Mondja már meg valaki miért kell más képével hirdetni?Meg minden héten más névvel?
Szexpartner fórum miskolc
Miskolci szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
doris · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. szeptember 01. 21:45
doris · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. szeptember 01. 21:40
Na úgy látom a Zsaklin nevet változtatott nnnnnnnnmegint.Most Laura néven nyomul.A képen nem ő van semmi köze a valósághoz!Roma csaj!
Törölt felhasználó · 2012. augusztus 19. 17:55
Szia,
Dark Angel válaszolt helyettem, és kösz neki. Igen, Nemesis hirdető, csak most szünetetel, és megvan az oka.
Egyszer csak felbukkan valahol, és Miskolc rádöbben, hogy.. :)
Nem tudom, téged miért moderáltak ki, engem kéne valahonnan teljesen. xd
bagira01 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. augusztus 18. 01:50
Voltam Nikol 20-nál!
Gyorsétterem mellett jó parkolási lehetőség! Egyeztetés, fél óra múlva találka! A lakás nem egy luxuskéró, picit lehangoló! Előre nem kért ***moderálva*** ez pozitívum! Szerintem csinos, nagyon szép popója van. Arca is helyes, de én nem éreztem a barátnő fílinget. Monoton volt az egész. Csináltuk így is úgy is de valami hiányzott! Nekem egyszer elég volt, de szerintem próbáljátok ki ti is!
Törölt felhasználó · 2012. augusztus 16. 16:22
Somogyi András-celebek az avasi lakótelepen
Jó szórakozást hozzá! :)
És még itt se lakott szerintem.
Barbie29 · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. augusztus 13. 14:34
Magyar,diplomás lány vagyok és a képeken is valóban én vagyok,a hajam rövidebb mint a képeken de ennyi. foto garanciám épp ezért nincs amit le is írtál hiszen nekem is nap,-mint nap mesélnek a vendégek ilyen sztorikat.Sajnos ez van.
szereto1234 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. augusztus 04. 23:29
Sziasztok! Nemtud valaki szerencs,sarospatak es ujhely kornyekerol csajokat?
Young man · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. július 31. 19:46
Keress meg egy *** moderálva ***, ott ugyanezen a néven vagyok fent, ez a fórum érdemben használhatatlan, mert virágnyelven írva is agyonmoderálnak szinte mindent.
Young man · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. július 31. 19:31
Péter * · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. július 30. 18:34
Sziasztok!
Nem tudtok Miskolc belvárosában olyan lakást amit akár 1 vagy több órára is bérbe adnak? Nagyon fontos lenne.
Köszi :)
Csárli Sín · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. július 30. 14:47
Legalább Grétát ne emlegetnéd folyton... Egy *** moderálva *** már elég lejárt lemez a rosszindulatú vagy éppen fordított célzatú futtatása, ezt csak azok tudják, akik mindig bepötyögik az átlátszó hülyeségeiket. :)
A "régi" Sellynél sosem jártam (Selly babánál viszont többször is), a képeit viszont láttam, meg olvastam megbízható emberek beszámolóit róla, akiket - veled ellentétben - komolyan lehet venni. Annyira egyeznek az adatok, hogy se a "régi" Sellynél az idei képeken jól látható nagy tetoválás nem egyezik meg nyomaiban sem Selly baba tetoválásával, egész más helyen is van, se a szilikon mell nem stimmel, meg még több dolog. :)
Selly baba gondolom a szilikont is kivetette gyorsan, a nagy tetoválást a jól látható helyről pár hét alatt nyomtalanul kiszedette, plusz megváltozott a szolgáltatások köre is részben, valamint hirtelen elkezdett arcképpel hirdetni. :)
Olyan ostoba vagy, hogy mutogatni kéne...! ;)
Barbie29 · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. július 30. 13:26
Köszönöm a hozzá szólásod!Én már ismerem ezeket a dolgokat illetve embereket és igen,valóban így van ahogy le is írtad!Igen,valóban meg lepett,hogy 10 napja vagyok az oldalon és azt írták gépies vagyok ahelyett,hogy örülnének annak,hogy első kérdésem az,hogy 1,-vagy 2-szerit szeretne.Nyilván ha 2 a válasz azért van mert tudja magáról,hogy elsőre nagyon gyors,pár perces.Mondhatnám,hogy akkor cső a fél órádban kimerítetted a dolgot erről nem tehetek,viszont ez nem én vagyok.Akinek már ez is gond,valóban csak ráérős ember esetleg amit írtál is,és direkt betalálja a normális szolg.nyújtó lányokat.Ez van,hozzá kell szokni:))) Szép napot Neked.
playboyboy · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. július 30. 12:31
Barbi29!Én meg ismerek olyan lányt akinek olyan vendégei vannak akiről te szerintem csak álmodni fogsz.Lásd Gréta esetét.Nincs szüksége hirdetésre,mert már annyian járnak hozáVigyázz őt is ki akarták kezdeni,de a sok prímitiv embernek nem sikerült.Ha jó vagy ugyis visszamennek hozád és átadják a számodat másnak.Nem kell foglalkozni ezekkel,mert mindig ugyanazok a ráérős emberek írnak mindenféle oldalra.Azis lehet,hogy a konkurencia futatója.Kitalálnak maguknák pár nevet aztán itt élik ki magukat.Lehet,hogy még a lánynál soha nem is volt!Csak az a gáz ha valaki nem asaját képével hirdet,mert annak ugyis híre megy
Barbie29 · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. július 29. 15:34
Amit még kihagytam és fontosnak találom bár ismét olyan magyarázkodásnak tűnik: nem tudom,hogy másoknál hogy van,de itt ahogy olvasgattam egy órában kétszeri van.Nálam félben is kétszeri,és minden egyes vendégnél meg kérdezem hányzor szeretne,ugyanis mindent elkövetek azért maximálisan,hogy a kettő meg legyen hiszen a célom az,hogy vissza jöjjenek hozzám.Nagyon bánt,hogy már engem is betaláltak alig egy hete vagyok itt,de mint az előbb írtam is,nekem máris meg vannak a biztos "embereim" és nagyon sajnálom,hogy e rövid idő után magyaráznom kell azt,ami valójában nincs!!!!
playboyboy · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. július 29. 15:14
Sajnos a mostani Selly is ugyanaz!Vegyétek már észre a sok adati megegyezést!Ennyi véletlen nincsen! Én biztos nem megyek hozzá,mert nincs szükségem Balhéra.Nem véletlenül vette le innen a mostani képeit.Tapasztalatból beszélek,voltam nála vagy egy hónapja.Annyi,hogy most rövid a haja.Remélem nem irtam semmi sértőt,csak az igaságot!Üdv mindenkinek
Barbie29 · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. július 29. 15:08
Nem tudom,hogy ki-mit írt!!!! Én leírtam ami volt anno és ami van! Ha nem így lenne akkor nem írnám ki,hogy vélemény írása engedélyezve nem??? Mindenkinek egyéni döntése,hogy kihez megy.Nekem szerencsére 10 nap alatt is ismét meg lett az a vendég köröm akik meg találtak(akkor csak nem lehettem olyan rossz) illetve aki ismeretlenül keresett meg és 2 naponta itt van és ez nem túlzás! Nem szeretnék tovább itt írkálni,ez "Nektek" van kitalálva és a semmit pedig egyébként sem bizonygatom sosem még a magán életben sem:))))
Ja,hazudok!!!! Egyet olvastam,hogy gépies vagyok,igen,azt meg cáfolom!!! A mélytorkot nem lehet csak vadabbul nem? :)))) és a fürdömet valóban újítani kellene ebben is igaza volt annak aki írta! Elnézést is kérek érte!!!!
Péter * · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. július 29. 14:45
Szia!
Barbie: Akkor visszautasitod mindazt amit leírtak? Tehát ha elmennék hozzád semmi ilyesmi nem fordulna elő?
Barbie29 · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. július 29. 11:31
Bocsánat,utólag olvasom,hogy 1-1 betű kimaradt a szavakból a nagy sietségben:)))))) ettől függetlenül még tudok helyesen írni:)))
Barbie29 · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. július 29. 11:30
Kedves Péter!
3 éve is elérhető voltam itt,mint ahogy az az oldalamon is olvasható.Akkor is és most is engedélyezem a kommentek írását épp emiatt,mert tudom,hogy "mik folynak' 1-1 helyen.....nem fényezem magam hiszen az öndícséret büdös,akkor egy példának írom: 10-ből 10-en meg voltak elégedve azzal,amit nyújtani tudtam.Olvastam,hogy valaki azt írta gépies vagyok,erre is ezúton szeretnék válaszolni: az ápolói empátiámból adódóan vagy sem,de az egyszer biztos,hogy pont én vagyok egy olyan lány aki simogatja a vendéget,kedves,mosolyos és beszélget(talán méha sokat is) közvetlen vagyok de azt gondolom ez a normál.
Szóval gyere el ha kedved és lehetőséged adódik és majd ki írhatod a szmélyes tapasztalatod,de még egyszer mondom épp az előítéletek miatt engedem,hogy írjanak kommentet,Sőt!!! Meg is köszönöm mert az nekem is egy vissza igazolás arról,hogy milyen vagyok!!!! További szép napot és kellemes hétvégét üdv:
Barbi
Péter * · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. július 28. 20:08
A ***moderálva*** oldalon, két vendég ezt írta róla:
"Helló
Voltam,nem is megyek többet.Csini kívánatos test,arca nekem nem jött be.Átlagos v.attól nagyobb farokkal nem érdemes menni.A ***moderálva*** azonnal rohan a másik szobába...Kb.3-4 perc lovaglás után ajánlotta,hogy hátulról csináljuk.Oké,3-4 perc múlva meg azt kérdezte hogy "el tudsz menni"...Úgyhogy nem gyengén siettetett.Nem dolgozott meg a ***moderálva***.Pedig azért mentem,mert a telóba olyan kis kedves-beszélgetős volt ki jelentette,hogy inkább nagy legyen mint kicsi.De a tettek mezejére lépve hamar kiderült,hogy mindez csak vendégcsalogató...A helyszínen már egy nagyon rideg,túlságosan távolságtartó,komor arc volt...
Ja és zuhi után ahogy öltöztem,láttam hogy a zuhanyzót permetezi fertőtlenítővel.Érdekes volt ezt látni...Nem vagyok egy igénytelen,ápolatlan csávó.De valószínű,hogy hétfőn beugrok a háziorvosomhoz,mert lehet leprás vagyok,csak nem vettem még észre.Viccet félretéve,nekem kellet volna a fertőtlenítő(remélem nem szedtem össze semmit a zuhanyzóba)mert a zuhanyfüggöny alja az valami fertelmes amennyire elszíneződött(barnásfekete),s beleér a zuhanytálcába...Ezt sajna csak a végén vettem észre.
Amit írtam saját tapasztalat,és igaz.Úgyhogy ha valaki elkezd engem itt pocskondiázni,kibaszottul nem fog érdekelni!Tehet egy szívességet,azt is cak akkor ha megengedem..."
A másik vendég:
"sákó!
Voltam én is.A legnagyobb átbaszás,és lehúzás volt életemben!A telefonban kedves,közvetlen,barátságos hang,de élőben...Ahogy "az aki" írta rideg távolságtartó nő.Bementem,adtam a ***moderálva***,nálam is elrohant vele...Belekezdtünk,10 perc után kb. azt mondta,hogy ne fogjam vissza magam menjek már el,mert ő nem bír félórát végig nyomni!!!Érzékeny és nem bírja a hüvelye,ahogy mondta...én meg csak lestem,hogy mi van???Nem ismerkedni,és sakkozni mentem,hanem...Úgyhogy leszáll 10 perc után rólam,és elhajtott a picsbe,hogy ő ezt nem csinálja,mert nem bírja!Hát az ilyen menjen a...Teljesen kidobott ***moderálva***,és megalázó,hogy kiosztja az embert,amiért nem bírja a munkát.Nem ajánlom egyáltalán!
Selly,eperszem a legjobb ezen a téren szerintem!"
Ez igaz?
Én szerettem volna hozzá menni, de ezek után elbizonytalanottam.