Szexpartner fórum nagykanizsa

Nagykanizsai szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2015. június 16. 17:24

Uraim az új Mayával figyeljetek oda mert előszeretettel helyezi mellé a brét, nemtudta a kedvet elvenni ha értitek. úgyhogy ajánlom ti csináljátok. Amúgy kedves jó az alakja jó a franciája, de ezért a cselért 2-re minősítem. 

zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 19. 22:01

Sziasztok !

Ismét jártam Bellánál de még mindig olyan unottan csinálja a szolgáltatást hogy az valami de ami igaz hogy valóba fél órát fizettem és az annyi is volt de olyan hangulatlan lánynak tűnik mindig mikor ott van vele a vendég szerintem privát üzenetben is kerestem arra sem reagált semmit de a képeken valóba ő van és ő is nyít ajtót is.

feketepako · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. június 20. 09:23

Akkor te egy nagy hulye lehetsz, a ezek után elmentel megint .Ami nem megy ne eroltesd ennyi.

Danig · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. június 21. 21:38

Emberek már irtam règebben h ne menjetek Bellához !! Saját bőrötökön szeretnètek mindent tapasztalni ??

Tyler28 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. június 23. 10:54

Amira 40 kapcsán érdekelnének vélemények :)

zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 25. 20:51

Helló !

Lehet látod az lenne jó hogy nem menni hozzá mert nem a kedvességével van gond hanem a hozzá állásával szerintem de már hiába is hívtam a telefont sem volt hajlandó fel venni.

de szerintem meg olvassa ő is a fórumót még sem akar változtatni semmin.

zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 26. 21:26

Sziasztok !

Ehez a Bella dologhoz még annyit szeretnék hozzá fűzni hogy sajnos mindig van egy ember aki megy hozzá már be látom én is bánom hogy kerestem mert él a hirdetése hiába hívja az ember nem veszi fel sőt már első csörgés után foglaltat jelez én nem tudom megérteni másnál is ezt csinálja ? vagy éppen aki szimpatikus neki csak annak veszi fel a telefont.

De az apróhirdetésben szereplő Gináról sincs mondjuk egy vélemény sem hogy ő milyen vagy hogy érdemes e menni hozzá.

Káliba · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. június 27. 13:42

Szija! Ehhez csak annyit szertnek hozzafuzni,hogy nálam az ápoltság nagyon fontos...biztos oka van annak hogy nem vettem fel...  

zaza · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 28. 18:27

volt már valaki Ninánál vagy Majánál? Tapasztalat?

zaza · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 28. 20:58

Mi a probléma vele?

zalai333 · Újonc (17 hozzászólás) · 2015. június 29. 09:59

Helló !

Én beszéltem Majával is telefonba elég rendes volt tájékoztatott mindenről de mondjuk Lillát is dicsérték régebben.

Bellával igazán annyi hogy még egyeztetni sem lehet vele.

Hellord · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. július 02. 13:46

Sziasztok!

Voltam Bonitánál, nagyon kellemes élménnyel lettem gazdagabb. Számomra igazán vonzó teremtés, gyönyörü alkat, formás kerek mellek, markolni való popsi. Jó fej volt, lehetett vele a szünetben beszélgetni, mosolygós kedves. Nem siettette a dolgokat.

Kamuráj · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. július 06. 12:42

Bonitával kapcsolatban nekem sajnos rossz tapasztalataim voltak. Több néven is futott már, váltogatja a nevét. Az a pár alkalom elég volt. Lehet hogy éppen a sok vendég miatt, de nagyon siettette a dolgot miközben több vendéggel egyeztetett az akció közben. Volt alkalom hogy félidőnél rájött wc-re kell mennie, hadd ne mondjam elég illúzióromboló volt. Ezek csak a személyes tapasztalataim, lehet hogy más több szerencsével járt vele.

tiborka · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. július 06. 20:02

Sziasztok. tudnátok véleményeket mondani Amira-ról? elöre is köszi :)

Kamuráj · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. július 08. 17:25

Szia!

Nem voltam nála személyesen, viszont jókat hallottam róla. Tapasztalt, rutinos kedves szolgáltató. Állítólag az időt se nézi véresen komolyan.

zaza · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. július 09. 20:56

Én voltam nála. csak ajánlani tudom.éjjel hivtam azonnal mehettem.

Danig · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. július 13. 22:19

Bonitaval kapcsolatban èn szerencsès voltam elsö osztályú volt a szolgáltatás ;)

szobandras · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. július 14. 20:15

És élőben is olyan mint a képeken? Mert a telóban a hangja alapján nem 26 évesnek tünt hanem legalább 40-nek.

Danig · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. július 21. 20:03

Nagyon fullos teste van nem 40 èves :D

platina40 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. július 27. 11:46

Sziasztok!

Gina nagyon aranyos,kedves hölgy.A lakás egyszerű,tiszta,ő pedig nagyon szolgálatkész.

A fotókon ő szerepel!

Maximálisan elégedett voltam vele.

Ezúton is köszönöm neki!

Téma indítva: 2010.02.26., 1047 hozzászólás összesen