Mndenképp!:))
Mndenképp!:))
Sziasztok!
Alexandráról van infótok?Érdemes meglátogatni?
Miskolc Barby 22 infót szeretnék! fontos lenne.
Mi ez a nagy pangás ? Vihar előtti csend?
Szia Kaller00!
Voltál e már a Miskolci lányokon hirdető Dettynél, érdekelne, telefonban meggyőző, csak nem szeretnék belefutni semmi rosszba. Jöhet e-mail-re is: ***moderálva***
Előre is kössz
Csilla vagy Csenge
Hello!
Tudnátok ajánlani olyan lányt aki értelmes, intelligens és amellett, hogy jó az ágyban jó társaság is és beszélgetni is lehet vele?
Köszi
Linda, Miskolc legjobb ***moderálva***!
Érett dögös NŐ !!!
Szexi cuccban vár,franciája hihetetlen,olykor érzéki,máskor iszonyúan vad!
Aktus közben nagy tükörben lehet látni az akciót,ami nagyon izgató tud lenni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Linda engem is érdekelne aki már járt nála irjon róla pár sort milyen élőben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hali!
Lindáról van valami infótok?
Azt szeretném kérdezni,szerintetek kire tudnám elkölteni ( nem pocsékolni ) Miskolcon az ***moderálva***?
Mesi 27 -re gondoltam!
Kedves Makktarsak!!En meglatogattam nyirregyen az Aliz 19nevezetu csajt !nagyon baratsagos ,eszmeletlen szexy es szep !nagyon nagy elmenyben volt reszem !mindenkinek csak ajanlani tudom !a kepeken tenyleg o van !gondoltam le irom a velemenyemet !Ott a csaj !!!!!!!!!cscs
Hello
Réka nevü hölgyröl van infótok?
Azt én is csak megerősíteni tudom,hogy MESI a top3-ban stabilan benne van!!!!!!!!!!Egyszerűen beleszerettem. Olyan franciát kaptam tőle,amilyet lehet hogy még soha senkitől.Szex közben azt a gyönyörű segget nézni életveszély.Az meg a másik,hogy ***moderálva***nem egyet jelent azzal,hogy hanyatt vágja magát,ő tényleg tudja mi kell a vendégnek. MESIKE HAMAROSAN ÚJRA TALÁLKOZUNK!
Helló!
Anitáról van infótok?Merre lakik,stb.?Tényleg ő van a képen?
helló
az avason tudtok valakit?
Hi!
Miskolcon hirdető Barby (22)-ról vagy Vanda (19)-ról van valakinek infója?
Szia kupidó.
A képeken ő van ez igaz, de több évvel ezelőtti képek,
azóta már egy kicsit meghízott szegény kis Jázmin cica :D
Sziasztok Jázmin cicá-rol van infótok milyen élőben???
Szia!
MEgbizható lány Gabriella? Egyedül dolgozik a lakásban?
Köszi