (30 hozzászólás) · 2011. március 27. 08:56

Üdv. Urak !

Nem nagyon irogat senki , pedig én is szivesen várnám a tapasztlatokat, tippeket. Itt egy kis info pár lányról. Nem pontoznék mert szerintem az hülyeség, vagy fogok még menni hozzá , vagy felejtős.

Nikol : Többször voltam nála korrekt , szerintem szép lány. Azért "szerintem " mert ki vagyok én , hogy eldöntsem ki szép ki nem ,de tetszett arcra is , ami nálam fontos. Intelligens , el lehet vele beszélgetni bármiről és amit nyújtott az ágyban hát az maradandó élmény! Arcra ,testre nagyon bejött. Mindig kérdezi , mit , hogyan csináljon és jól is csinálja. A lakás , fürdő is rendben volt, keten ***moderálva***a lakásban, de ezzel sem volt gond.Fogok még hozzá menni.

Szilvi : Nem szeretném meg sérteni a leányzót de már a telefonból kiderült , hogy nem egy észkombájn. Azért adtam neki egy esélyt, hátha, ne itéljünk elsőre.A véleményem késöbb sem változott . . . . popsi, cici rendben volt viszont a ***moderálva***felejthető. Ha hagyod kidumálja a zsebedből az összes ***moderálva***.Felejtős.

Diva : Aranyos ,vidám ,mosolygós, jó értelemben véve dilis leányzó. Jókat röhögcséltünk :-) Tele van tetkóval ami nagyon bejött.Korrekt , ügyes , a szoba , fürdö is rendben van. Ketten ***moderálva***a lakásban de engem ez nem zavart.Tutira fogok hozzá még menni.

Röviden ennyi, volt még egy Király utcai próbálkozás , de mire oda értem a ház elé a Hölgy nem vette fel a telefont.A nevére már sajnos nem emlékszem. Végül is lehet nem rajta múlt , ki tudja mi történt , de elég dühitö az ilyesmi.

Szebb jövőt ! :-)

zotya181 · Újonc (11 hozzászólás) · 2011. március 19. 21:32

Sziasztok!

Az itt hirdető Zsoficicaaaról, Szilviről és Betty-ről tud valaki valamilyen infót?

Előre is köszi.

sziasztok · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. február 04. 10:12

hello! shelliről tud valaki valamit?( 28)Dankó Pistán lakik, csak mert nincs már kint a képe és egy telefonszám jól jönne előre is köszi

kisati3 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. január 30. 10:39

Sziasztok.

Jazmincicarol tud valaki?

Elore is kosz az infot.

Csavargó69 · Újonc (24 hozzászólás) · 2011. január 20. 15:19

Üdv! Barbara 26-nál járt-e mostában valaki, aki meg is osztaná a tapasztalatait velünk?

Ljáró · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. január 14. 23:06

Hello! Anita cicáról tudtok valamit?

tekergő · Újonc (29 hozzászólás) · 2010. december 31. 19:33

Sziasztok.

Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!!!

Érdekes · Újonc (30 hozzászólás) · 2010. december 20. 14:16

Szia Emese!

Valami elérhetöséget tudnál adni ,( vagy valaki más ) ameddig nincs kint a hirdetésed? Elöre is köszi , szép napot !

Téma indítva: 2010.02.26., 346 hozzászólás összesen