Meglátogattam Mayát,nem csalódtam benne Ő van a képeken,jó élmény volt,kellemes környezetben.Visszajáró leszek... :) Üdv
Szexpartner fórum nagykanizsa
Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Macika NK · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. március 11. 17:09
Furkóka · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. március 09. 08:28
Szia!
Ez a hét vicce.Ahogy Karmen minősíti a két új lányt.Meg a srác , aki a csajokról érdeklődik,azt maga is hirdető
jobb hetet. Üdv.
katmen38 · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. március 08. 19:43
Na megint uj csajok vannak Nkanizsan!!!! Maya és Zina.... hát a Maya képen nagyon ott van de élöbe fele annyira sem..... Dehát kinek ez kinek az!!!!! Azok a műtermi képek nagyot nagyitanak.......
Spiler92 · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. február 27. 17:03
Sziasztok még kezdő vagyok és érdeklődnék minden hölgy után Zalaegerszegen És Nagykanizsa környékéről :) melyiket lenne érdemes választani?
Ha lehet mindegyikről értékelést véleményt és linket! Nagyon szépen megköszöném! :)
rabbit · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. február 26. 12:11
szia királyfi
légyszíves írd meg milyen rossz élményed tapasztalatod volt nórikával mert szeretnném meg látogatni de így nem merem
királyfi · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. február 23. 21:56
Imádom szanot!!!!!!!!!!!!!!!!
királyfi · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. február 23. 21:49
SZIA a csaj marcaliban van lehuzos !!!!!!!!!!!!!!!!
Tomika8484 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. február 12. 10:20
Anna róla kinek van infója???
Kép alapján nagyon ott van...
Tomika8484 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. február 05. 16:11
üdv!
Alexandra engem is érdekelne!
Nem rég voltam Alíznál!Nincs okom panaszra!
Ajánlhatom őt is,jó francia, popó minden ami kell...
Törölt felhasználó · 2013. január 30. 19:56
Üdv Srácok volt valaki Alexandránál?Ha igen írjátok meg a véleményeteket róla lécci.Kösz elöre is.
Törölt felhasználó · 2013. január 24. 15:04
Szano a legkirályabb.
car · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. január 02. 18:57
Mi baj van vele? épp a héten akartam meglátogatni!
Zoli101 · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. január 02. 11:06
Sziasztok! Vigyázzatok a Jázmin nevű csajjal mert egy CS*L*!
bandita7708 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. december 28. 20:39
Csilláról valakinek infója van. Elmennék hozzá.
báró · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. december 28. 07:04
Szia farok.Persze ,hogy egy hozzászólásom van,én a háttérből figyelek.Nem akarok megnevezni ,sem pocskondiázni,sem dícsérni hölgyeket.Azt nem akartam írni ,hogy az egész hiteltelen,mert itt ez megy .Amit te is és én is leírtunk.Szép napot neked és mindenkinek.(ezt is csak azért írtam,mert nem szeretem ,ha veszekednek a lányok)(mosolyogva ,békésen szebbek)
Farok:) · Újonc (25 hozzászólás) · 2012. december 27. 11:00
Még annyit hozzátennék, hogy az IP-t is lehetne változtatni, tehát ez is kijátszhatő lenne, de kétlem hogy itt a lányok ezt meg tudnák oldani... Már bocsi előre is Csajok :)
Farok:) · Újonc (25 hozzászólás) · 2012. december 27. 10:57
IP címekhez vendégként kétlem hogy hozzáférsz, ahhoz neked kéne lenned az oldal üzemeltetőjének. A rendszergazda mondjuk ki tudná szűrni az egy ip-ről érkező saját magukat fényező hirdetőket, de vagy nem ért hozzá vagy inkább nem érdekli. Neki a hírdetésből befolyő összeg a lényeg gondolom, mondjuk érthető is ez.
Amúgy ettől függetlenül sok igazság van abban amit írtál, sok itt a kamunév. Éppen ezért az ilyen 1-2 hozzászólással rendelkező nicknévhez tartozó "beszámolók" nem sokat érnek. (mondjuk neked is csak egy hozzászólásod van) :)
báró · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. december 27. 06:14
Nagyon érdekes dolgok jönnek le ,hogy hány név tartozik egy IP CÍMHEZ.Ha egy kicsit kockafejű az ember és utánna néz ,hát isten adta jót tud szórakozni.Mindenkinek ajánlom,csak azt higgye el ,amit lát.4 embernek van összesen 17 állneve.Van itt olyan is ,aki kritikát még nem türt el magáról egyet sem.Mindent a szemnek és a kéznek.Csak magadban higgy.
kopasz Csaba · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. december 24. 11:04
Csatlakozom Strove-hoz,én sem tapasztaltam semmi ilyesmit ,csak egy rosszindulatú ember gyenge próbálkozásaaz egész !
thai · Újonc (23 hozzászólás) · 2012. november 29. 17:47
Balatonkeresztúr Nóri valaki infó?